Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Elims

veterán

válasz Sundesz #10105 üzenetére

A múltkor szerintem ez befolyásolhatott vmit.Játék indítás után kiválasztottam egy gyors autót (mazda rx vision),majd beléptem a jogsihoz és elkezdtem a m3-as bmw kisversenyt.
    2. vagy 3. próbálkozásra olyan időt mentem,hogy a barátlistámon lévőket simán megelőztem.
    Nem tartom magam rossz játékosnak,de annyira jónak sem,hogy 2-3 próba után lenyomjak mkit..
    Vagy volt köze a mazda kiválasztásának a jogsiba lépés előtt vagy szimplán szerencsém volt.
    Tegnap ugyanígy szerettem volna,a toyota terepjárós dirt jogsi előtt szerettem volna kiválasztani egy dirt kocsit,de sajnos még nincs,úgyhogy ahogy írtad is,nem szarakodtam vele.

BusinessGuy: "...30kmh sebességnél egy sima u kanyarban amit a szaros céges renault kangooval is bevennék a porsche betolja az elejét és pördül gázadás nélkül is..."

Így viszont lehet,hogy tényleg nem sikerült olyan jóra a játék azon része.. :-/ Alastair nem a levegőbe beszélt.
    Fasza.Majd javítják vmikor. :-/
    Volt már így...a 6-ban.

Alastair: Jaa,hogy hard-on voltál.. :-)
    Még jó,hogy idáig bírtad. 👍

Mongoose: A cafe módban nem lehet csinálni semmit.A legelsőnél kellett venni egy használtautót és kész.
    Hiába megyek a 2. emberre nem csinál semmit csak leírja,hogy mivel lehetne tuningolni az autót.

Egyébként igazatok van a rulettezésben is.Ez így annyira nem tetszik,hogy csak onnan lehet szerezni tuningot a kocsiba..és főleg úgy,hogy eddig nekem (is) még csak pénzt adott,abból is a legkevesebbet.

Új hozzászólás Aktív témák