- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
válasz
mr.nagy #19186 üzenetére
Kösz a válaszokat srácok, F34R és mr.nagy!
Igen, ezek a paraméterek, ezeket még leírhattam volna, sorry. Szóval csak simán gyengusz a gép? Erre én is gondoltam, és meg is néztem pl az Ubi követelményét. 700MHZ-s proci meg ilyenek.. Most ez hazugság vagy mi a tosz?
Mint-ek közül melyiket ajánlanád? Gondolom a Mate, Cinnamon, meg ezekről van most szó. Lehet még próbálkozom ezekkel, meg meglesem az Archbanget is, habár ez az elementaryt elég jól belaktam már, és stabilan megy is, csak zavar, hogy lassú. (Vagyis nem zavarna, mert mint írtam nem nagyon komoly dologra kell, csak már felhypeoltam magam, hogy milyen király lesz szélvész módjára száguldó Linuxszal zúzni)
Szerk.: gery2123 Neked is köszi a választ. Így gondolom én is. Elvileg simán megvan a követelmény :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Steam Deck
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest