- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
TinyCore-t is kipróbáltam, de semmi beállítási lehetőséget nem találtam, se hang, se wifi...
A DSL-ben viszont van még firefox isTetszik a minimal felülete, megfigott. A mostani Chipben volt benne, írták is hogy megszűnt a támogatása, de ajánlottként van feltűntetve.
Universal USB Installert használtam, más disztrót is gond nélkül megcsinált nekem eddig. Szerintem a Yumi sem dolgozna másképp.A másik amit most kipróbáltam az a SliTaz, ott grafikus felület nélkül megengedi kijelölni a bill nyelvezetét, és utána csak parancssor, nem tölti be a grafikus felületet.
(#21274) Jester01: Hasonló jutott nekem is eszembe, de szerintem akkor a bootig sem jutott volna el, meg a lite shell-t sem töltötte volna be.
A SliTaz is csak azt engedte, hogy tux loginnal elindítsam a disztrót, és kakukk.
-------
Gondolkodtam már egy külön kis partíción amin próbálgathatnám a disztrókat, de amilyen szerencsés vagyok biztos hogy rosszul csinálnék valamit, és a Wint is telepíthetem újra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest