Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Plutor
aktív tag
-
anulu
félisten
most erre majdnem mondtam valami nagyon csunyat
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Sonja
nagyúr
Nos, most értem vissza a tesztelésből. Nagyon gyönyörű a játék, a kocsik kidolgozása a legszebb játékban, amit eddig láttam! A táj, napsütés, eső mind nagyon jó, viszont a nézők kidolgozása elég gyengére sikeredett. Túl kevés poligonból épülnek fel, már-már papírmasé. Jó, ez a legnagyobb "hiba" az összképben, de ez semmiség. Vezethetőségre olyan lett, amire számítottam, szóval ez nálam eleve szóba se jöhetne. Állandóan kicsúsztam, megpörögtem és faltól falig mentem, mint valami részeg. Nem nekem való, na.
Forza 3-hoz képest igen csak szebben néz ki a GT5! Főleg az autók kidolgozása lett jóval szebb, de ez szvsz el is várható, ha már idáig készült. Elfogultság nálam nem játszik, mivel mint játék, mind a kettő egy kalap sz... szamócát nem ér.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
rocket
nagyúr
"Állandóan kicsúsztam, megpörögtem és faltól falig mentem, mint valami részeg."
Hat ez nem a Need for Speed Hot Pursuit ahol sodrodva 250km/h-val belehet venni egy visszaforditot (ez most nem a NFS:HP szidasa reszemrol, mert nagyon jo kis arcade jatek lett.)
Eloszor nekem is furcsa volt F1 es a NFS:HP utan, de hamar ra allt a kezem az iranyitasra, kormany nelkul gamepaddal is jol jatszhato mint a Forza 3"Forza 3-hoz képest igen csak szebben néz ki a GT5! Főleg az autók kidolgozása lett jóval szebb, de ez szvsz el is várható, ha már idáig készült."
Ezzel nem ertek egyet, dehat ugye ezek a velemenyek szubjektivek
1000+ auto meg igazabol egy PR fogas, nagyon keves a premium model, es ugye van amibol van 15-20 fele.
Honda S2000:
Honda S2000 '99
Honda S2000 '01
Honda S2000 '03
Honda S2000 '06
Honda S2000 (EU) '99
Honda S2000 (EU) '01
Honda S2000 (EU) '03
Honda S2000 (US) '99
Honda S2000 (US) '01
Honda S2000 (US) '04
Honda S2000 LM Race Car
Honda S2000 Type V '00
Honda S2000 Type V '01
Honda S2000 Type V '03
Honda S2000 Type V (EU) '00
Honda S2000 Type V (EU) '01
Honda S2000 Type V (US) '00
Honda S2000 Type V (US) '01Mazda MX-5 (NA) '89
Mazda MX-5 1.8 RS (NB, J) '98
Mazda MX-5 1600 NR-A (NB, J) '04
Mazda MX-5 1800 RS (NB, J) '00
Mazda MX-5 1800 RS (NB, J) '04
Mazda MX-5 J-Limited (NA, J) '91
Mazda MX-5 J-Limited II (NA, J) '93
Mazda MX-5 Miata (NA) '89
Mazda MX-5 Miata 1.8 RS (NB, J) '98
Mazda MX-5 Miata 1600 NR-A (NB, J) '04
Mazda MX-5 Miata 1800 RS (NB, J) '00
Mazda MX-5 Miata 1800 RS (NB, J) '04
Mazda MX-5 Miata J-Limited (NA, J) '91
Mazda MX-5 Miata J-Limited II (NA, J) '93
Mazda MX-5 Miata SR-Limited (NA, J) '97
Mazda MX-5 Miata S-Special Type I (NA, J) '95
Mazda MX-5 Miata VR-Limited (NA, J) '95
Mazda MX-5 Miata V-Special Type II (NA, J) '93
Mazda MX-5 SR-Limited (NA, J) '97
Mazda MX-5 S-Special Type I (NA, J) '95
Mazda MX-5 VR-Limited (NA, J) '95
Mazda MX-5 V-Special Type II (NA, J) '93Egy kis fun:
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
anulu
félisten
egyre inkabb olyan erzesem van, h Poly-ek ugy voltak vele, h menjen ki, lesz-ami-lesz, aztan patcheljuk orrverzesig. remelem a community visszajelzeseket is figyelembe fogjak venni
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
tuuuuulsagosan nagy a kontraszt a PSP-bol atvett es a premium autok kozott
-
feka007
veterán
Omg, ez mi? Ezek tényleg PSP-s verzióból vannak átrakva? GTA IV-es orosz modderek sztem ingyen megcsinálták volna nekik normálisra.. A fizika se sokkal komolyabb, mint a 4-ben ahogy elnézem.. A GTA IV hiába nem szimulátor, de ezt szvsz simán veri fizikában. Ennyi idő azt hittem vmi nagyon komolyat csinálnak, de úgy látszik ebből a PS3-ból ennyit lehet kihozni.. Pedig anno PS2-n a GT3 és 4 is nagyon jó volt, még mindig megvan a gép. De ez miatt nem hiszem hogy vennék PS3-at..
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
Látom, tényleg vannak benne szép kocsik, de ha a kocsik negyede meg ilyen, az azért elég szégyen ettől a gametől..
Hát pedig a kocsi pl. borulása alapvetően valósághűbb, mint ahogy láttam videóban ebben. Persze nem hasonlítható egy GTA a GT5-höz realitásban, nem azt mondom, de technikailag abban jobb a fizika. Azért meg kell nézni, hogy hány kocsi stb. mod készült hozzá, elég komolyan megcsinálták. Van reality mod is hozzá egyébként, amitől szimulátorosabb a kocsikat vezetni, de ilyenekkel nem szórakoztam. Mind1, ennyi idő alatt akkor is jobban meg kellett volna csinálniuk ezt. Ugyan az, mint a GT4, csak szebb
Crysisnál is túl nagyok voltak az elvárások anno, annak se sikerült teljesítenie, ha kiadták volna kb 2 éve, akkor jó lett volna[ Szerkesztve ]
-
-
heihachi
addikt
Megpróbáltam, beléptem, és ott létrehoztam egy videót de amikor azt mondom, hogy add (tehát hogy valami videót hozzá adnék), akkor azt írja ki, hogy nincs olyan tartalom a gépemen, amit hozzáadhatnék. Tehát az sem jó Vagy én vagyok nagyon béna.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
kulfoldi
aktív tag
Azert (bar nem vagyok elegedetlen vasarlo) egy par dolgot meg megigerhetnenek. Bar ha lesz fasza online resz szep lassan, mas nem is nagyon kell, de akkor az legyen jobb. Bar ez a one-by-one kicsit elmaszatolasa a dolgoknak. Szerintem fel ev mulva mar egyaltalan nem fognak fejleszteni a jatekra.
Nahat a HUD aztan kurva nagy problema....barcsak nekem is ez lenne a legnagyobb.
-
heihachi
addikt
Hát hogy objektív azt nem lehet rá mondani. Vannak hibái? Nem számít, két dolgot nagyon jól tud, ezért bármit elnézünk neki. Ez a rajongói hozzáállás, ami a fórumokon mindenfele fellelhető. Rajongói szemmel ír a játékról, ez minden, csak nem korrekt Egy dolog korrekt, a végén a pontszám.
-
heihachi
addikt
Messze nem írja le az összes hibát egyrészt, másrészt egy autós játék sem csak a vezetésről szól. Igen, élvezetes vezetni. De ennyiből kell állnia egy autós játéknak? Hát nálam nem
Igazad van, lehet csak a hibákat keresni. Meg persze lehet, a hibáktól eltekinteni. Végülis, úgy minden játék hibátlan"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
heihachi
addikt
Na, akkor megvan, miért nem tudok feltölteni a Youtubera, akkor tényleg nem én bénázok
The YouTube replay upload feature had to be pulled from the final version of the game because it took a very long time to render and it consumed too much memory. Yamauchi is still considering it, however.
-
kulfoldi
aktív tag
Ha hasznaljatok a google translatort (kiveve azok akik kenik a japant) akkor ir olyanokat amik tok egybecsengengenek azzal a PD member vallomassal amit nemreg linkeltel!
Anulu meg a tobbiek: Siman nyomhatjuk barmikor, en nem vagyok szervezo, en csak jatszani szeretnek hus ver emberek ellen , es ha lehet akkor magyarokkal, ertelmes modon, mert neha ami font zajlik az nem melto a jatekhoz sajnos.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest