Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Gran Turismo

Hozzászólások

(#1401) sz_abika válasza blazsey2 (#1397) üzenetére


sz_abika
addikt

Ferrari shop?
wat ;D

PSN: xszabikax

(#1402) blazsey2 válasza sz_abika (#1401) üzenetére


blazsey2
senior tag

Dealerships-Ferrari-458 italia.

PSN ID:blazseydr

(#1403) sz_abika válasza blazsey2 (#1402) üzenetére


sz_abika
addikt

Igy oks, csak azt hittem hogy van valahol Ferrari shop is :DD

PSN: xszabikax

(#1404) telya válasza heihachi (#1400) üzenetére


telya
aktív tag

trollkodj csak tovabb, engem nem zavar hogy szetrombolod a topicot, de egy moderatort lehet hogy fog. :C

(#1405) heihachi válasza telya (#1404) üzenetére


heihachi
addikt

Ne fáradj, én már jeleztem nekik a tevékenységedet ;]

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#1406) telya válasza heihachi (#1405) üzenetére


telya
aktív tag

kozben en is jeleztem, hogy valojaban mi tortent, szoval felesleges volt a hazugsagaid kitalalasaval faradoznod.

(#1407) bolondember válasza telya (#1406) üzenetére


bolondember
MODERÁTOR

heihachi, telya.

most fejezzétek abba!
a topik címe: "A nagy Gran Turismo topik". Ami ugye nem azt jelenti, hogy itt trollkodjatok egymással. Vegyétek utolsó figyelmeztetésnek, ha még egyszer itt egymásra akadtok, annak nem fogtok örülni.

Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#1408) v!ct0y


v!ct0y
veterán

Remélem holnap jönnek új special eventek :)

(#1409) heihachi válasza v!ct0y (#1408) üzenetére


heihachi
addikt

Seasonal eventekre gondolsz, vagy lemaradtam valamiről és a special eventek is bővültek?

Mondjuk nekem még az előzőek sincs meg mind, egyszerűen képtelen vagyok aranyra megcsinálni a Tsukuba+RX-7 kombót, a lelki világom meg nem engedi, hogy tovább lépjek míg nem arany (meg autóm sincs a többihez :D). Hat seasonal eventet hoztam aranyra, de már unom ezt a hozd vissza a kurva nagy hátrány konccepciót, szóval már ehhez az RX-7-es cucchoz sincs sok kedvem, de nem akarom, hogy ott éktelenkedjen az ezüst. Van olyan RX-7 amúgy, amelyiket le lehet nyomni 800kg-ig az alsó határig?

[ Szerkesztve ]

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#1410) v!ct0y válasza heihachi (#1409) üzenetére


v!ct0y
veterán

Jaj seasonalra gondoltam igen :)

(#1411) v!ct0y válasza heihachi (#1409) üzenetére


v!ct0y
veterán

Szerintem a verseny RX7 sincs 800 kg :)

(#1412) nokia párti válasza v!ct0y (#1411) üzenetére


nokia párti
őstag

Én úgy tudom, hogy az FD-k( 3 generációsak) 1250kg-ot nyomnak. :) Hogy sikerült 800kg-ra lecsökkenteni?

[ Szerkesztve ]

(#1413) v!ct0y válasza nokia párti (#1412) üzenetére


v!ct0y
veterán

Épp azt mondom, hogy tuti nem lehet 800 kg.:)

(#1414) kulfoldi válasza heihachi (#1409) üzenetére


kulfoldi
aktív tag

Na orulok, hogy vegre nyugodtsag van a topikban!

Az Rx-7 megcsinalhato, de hiaba irja, hogy lehet menni az osszes letezo rx-7-tel szerintem csak az utolso szeriassal lehet megcsinalni. En voltam olyan ovatlan, hogy meg az 1-es seasonal eventsben megvettet turtam fel, de azzal egyszeruen nem voltam kepes lemenni 1.01-es korido ala, de altalaban is csak 1.02-es koridot mentem. Ezt nem ertettem miert van, probaltam beallitasokat, neztem videokat, de egy srac ugy ment 1.00 eleji koroket, hogy kozben voltak hibak a korben, es kurvara nem ertettem hogyan lehetseges ez. Aztan veletlenul megakadt a szemem egy kulso nezetes reszen, es rajottem, hogy az nem olyan rx-7 mint amivel en mentem, hanem az uj 2000 koruli szerias. Na gyorsan szentsegeltem egyet es megvettem azt a verziot, rakoltottem a minimalisan muszaj dolgokat, (igy is siman 150k bukta szerintem) es tudtam menni 0.59.5-ot, atlagban meg 1.00.6-ot, amivel eppenhogy de megcsinaltam. Nem allitottam semmit a kocsin vegsebessegen meg leszorito eron kivul, de az igaz, hogy az ABS:1 es Skid Rec: On volt.

De ez kicsit felrevezeto, hogy barmilyen RX7-tel lehet menni, mert a regebbivel eselytelen, nagyon sok az a koronkent 1.5 masodperc, pedig ugyanugy felhuztam 390 koruli loerore, es ugyanugy lekonnyitettem mint a 2000-res modelt. Gondolom mas lehet a sulyeloszlas, vagy nem tudom, mindenesetre abbol a szemponbol meg jo, hogy igenis van kulonbseg az autok kozott!

De a masik kibaszas amivel iszonyat nagyon szivtam az meg a 1-ben a GTR-es verseny volt. Azt irta barmilyen GT-R-t lehet hasznalni (illetve nem barmilyen, hanem csak felsorol kb 30-at en meg nem neztem vegig) en meg nyilvan bementem a dealerhez es megvettem a legjobbat 950k-ert. Visszamegyek (mert ugye onnan gomb nincs a dealerhez :F ) erre kiderul, hogy minden GTR jo a versenyhez de ez a kibaszott GTR ez kurvara nem jo! Hat gondolhatjatok milyen fejem volt! A faszer nem lehetett egy gombot odatenni, ami elvisz a dilerhez, es csak azokat a kocsikat latod, amiket megvehetsz?! :F Tok foloslegesen vettem egy majd 1 millas kocsit, mert volt mar egy olyan kategorias Lexusom!

Na mindegy, egyebeknt rament ugy 3 estem, de sikerult minden aranyra. Bar soknal kellett a Skid es kettonel meg az 1-es abs is, de a lenyeg, hogy megvannak! Nekem ettol fuggetlenul meg mindig tetszik a maga modjan a GT5, leginkabb ezeknek a kenyelmi es esszerusegi funcioknak a hianya miatt vagyok elegedetlen, meg persze a versenyek konnyusege, (AI) vagy a lehetetlensege miatt, (AI) vagyis hogy nem lehet a nehezseget szemelyre szabni (pl hany szazalekos legyen az AI 80-100-ig, ami igazabol semmit nem csinalna, csak a koridejuket tekerne le, vagy fel minden szazalek ponttal egy picit), csak a segitsegek elvetelevel/hozzaadasaval!

Remelem a kesobbiekben ezeket (legalabbis a nagy reszet) fogjak orvosolni, illetve folyatosan kerulnek be uj tartalmak, kihivasok, mert en azert tobbre szamitottam, foleg mikor mar vannak (legalabbis PC-re) ennel komolyabb jatekok ahonnan azert el lehetett volna lesni ezt-azt!

[ Szerkesztve ]

(#1415) heihachi válasza kulfoldi (#1414) üzenetére


heihachi
addikt

Én először minden off-al próbálkoztam (kivéve ABS, az1), de mivel már ráment erre az egy versenyre kb. 6-7 órám tegnap meg ma, ezért már minden segítséget kipróbáltam, és végül én is a skid recoveryt találtam úgy, hogy az hasznos, azt onra tettem, de a többi csak rontott a köridőimen. Tehát akkor kb. jó irányba mozdultam e téren.

Olyat tudtam összehozni, hogy minden köröm 1:00:xxx volt, de ez kb 3mp-el kevesebb, mint kéne, annyival vert meg. Igazából ha körönként tudnék 3 tizedet hozni, akkor már meglehetne szűkösen, de ezzel az autóval bennem ennyi van.

Egyébként a kocsi vásárlást én is benéztem. Vettem egy gyári tuningos RX-7-et, ami belefért a korlátokba, csak indulni nem engedett vele. Némi pénz bánta, de szerencsére később két karrier versenyen is jó volt a gép, szóval az ára "visszajött".

Viszont én a 90-es évek elejéről választottam egy RX-7-et, de most hajlok arra, hogy egye fene, rászánom a pénzt egy Mazda RX-7 Type R Bathurst R (FD) '01-re meg a tuningra. A gáz csak az, hogy standard autó, bár ha van egy kis szerencsém az online collectorsban van ilyen, mert ott láttam több RX-7-et is.

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#1416) nokia párti válasza heihachi (#1415) üzenetére


nokia párti
őstag

Miért nem veszed meg a 2002 Spirit type r-t? Az a legújabb és a leggyorsabb is. És csak 40000 kredit.

[ Szerkesztve ]

(#1417) heihachi válasza nokia párti (#1416) üzenetére


heihachi
addikt

Néztem, de a Bathurst 10 kg-al könnyebb, az ereje és nyomatéka viszont ugyan annyi, szóval ha csak hajszálnyival is, de talán jobb gép.

[ Szerkesztve ]

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#1418) nokia párti válasza heihachi (#1417) üzenetére


nokia párti
őstag

Pedig hidd el nekem, a spirit r gyorsabb. Nagyon jól ismerem az RX7-est, mert a kedvenc autómról van szó. Csak, hogy mondjak valami tényt is: Mentem mindkét autóval a Lemans-i pályán. A Bathurst 265 km/h a spirit 271-et ment.+ ebből következett, hogy 4mp-el jobb időt is mentem vele. :) Tudom nem sok az a 6km/h, de valamikor számít nagyon is. Megéri rá költeni azt a 10000 kreditet. :K

[ Szerkesztve ]

(#1419) heihachi válasza nokia párti (#1418) üzenetére


heihachi
addikt

Meggyőztél, akkor holnap veszek egy olyan gépet, és addig tolom, míg arany nem lesz :DDD

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#1420) blazsey2 válasza v!ct0y (#1410) üzenetére


blazsey2
senior tag

Nem hiszem hogy ilyen gyakran fognak jönni hozzá,szerintem ez csak a karácsony miatt volt.
De ne legyen igazam.

PSN ID:blazseydr

(#1421) Djuree


Djuree
félisten

na ma asszem énis tolom kicsit a gémet megint így az újév tiszteletére. múltkor kicsit beleuntam, elég sokat toltam, de most megint megjött a kedvem :DD

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#1422) kulfoldi válasza blazsey2 (#1420) üzenetére


kulfoldi
aktív tag

Igazabol, ha belegondolsz nem egy nagy vasziszdasz hozzaadni 5 versenyt plusz azt a drift hulyseget (amit meg meg sem neztem) meg 2 time trialt / het szinten. Sot az lenne a rohej, ha ez sem lenne...

Viszont nagyon kuss van mostanaban a hirek haza tajan (mongyuk halidej volt), de az is lehet, hogy csak mert mar Csokis nem szolt hozza sok ideje aztan azelott o szallitotta ezeket a hireket.

(#1423) blazsey2 válasza kulfoldi (#1422) üzenetére


blazsey2
senior tag

De ha te is belegondolsz,melyik játéknál van olyan hogy hetente hozzáadnak plusz versenyeket?
Nemigen szoktak ilyen jellegű akciókat elkövetni sehol,max fizetős dlc formában.
Szóval eddig egész normálisak a PD-nál.

PSN ID:blazseydr

(#1424) anulu


anulu
félisten

van valakinek tippja, h DTM-hez (lvl22 A-Spec) hol tudok autót szerezni? nyerhetőek között nincs, dealershipnél dettó. valamint kicsit mókás, h a lvl23 formula gran turismo versenyhez lvl24-es autó kell :(

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

(#1425) heihachi válasza anulu (#1424) üzenetére


heihachi
addikt

Lexus IS-F Racing Concept-el indulhatsz rajta, az Prémium autó, 750k. Azt nem tudom, hogy megfelelő gép-e a győzelemhez.
Az R8 LMS Race Car '09-t meglehet nyerni a Nurn 4 óráson A-Specben a fent említett Lexust meg B-Specben, más kérdés, hogy lvl32 nyílik csak meg, tehát addig ezt félre kellene tenned.

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#1426) v!ct0y válasza heihachi (#1425) üzenetére


v!ct0y
veterán

DTM et csak némettel lehet menni nem ? Én audi tt vel mentem persze a verseny változattal.

(#1427) sz_abika válasza anulu (#1424) üzenetére


sz_abika
addikt

Used carnal eleg gyakoriak a DTM autok nezz korul sokszor.

En amint meglattam a regi Alfa DTM autot tuttam, hogy O kell nekem :D

PSN: xszabikax

(#1428) kulfoldi válasza blazsey2 (#1423) üzenetére


kulfoldi
aktív tag

En inkabb ugy fogalmaznek, hogy te ugy vagy vele, hogy kaptal egy jatekot ami egy jatek, es ehhez jonnek most dolgok, aminek orulsz.

En meg ugy latom, hogy kaptam egy jatekot, ami mondjuk 40%-osan van elkeszulve, es ugyan orulok hogy jonnek ezek a dolgok, de el is varom oket marhara mert nem errol volt szo.

Szoval reszben nyilvan igazad van, nem jellemzo ez a dolog a jatekiparban es orulni kell neki. De azert a Gran Turismo az kicsit nem ez a kategoria. Ez a jatek amennyire en tudom a Playstation alltime bestsellere. Mindig is eloremutato volt, most legyen legalabb ebben az. Mert szerintem minden ezt megelozo esetben a GT volt a legjobb szimulator a piacon amikor kijott, erosodott a mezony, de volt tobb mint 5 evuk hogy ujra megoldjak! Hat most nem lett az, szerintem. Nem rossz, de nem is olyan mint remeltem. En is kussolnek, nem vernem az asztalt ha nem lennenek igen zavaro es bosszanto hianyossagai/erthetetlensegei. De en csak ezert vettem egy konzolt min. 150000-nek megfelelo valutaert evekkel ezelott, ezert vettem a kormanyom, es a jatekot, szoval osszessegeben 2 kiloban van nekem ez a mulatsag. Nem panaszkodom, hal istennek nem vert oda, illetve a kormany abszolut megerte, de joggal varom el a legjobbat a penzemert.

Masik reszben viszont ezek nem uj tartalmak. Fogni kell egy meglevo palyat, be kell allitani egy korszamot, meg egyeb felteteleket amik mind elerhetoek a jatekban, aztan venni egy atlagosan ugyes es becsuletes kis japant akinek megmondjak hogy probaljon meg jo koroket menni ezekkel a feltetelekkel, utana beallitani ehhez merten mennyit menjen az AI es kesz. Az online time triallal meg ennyi gond sincs.

Kb. fognak felvesznek 1 db embert akinek az a dolga, hogy csinaljon minden nap egy versenyt. (es az akkor meg pazarlas is) Amint latjuk peccs sem kell hozza, mert az SE2 mar csak ugy jott a semmibol, tehat tenyleg egyszeru. Hat ennyi lenne a minimum.

Na de meg nincs semmi veszve, meg elerheto az SE2 es talan az SE1 is ma. Majd 13.-a uan leszek kivancsi. Persze idaig nem rossz az utomunkaban a PD, nem mondom. De nem igy kellett volna, hanem jo jatekot kellett volna csinalni es utana lehet pihenni. Eleve olyan multit kellett volna csinalni, amiben ezer fele mod van, olyan AI-t ami allithato, tobb offline versenyt, hogy ne kelljen a 30 szinten 3-4-szer lenyomni az 1000km-es szuzukat ahhoz, hogy a 32-es szinten elerheto versenyt is tudd jatszani! Ez milyen baromsag mar pl? Vagy hogy fel kell irnod milyen kocsik jok az adott versenyhez, nehogy a dealernel rosszat vegyel es penzt bukj? Jatszott valaki ezzel a jatekkal a fejlesztok kozul a megjelenes elott?

Szoval erted en orulok, hogy jonnek a peccsek de eleve nem igy kellett volna, szoval most mar elvarom!

Nah, de nem akarom lehuzni a hangulatot, azert jatszok en meg, de mar ritkabban, most mar inkabb varok es remelek hatha jonnek olyan dolgok amik visszahozzak a hitem picit.

(#1429) kulfoldi válasza heihachi (#1425) üzenetére


kulfoldi
aktív tag

Igen en azzal csinaltam meg, (Lexus IS-F Racing Concept) pedig DTM... :F bar picit gyengebb a tobbiektol amik jellemzoen 450LE/1100KG-k. Ez 525/1350 de hozhato vele a DTM siman. De a hasznalt dealernel ahogy irtak is mar tenyleg sokszor jonnek be. Es peldaul van (4.-en meg volt) egy Audi TT az online-dealernel ami elvileg jo ide. De ments le elotte save-et, mert nagy erteku autok ezek, es ha esetleg megsem jo, akkor vissza tudod csinalni. (Marmint nem te hanem Anulu) En igy buktam be nemreg egy 950k-s autot.

(#1430) heihachi válasza v!ct0y (#1426) üzenetére


heihachi
addikt

Nem, megnéztem, benne van a listában a Lexus :K Lehet még menni 155-ös Alfával is, a többi német.

Hopp, közben kulfoldi már meg is írta, lekéstem. :B

Amúgy ebből is lehet tájékozódni, szerintem egész használható. Bocs ha már volt, én csak nemrég találtam rá.

[ Szerkesztve ]

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#1431) sz_abika válasza kulfoldi (#1428) üzenetére


sz_abika
addikt

Erre lehetne azt mondani, hogyha megcsinalna valaki a tokeletes jatekot, akkor nem lenne ertelme mar tobb jatekot csinalni :)

Nekem eleg nagy elvezetet nyujtott eddig, foleg ugy hogy csak hetvegente latom a kicsiket.
Mondjuk ez a 4x1000km-es Suzuka aggaszto, es lehet azt fogom csinalni mint a prologueal.
Neki allok alapautokkal, no-tuning-no-nothing vegigcsinalni a jatekot, ezuttal a kihivasert es nem az aranytrofeakert ^^

PSN: xszabikax

(#1432) Morfi válasza anulu (#1424) üzenetére


Morfi
csendes tag

Valószínűleg imáid meghallgatásra találtak :DD mert ma reggeltől az online collectorsban van 2 db dtm-re való járgány :C Egy BMW és egy Opel Astra.
Én 2 napja buktam el 3.9 millió creditet egy rossz autó megvételével :W ( ne játszatok hajnali 2-ig munka után )

(#1433) kulfoldi válasza sz_abika (#1431) üzenetére


kulfoldi
aktív tag

Erre csak azt mondanam, hogy probaljuk ki! Csinalja meg valaki a tokeletes jatekot, es utana kerdezze meg a jatekosokat szerintuk is az-e. Ezt mar sokan mondtak, de ez egy olyan hulye kifogas. Nem kell tokeletes jatek, nem is lehet csinalni, de aki a tokeletessegre torekszik az latja, hogy boven eleg lenne ha megprobalja osszegyurni az eddig komoly autos jatekokban felmerulo jo megoldasokat es otleteket egy jatekka. Siman siker lenne.

[ Szerkesztve ]

(#1434) blazsey2 válasza kulfoldi (#1422) üzenetére


blazsey2
senior tag

Szerencséd van mert jöttek új seasonal eventek.
Be is húztam őket aranyra.
Ami rossz hír hogy nincs limit,azt raksz rá az autóra amit akarsz.
Egyébként az meg túlzás hogy 40%-os volt a játék amikor kiadták,volt az 60% is :DDD
Egyébként meg a seasonal eventek ehez nem sokat raknak hozzá,max egy kis xp-t meg lóvét.
Amit én igazán hiányolok az az al javítása,meg a replay funkció beépítése.

PSN ID:blazseydr

(#1435) sz_abika válasza blazsey2 (#1434) üzenetére


sz_abika
addikt

Mik jottek?

PSN: xszabikax

(#1436) v!ct0y válasza blazsey2 (#1434) üzenetére


v!ct0y
veterán

Ma jöttek vadi új versenyek?
Ha ez így megy akkor 13.án jön a kövi.

[ Szerkesztve ]

(#1437) dudikpal válasza sz_abika (#1435) üzenetére


dudikpal
aktív tag

Bonus Race No. 3:
- Toyota Prius G Grand Valley East / 5 kör
- Audi TTS Coupe Cape Ring North / 5 kör
- Lotuse Elise 111R Nürburgring GP/F / 5 kör
- Ford - Ford GT Trial Mountain / Reverse / 5 kör
- Citroen C4 WRC Rome Circuit / 5 kör

Time Trial No. 3:
- 295 BHP Japanese Car Tsukuba Circuit
- Circuito de Madrid

Drift Trial No. 3:
- Chamonix Main
- Cape Ring Outside

(#1438) blazsey2 válasza sz_abika (#1435) üzenetére


blazsey2
senior tag

1-Toyota Prius-Grand Valley East
2-Audi TTS Coupe -Cape Ring
3-Lotus Elise-Nürburgring
4-Ford GT-Trial Mountain
5-Citroen C4 WRC-Rome Circuit
Megelőztek.

[ Szerkesztve ]

PSN ID:blazseydr

(#1439) sz_abika válasza dudikpal (#1437) üzenetére


sz_abika
addikt

Jajne Lotus Elise :(

a Priusban van elektromotor itt? a Honda CR-Z-nel ert az a kellemes csalodas, hogy az elektromotor igenis rasegitett a motorra, mert jobban gyorsult, majd lemerult es 2mp-el gyengebb korokre futotta csak.

PSN: xszabikax

(#1440) v!ct0y válasza blazsey2 (#1438) üzenetére


v!ct0y
veterán

xp-be ugyanannyit ad mint eddig?

(#1441) heihachi válasza blazsey2 (#1434) üzenetére


heihachi
addikt

Az a durva, hogy az előző seasonal eventeknél is kivették a limitet. Magyarul, most rárakok egy racing soft gumit a kocsira, és garantáltan elsőre behúzom a RX-7+Tsukuba cuccost. Végre.

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#1442) heihachi válasza heihachi (#1441) üzenetére


heihachi
addikt

Meg is van. Ennyit számít a slick gumi: 40 mp hátránnyal indultam, és 35mp előnnyel zártam.

Nem találják el a fiúk az egyensúlyt a versenyek nehézségében. :N

[ Szerkesztve ]

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#1443) sz_abika válasza heihachi (#1441) üzenetére


sz_abika
addikt

Hat ez szomoru hogy kivettek a limitet.
Ez az egy ami kordaban tudta tartani eddig az egyensulyt.

PSN: xszabikax

(#1444) blazsey2 válasza v!ct0y (#1440) üzenetére


blazsey2
senior tag

Nem.jobban fizetnek egy kicsivel.
Csak ez hogy nincs limit a versenyre ez elég szomorú :(
Úgyhogy nem szabad sok mindent rárakni a kocsira mert akkor nem lesz kihívás.

PSN ID:blazseydr

(#1445) heihachi válasza sz_abika (#1443) üzenetére


heihachi
addikt

Egyensúly eddig se volt, bár tény, hogy eddig legalább küzdeni kellett.

Egyensúly akkor lenne szerintem, ha a nem azért kéne 1 perc alatti köröket nyomni, hogy behozzam a 40 mp hátrányt, hanem azért, mert a gép egy ugyan olyan gyors autóval ott lohol előttem vagy mögöttem és ő is 1 perc alatti köröket tud. Meg a másik 10 versenyző is.

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#1446) Djuree válasza heihachi (#1445) üzenetére


Djuree
félisten

+ :K

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#1447) dudikpal válasza heihachi (#1445) üzenetére


dudikpal
aktív tag

Bízzunk benne hogy csak idő kérdése lesz a kiegyensúlyozottság is :)

(#1448) anulu válasza Morfi (#1432) üzenetére


anulu
félisten

köszi :) Astra-t meg is vettem, így easy volt a dolog :)

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

(#1449) heihachi válasza anulu (#1448) üzenetére


heihachi
addikt

Mivel nekem is az a verseny jön, akkor én is az Astrat veszem :DDD

Valaki nem akar kölcsön adni Citom WRC-t, mert jól jönne az a másfél milla :B

[ Szerkesztve ]

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#1450) anulu válasza heihachi (#1449) üzenetére


anulu
félisten

ha megmondod, hogy kell, felőlem viheted, nekem már nem kell :)

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Gran Turismo
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.