- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Sundesz #10105 üzenetére
A múltkor szerintem ez befolyásolhatott vmit.Játék indítás után kiválasztottam egy gyors autót (mazda rx vision),majd beléptem a jogsihoz és elkezdtem a m3-as bmw kisversenyt.
2. vagy 3. próbálkozásra olyan időt mentem,hogy a barátlistámon lévőket simán megelőztem.
Nem tartom magam rossz játékosnak,de annyira jónak sem,hogy 2-3 próba után lenyomjak mkit..
Vagy volt köze a mazda kiválasztásának a jogsiba lépés előtt vagy szimplán szerencsém volt.
Tegnap ugyanígy szerettem volna,a toyota terepjárós dirt jogsi előtt szerettem volna kiválasztani egy dirt kocsit,de sajnos még nincs,úgyhogy ahogy írtad is,nem szarakodtam vele.BusinessGuy: "...30kmh sebességnél egy sima u kanyarban amit a szaros céges renault kangooval is bevennék a porsche betolja az elejét és pördül gázadás nélkül is..."
Így viszont lehet,hogy tényleg nem sikerült olyan jóra a játék azon része.. :-/ Alastair nem a levegőbe beszélt.
Fasza.Majd javítják vmikor. :-/
Volt már így...a 6-ban.Alastair: Jaa,hogy hard-on voltál.. :-)
Még jó,hogy idáig bírtad. 👍Mongoose: A cafe módban nem lehet csinálni semmit.A legelsőnél kellett venni egy használtautót és kész.
Hiába megyek a 2. emberre nem csinál semmit csak leírja,hogy mivel lehetne tuningolni az autót.Egyébként igazatok van a rulettezésben is.Ez így annyira nem tetszik,hogy csak onnan lehet szerezni tuningot a kocsiba..és főleg úgy,hogy eddig nekem (is) még csak pénzt adott,abból is a legkevesebbet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Synology NAS
- Elfelejtettem a film címét
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmgyűjtés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max