Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yézi: "Új" gépház
- droidic: Safe Mode az agyban
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
Rickazoid
üzenetére
Megpróbáltam csatlakoztatni Barátnőm gépéhez. Szintén Arch linux, de korábban nem volt párosítva vele. Ugyanúgy, egyszerűen megcsináltam a párosítást, csatlakozott, de ugyanazt a hibát produkálta ott is, mint nálam. Bármit is állítottam át, a headset megjegyezte. Viszont nincs reset gomb rajta, se hasonló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPad topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Akciókamerák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Akció! Csere-Beszámítás! Macbook Air M4 13.3 Skyblue! 16/256 100% Akku, Garancia: 2028.09.14
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest