Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
-
LOGOUT
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveetm
őstag
Köszi a válaszokat!
Csak azért kérdeztem, mert qrva sok tutorialt olvasgatok, és általában nem szeretem vakon végigcsinálni azt, amit lerajzolnak, jobb szeretem meg is érteni. A linkelt példával az volt a bajom, hogy marhára nem érte(tte)m, hogy azt mégis miért úgy kell, vagy miért működhet, inkább afelé hajlottam, hogy az úgy hibás elgondolás, és max a board még éppen nem purcan meg tőle.
Szóval én is úgy gondoltam, hogy az egy nem túl ajánlott dolog úgy, de jobb volt ebben egy kis megerősítésMondjuk ettől függetlenül az még azért érdekelne, hogy aki csinálta, annak miért nem ég le a board(vagy csak elírta az 3,3V-ot 5V-nak
)
Üdv.: steveetm
Új hozzászólás Aktív témák
- Gran Turismo
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hálózati / IP kamera
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung LCD és LED TV-k
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- 9800x3D // RX 9070 XT 16GB // 32GB RAM - Friss PCX Garival
- Gamer Gép - GIGABYTE B760M, i5 14400F, 32GB DDR4, RTX 3070, 1TB M.2 SSD, 750W
- Gamer PC i5-12400F, RTX 4060, 16 GB DDR5, 1 TB NVMe kiváló állapot(1 éves)! 350.000 Ft
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- CORSAIR K100 AIR
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest