Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- skoda12: Webshopos átverések
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsaBully
tag
Üdv mindenkinek..
Vettem itt a PH-n egy compaq ipaq kisgépet(nem pocket,hanem régi "slim"):
733Mhz Intel CPU,384 SD-Ram,alaplapi vga(gondolom intel),hang,lan,40gb wd hdd..Rátelepítettem egy ubuntu 8.04-et..eddig minden ok vele,letöltőgépnek használom,vnc-vel,routeren keresztül táveléréssel az xp-s játék gépről.
Viszont képernyő felbontást nem tudom a linuxon 1024x768-ra állítani,max 800x600-ig engedi..így viszont van olyan ablak ami kilóg a képből,ezért a finomhangolás bizonyos részeit nem tudom megcsinálni,mert nem tudom "leokézni" a beállításokat.
Szeretném a segítségeteket kérni hogy oldhatnám ezt meg,akár a képfelbontás növelését,
vagy a beállításoknál(pl : rendszer/adminisztráció/bejelentkező ablak) legyen mondjuk egy csúszka,hogy scrollozni tudjam lefelé..
Remélem érthetően írtam,előre is köszönöm a válaszokat....még csak annyit hogy most ismerkedem a linux kezelésével szóval láma vagyok,irgalom
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövő áprilisban jön a The Super Mario Galaxy mozifilm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest