Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
v!ct0y
veterán
válasz karakpecze21 #2102 üzenetére
Van eső és este is néhány pályán. Jobb online rendszer. 70-80 pálya van és több mint 1000 autó. És még sok minden.
-
v!ct0y
veterán
válasz karakpecze21 #2104 üzenetére
Mondjuk az 1000 autóból 200 a premium és 800 standard.[link]
-
mephi666
nagyúr
válasz karakpecze21 #2108 üzenetére
cserélnünk kellene konzolt+játékot, azon a ps2-nek is szebb képe van, mint az lcd-n
ui: tudom, mi lenne a válasz, de tv-t nem akarok cserélni
ui2: egyébként mi is csak most jutottunk el tv-vásárlásig, mert éveken keresztül nem volt... 19"-os monitoron tv-ztünk, tunerrel... haza is vágott nagyon most a vásárlás
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
v!ct0y
veterán
válasz karakpecze21 #2114 üzenetére
Lesz majd még 1 kategória.
-
Andrew_31
Modder
-
telya
aktív tag
válasz karakpecze21 #2124 üzenetére
mit jelent hogy vegigjatszani? 100%? sok ilyen emberrol nem tudok, szerintem a legtobben akkor sem tudnak megcsinalni 100%-ra ha egy eletuk lenne ra
-
¤Demes¤
tag
válasz karakpecze21 #2137 üzenetére
Hidd el jo sok honapnyi mokat fog akkor meg biztositani!
-
AMD_ok
őstag
válasz karakpecze21 #2149 üzenetére
hogy ne legyen olyan könnyű, és verekedj meg az 1. helyért
-
AMD_ok
őstag
válasz karakpecze21 #2151 üzenetére
nyomasd még, összejön az az 1. hely kormánnyal tolod?
-
v!ct0y
veterán
válasz karakpecze21 #2153 üzenetére
Azt csak egy autóval lehet
-
AMD_ok
őstag
válasz karakpecze21 #2177 üzenetére
a standard autónál nincs belső nézet, és kívülről is sokkal kidolgozatlanabb (kb 800 db), mint a prémium kategóriás autó, aminél van belső nézet (kb 200 db)
-
¤Demes¤
tag
válasz karakpecze21 #2179 üzenetére
Van kocsi aminek egyik verzioja (jellemzoen ujabb) premium, es megveheto a Car Lot (ehh..igyhivjak? A sima autokereskedes) -bol, de minden amit a Hasznaltautok kozul veszel, az Standard, azaz nem lesz belso nezete.
Egyebkent nem masok aruljak, az online az csak azert van, hogy hetente a Seasonal Eventsekkel parhuzamosan valtoztassak az ott levo autokat, hogy mindenkepp tudj venni olyat ami megfelelMost hogy par friend fennvan nekem is, akinek van valami ohajsohaja hogy milyen kocsit rakjak ki, szoljatok! Van jopar 'erdekesebb' Adjatok le a rendelest.
Blazsey2 kolleganak pedig koszonom a Ferrarit, tetszettek az eventek. Bar az nem kicsit meglepett, hogy Monza nem volt koztuk :S
[ Szerkesztve ]
-
vhunor
őstag
válasz karakpecze21 #2442 üzenetére
Logitech DFGT-t akartam javasolni, de most látom az árgépen, hogy valamiért nagyon elszaladt az ára...
-
vhunor
őstag
válasz karakpecze21 #2444 üzenetére
Én ilyet használok, a kormányváltót leszámítva (az sokkal jobb kialakítású volt a régi MOMO-n, rendes pillangó, fémből) nagyon elégedett vagyok vele.
-
v!ct0y
veterán
válasz karakpecze21 #2561 üzenetére
Ja faszán összejöttünk Kicsit nehezen találtátok a szerót.
Sajnos nekem hamar mennem kellett de majd legközelebb[ Szerkesztve ]
-
¤Demes¤
tag
válasz karakpecze21 #2575 üzenetére
Támogatom az ötletet
-
james001
veterán
válasz karakpecze21 #2581 üzenetére
De most csak a GT miatt sztem meg felesleges,mert egyszer azt is kijátszod,és utána ott porosodik a sarokban. Legalábbis nálam így lenne
Ha már összejön egy kis spórolt pénzem inkább veszek egy-két játékot mint kiegészítőt.https://psnprofiles.com/kazama001
-
vaksi8
senior tag
válasz karakpecze21 #2592 üzenetére
Szia!nem tudom még az pont az az időpont amikor a gyerekek jönnek haza.Talán este 20 tól már ráérek meg napközben.Vagy amikor dolgozok....
-
¤Demes¤
tag
válasz karakpecze21 #2632 üzenetére
Inkább ma? Holnap nem érnék rá
Ha mondjuk 8 korulre szerveznek valamit, ki jonne? Raertek?
-
nokia párti
őstag
válasz karakpecze21 #2656 üzenetére
Még szerencse, hogy Én pont most újítottam be egy Sony Bravia 82cm-es lcd tv-vel, és nagyon jó rajta GT5-zni, csak kell majd hozzá egy dvi kábel. Mert az az av még ugyanaz, mint a ps1-es.
Felvettelek amúgy psn-en.[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
válasz karakpecze21 #2656 üzenetére
Pc-dhez milyen moncsi van ? Én azzal használom a ps-t. 22 colos Samu.
-
v!ct0y
veterán
válasz karakpecze21 #2660 üzenetére
Amúgy jó, hogy van mikid mert szart se hallok belőle Hangfallal tolom. A kocsi zaja elnyom mindent
-
v!ct0y
veterán
válasz karakpecze21 #2662 üzenetére
Azt speciel halottam, hogy lemész sörért
Azért kell neked vonal bakker
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
-
v!ct0y
veterán
válasz karakpecze21 #3812 üzenetére
Használtautó kereskedés. Aztán vagy van vagy nincs
-
sz_abika
addikt
-
user137
őstag
válasz karakpecze21 #3812 üzenetére
Lupo-t pl nyersz az alapversenyeken is A-specben és B-specben is. Nekem van vagy három már. :-)
Ez nem az a játék, ahol venni kellene az autókat
-
¤Demes¤
tag
válasz karakpecze21 #3814 üzenetére
A hasznaltauto kereskedes ugy mukodik, hogy egyszerre 30 auto van ott, de minden verseny utan az also hatot kidobja, es kapsz a helyukre ujat. Tehat a teljes kinalat 5 versenyenent frissul.
-
¤Demes¤
tag
válasz karakpecze21 #3818 üzenetére
Szivesen. Egyebkent ha van egy auto ami nagyon kellene, de nem akar 'megjelenni', szolj
-
boygabi_
aktív tag
válasz karakpecze21 #3827 üzenetére
Én a trófeák miatt erőltettem a B-spec-et de kb 35-ös szinttől kezdve egy jó hétig ment a gépem éjjel-nappal mire meglett a 40-es szint. Pedig ebben benne volt az is, hogy ha egymás utáni napokon bejelentkezel a játékba online akkor minden nap növekszik a szorzód.
Ez fel tud menni 200%-ig is és akkor dupla xp-kapsz. Ja és nem árt imádkozni, hogy ne legyen áramszüneted mint egyszer nekem a 23-ik órában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple notebookok
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AliExpress tapasztalatok
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Összerakja az AI-t és az 5G-t az NVIDIA
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Háztartási gépek
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Playstation/Xbox konzolok
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest