Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
rokefeller
üzenetére
Mondom én, divat...
Aztán persze majd egy nehezebb feladatnál elakadva megy a nép felé a ''gyűlölöm a Linux-ot, mert ez nincs benne, az nincs benne, pedig én hűdemekkora hozzáértő ember vagyok''. És igen ahogy strange doki is mondja, a tájékozódásra való hajlam. Ez tényleg hiányzik a kezdők nagyrészéből. Pedig egy doksi sokkal hamarabb kezemben van, mint egy fórum hsz és ott még a későbbiekben felmerülő gondok is meg vannak oldva. Hiába elmélkedünk itt, most ennek van itt az ideje, ezt kell ''szeretni''.
Sianis
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gumi és felni topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Aztán persze majd egy nehezebb feladatnál elakadva megy a nép felé a ''gyűlölöm a Linux-ot, mert ez nincs benne, az nincs benne, pedig én hűdemekkora hozzáértő ember vagyok''. És igen ahogy strange doki is mondja, a tájékozódásra való hajlam. Ez tényleg hiányzik a kezdők nagyrészéből. Pedig egy doksi sokkal hamarabb kezemben van, mint egy fórum hsz és ott még a későbbiekben felmerülő gondok is meg vannak oldva. Hiába elmélkedünk itt, most ennek van itt az ideje, ezt kell ''szeretni''.