Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A végtelenbe...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveetm
őstag
Köszi a válaszokat!
Csak azért kérdeztem, mert qrva sok tutorialt olvasgatok, és általában nem szeretem vakon végigcsinálni azt, amit lerajzolnak, jobb szeretem meg is érteni. A linkelt példával az volt a bajom, hogy marhára nem érte(tte)m, hogy azt mégis miért úgy kell, vagy miért működhet, inkább afelé hajlottam, hogy az úgy hibás elgondolás, és max a board még éppen nem purcan meg tőle.
Szóval én is úgy gondoltam, hogy az egy nem túl ajánlott dolog úgy, de jobb volt ebben egy kis megerősítés
Mondjuk ettől függetlenül az még azért érdekelne, hogy aki csinálta, annak miért nem ég le a board(vagy csak elírta az 3,3V-ot 5V-nak
)Üdv.: steveetm
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)