- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazo
tag
válasz
rokefeller #1446 üzenetére
igazából nekem sem jött be eddig soha a partmag, de mivel a linuxhoz zsír hülye vagyok, nem mertem a véletlenre bízni, így megcsináltam előre mindent. jelenleg épp a ''telepítésre kiválasztott csomagok közötti függőségek ellenőrzése'' folyik. szal csak most tudtam nekikezdeni, mert még előtte mindent visszamásoltam az elkészült ''új'' adatpartícióra. jelenleg épp azon izgulok, hogy elég legyen az a 6,5 giga, amit a rendszernek hagytam, mert a teljes fedora minden opcionális csomaggal együtt 9-et fogna, de én kiikszeltem pár dolgot...wow, továbbengedett. ja, ami rohadtul bosszantó, hogy (a live cd-khez hasonlóan) nem ismeri fel a genius ps2-es egeremet, így kénytelen voltam a notitól kölcsönvenni az usb-set, remélem később megbarátkozik vele, bár ha jobban belegondolok erre semmi esély nincsen.
az első láma kérdés: mi az a gnome és kde környezet? mindkettőt telepíttetem vele, tutira felesleges, de mivel nem tom melyik a jobb vagy szebb vagy valami, és fér, így arra gondoltam megleplek benneteket egy ilyen alap kérdéssel és persze égetem magam hogy még ezt sem tudom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest