- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Jester01 #12773 üzenetére
"Valahogy úgy érzem azt hiszed én a debianra akarlak visszakényszeríteni."
Hihetetlen, hogy vannak még emberek akik nem tudják, hogy debiant kell használni
Miből gondolnék ilyet?
Nah de lényeg, van még Debian a lakásban, oda feltettem a Squeeze-s deb csomagot. Működik, de nem tudja megnyitni a /dev/dsp eszközt, mikor kiválasztom forrásnak a hangkártyát. (audigy1 van a gépben, nem is valami modern cucc)
A laptopon nem próbálkoztam, valszeg ott is ment volna így, de mivel heteken át nem javult meg a rendszer és nem is kaptam semmi tippet, hogy mitől lehet perces delay a programok megnyílására ami még terminálban is jelentkezett, töröltem.
Aztán feltettem pendrivera egy Live Ubuntu 10.04 lts-t, ott egyből tudtam telepíteni a szkópot, viszont nem vagyok vele elégedett, mert nem tudja megtalálni a jelet a bemeneten, gondok vannak a triggereléssel.Az utolsó ok, ami miatt nem erőlködtem, az az, hogy bár a Xilinx ISE minden verziója gyárilag támogatott Linuxra is, viszont a programot az eszközre letöltéshez kellő USB drivert valamikor a 2.16-os kernel idején csinálták és semmi mai Linuxon nem települ.
Van ugyan alternatív, frissített usb driver, de az meg nem látja az én Digilentes starter kártyámat, a Xilinx saját cuccaihoz készítették.
Ehhez a Digilent cég ugyan csinált külön letöltő progit Adept néven mind Windowsra, mind Linuxra, de a Linuxosnál csak egy telepítési leírás van, használati nulla, majd lehet írok a cégnek ez ügyben, mert más is leakad itt, hogy felrakta, de csak ennyi.*szerk: a 64 bites binárisoddal nem tudok mit csinálni, ahová kellene, ott a laptop procija csak 32 bites, így a Linux is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest