Hirdetés

2024. április 17., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Gran Turismo

Hozzászólások

(#951) sz_abika válasza Xmodule (#950) üzenetére


sz_abika
addikt

Fogni kell azt a kormányt erősen ám, mert a FFB elviszi :D

Beállítás túl sok nincs a kormányt illetően amúgy :/

PSN: xszabikax

(#952) Xmodule válasza sz_abika (#951) üzenetére


Xmodule
őstag

hat en fogom meg tekerem mint egy vadállat, de ha elindul a kocsi akkor nincs megallas csak csuszik es csuszik.

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#953) nokia párti válasza Xmodule (#952) üzenetére


nokia párti
őstag

Milyen kormányod van? :F

(#954) Xmodule válasza nokia párti (#953) üzenetére


Xmodule
őstag

driving force gt

amugy lehet azert volt mert hatso kerek hajtasos kocsival mentem, mert elöbb mentem egy 4wd vel es semmi ilyen gond nem volt. kezd menni, csak a gep ne csalna annyit ertem itt azt hogy ha ö jön nekem akkor is kizarnak a versenyböl ez milyen mar. meg sima versenyeken is folyamatosan lökdösödik. ez a jatek nagyon fel tud engem bosszantani....

[ Szerkesztve ]

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#955) Xmodule


Xmodule
őstag

na most par napig pihentetem ezt a jatekot mert nagyon felbszott...hihetetlen.

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#956) kisJack


kisJack
aktív tag

Megosztanék én is pár képet.[L:/dl/upc/2010-12/13/123465_mrgvdgpb4m3o6jpu_eiger_nordwand_short_track.jpg](IMG:/dl/upc/2010-12/13/123465_mrgvdgpb4m3o6jpu_eiger_nordwand_short_track.thumb.jpg)[L:/dl/upc/2010-12/13/123465_wygf9g9fjgpi0zgj_ahrweiler_street.jpg](IMG:/dl/upc/2010-12/13/123465_wygf9g9fjgpi0zgj_ahrweiler_street.thumb.jpg)[L:/dl/upc/2010-12/13/123465_juja4pbkqo8c5wix_ahrweiler_street_1.jpg](IMG:/dl/upc/2010-12/13/123465_juja4pbkqo8c5wix_ahrweiler_street_1.thumb.jpg)(/IMG)[/L](/IMG)[/L](/IMG)[/L]
Ez csak egy lett... :F

[ Szerkesztve ]

(#957) kisJack válasza Xmodule (#950) üzenetére


kisJack
aktív tag

Nálam a főmenüben simulation-on van, ffb max (ez a legjobb köridő eléréséhez nem feltétlen a legjobb) a verseny előtt pedig abs 1-es, ha ez nincs bekapcsolva, nálam nem egyszer lefulladt a kocsi, legalábbis nagyon leesik a fordulat mert blokkolnak a kerekek, mivel nincs kuplung.
Valamint ha már nagyon felbax, skid rec. on, de csak ha minden kötél szakad. :)

Na még egy. :D

[ Szerkesztve ]

(#958) v!ct0y válasza kisJack (#956) üzenetére


v!ct0y
veterán

Ez honnan van ez a verda ?:)

(#959) nokia párti válasza Xmodule (#955) üzenetére


nokia párti
őstag

Sajnos nem vagy egyedül. Engem is mindig felhúznak az idegesítő hibái. :W Pláne a legszarabb az amikor kilöknek a kanyarban, na evvel már a hócipőm tele van. De legalább azt megcsinálták volna, 6 év alatt, hogy valami büntetést kapjanak az ellenfelek( penalty-t),
bezzeg amikor te mész nekik, akkor kapsz 2 órás büntetőt, na ezért de sokat anyázok. :W Mindig mondom magamnak, hogy nem idegesítem fel magam rajta, de egyszerűen nem tudom megállni. Én is félre teszem egy kicsit.

[ Szerkesztve ]

(#960) PaJa1 válasza Xmodule (#950) üzenetére


PaJa1
őstag

Én nem állítottam semmit a kormányhoz, csak az FFBt vettem 4esre.
Futamok előtt az autón csak ABSt hagyok, 1est. Lambokon 5öst, azok valamiért kegyetlenül csúszkálnak fékezéskor.

Sonja, én egy régi skyline gts-sel csináltam a klasszikus japánt. Az europaira meg nem emlékszem. Nem kell hozzá a leggyorsabb autó. A Skyline-nal csúnyán otthagytak schartibanaz egyenesben, de a kanyargós részen visszaszereztem az első helyem.

Képeket hogyan küldtök ide PSről?

Végigcsináltam a jogsikat. Az S licensz volt a legkönnyebb. Viszont van kettő amit nem tudok megcsinálni. Az 1000 méteres fékezés és a hátsókerekes slalom az ft-86tal. Az utóbbinál éppen csak meglett az ezüst, az astonnal meg 4 ezred hiányzik :W

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#961) kisJack válasza v!ct0y (#958) üzenetére


kisJack
aktív tag

Házi gyártmány. :K Egy '69-es Camaro.

(#962) kulfoldi válasza Xmodule (#954) üzenetére


kulfoldi
aktív tag

Ne csinald mar! ;) Irtam, hogy kell par nap amig megszokod. Mit idegeskedsz? Mit vartal? Nyilvanvalo, hogy mivel meg sosem volt FFB-s kormanyod idobe kerul mig egyaltalan palyan tudod tartani a kocsit, utana megint ido mire rajossz dolgokra, utana megint ido mire tokeletesited a tudasod. A jo dolgok sosem jonnek egybol. 1 honap mulva meg majd lehulyezed magad, hogy milyen lama voltal, hogy 5 perc kormanyzas utan meghoztad a nagy iteleted! :D Ez nem szervokormany, hogy 1 ujjal korbetekered 30km/h-nal kanyarban. Ne idegeskedj! :D

Javaslom, hogy tedd a kormanyt simulationre, ffb 4-5, mas nem tudom mi van.

[ Szerkesztve ]

(#963) kulfoldi válasza kisJack (#957) üzenetére


kulfoldi
aktív tag

Neked (es masoknak is) javaslom a fekpumpalast/adagolast es nem fog blokkolni a kerek fekezeskor, sot van hogy gyorsabban meg tudsz allni, mint veszfekezessel. Kanyarban meg ha megindul a kocsi fara, akkor kiserletezni ellenkormanyzassal, gazelvetellel vagy epp gaz adassal vagy finom fek, ra kell jonni, meg helyzettol is valtozik. Fure kimentek, nehogy gazt nyomjatok, csak finom kormanymozdulatok, nagyon finom fekezes, tereljetek vissza az aszfaltra amilyen gyorsan csak lehet. Ahogy jatszotok egyre tobbet es jon meg a tapasztalat egyre tobb mar elveszettnek latszo szitut lehet megoldani ezekkel kis idoveszteseggel.

Mindenki legyen turelmesebb, tanulni kell a versenyotozast. :)

[ Szerkesztve ]

(#964) kulfoldi válasza PaJa1 (#960) üzenetére


kulfoldi
aktív tag

En meg csak asszem az IC B-t csinalom, tegnap kezdtem ujra a licenceket, rajottem ugyanis, hogy kocsikat lehet vele szerezni. :)

33-at probaltam idaig, 30 arany 3 ezust. Volt amivel kurva sokat szivtam. Ilyen volt az FT86os is.

Spoiler! Az Aston megvan konnyeden. Ott szamolni kell a csikokat kozepen es abbol szamolgatni vissza mikor fekezz, es ugy meglesz szep lassan.

Spoiler! Az FT86 az meg nekem is szopas volt, sokaig 6 ezred hianyzott csak. Aztan mentem egy 18.384-et asszem. :DDD Itt ugye az a lenyeg, hogy kozel kell menni a bolyakhoz amennyire csak lehet, hogy minel kisebb kormanyzas kelljen, a kormanyzasok hirtelenek es pontosak legyenek, az elso harom vagy 4 bolyat lehet teligazon utana pedig beallni a gazzal egy olyan felgazszerure. A lenyeg, hogy egy tempoban kell vegigmenni a maradekon, kiveve az utolso ahol meg teligaz, mert ugye jon mar az egyenes. De ha a Miniset meg tudtad csinalni akkor ez is menni fog.

Nekem a Suhamer kanyarral van gondom, meg a 2 hajtus Nissan Fairladyssel, meg a Ferrarival mikor Londonban mindenki meg kell elozni 2 kor alatt. Ezek csak ezustre mentek idaig. Na majd ma ejjel hatha. :K

[ Szerkesztve ]

(#965) kisJack válasza kulfoldi (#963) üzenetére


kisJack
aktív tag

Oké! :DD

(#966) PaJa1 válasza kulfoldi (#964) üzenetére


PaJa1
őstag

Az astonnal 4 ezreddel vagyok elmaradva, én a sebességet nézem, hogy mikor kell fékezzek. De megpróbálom a csíkszámolósat is.
A szlalomnál pont úgy proóbáltam ahogy írtad, de ez az autó idegesebb, mint a mini volt, hamar elkezd keresztben csúszni. Ha meg lassabban megyek akkor félek nem érnék be időre.
Ez kettő nincs meg aranyra. Az S széria volt a legkönnyebb.

A ferlédis 2 hajtűsre emlékszem, a többire sajnos nem. Ott az volt a lényeg, hogy az első kanyaron minimális lassítással menjek át, tehát az 1. hajtűhöz pont rossz helyen érjek, szűken. Azt lassan veszed utána második balos hajtű már kint-bent-kint módszerrel abszolválható. Kerékvetőt intenzíven használni.

Nekem az ilyen előzz meg mindenkit 1 kör alatt a jogsiknál nem volt gondom. Örültem is, hogy az S csak ilyen feladatból áll .)

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#967) v!ct0y


v!ct0y
veterán

A 24 es szinten megnyíló AMG versenyen ismét sikerült a teljes kört elsőre aranyra csinállni :) Pedig hibáztam rendesen.

kisJack: fasza járgány :)

(#968) sz_abika


sz_abika
addikt

Hogy tudok majd postolni képet én is :X

Van direkt upload vagy pendriveal kell bohóckodni?

PSN: xszabikax

(#969) AMD_ok


AMD_ok
őstag

Sziasztok
Új vagyok itt (ps3), annyira, hogy gép is holnap lesz meg elvileg. A GT5 miatt térek át főleg erre a platformra, xboxon toltam rendesen a forza3-at is, évek óta nyomom MOMO-val 1 éve pedig G25-el az autós game-ket pc-n (F1 2010-ben biztos benne van vagy 60 órám). Fog menni a GT5? :B . Nagyon megfogott a hangulata, végigolvastam a topikot, engem nem nagyon érdekel, ha egy autó egy kicsit rosszabbul van grafikailag kidolgozva, inkább az élmény érdekel. Azzal pedig sztem nem lesz probléma,de mondjátok meg nyugodtan, ha nincs igazam :R

(#970) Xmodule válasza PaJa1 (#966) üzenetére


Xmodule
őstag

jo neked. engem mindig kizarnak ezekben az elözösökben meg akkor is ök jönnek nekem...

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#971) PaJa1 válasza AMD_ok (#969) üzenetére


PaJa1
őstag

Az f1 2010 szerintem arád lett, felejtős.
A gt5 egész jó, majdnem nehéz szimulator :) Emiatt vettem PS3at én is :)

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#972) PaJa1 válasza Xmodule (#970) üzenetére


PaJa1
őstag

Kerülni kell őket, ami nem nehéz mert mindig ugyan arra mennek, így tudod már, hogy merre tudsz elbújni mellettük. A másik, meg, hogy nagyon korán fékeznek, így a féktávokon sokat lehet előre ugrani.

képberakás engem is érdekel.

[ Szerkesztve ]

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#973) blazsey2 válasza PaJa1 (#972) üzenetére


blazsey2
senior tag

Az elkészült képeket feltöltöd a ps3 xmb picture menübe.
A pendrive-ot bedugod a képeket rámásolod,kihúzod bedugod a pc-be és már rakhatod is be a képet.Az egész művelet nincs három perc sem.

PSN ID:blazseydr

(#974) PaJa1 válasza blazsey2 (#973) üzenetére


PaJa1
őstag

Reméltem van valami egyszerűbb is... Mondjuk a mentet képet PS bróvzerében ide berakni :)

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#975) kulfoldi


kulfoldi
aktív tag

Abszolut off, es sajat velemeny, mielott szetszedtek... :B

Szoval en ezt a kepfeltoltest sosem ertettem, kb nem ertem a lenyeget.

Ha szep a kep, akkor mindenki dicserje, ha csunya akkor mindenki alazza, csak jojjenek a kommentek
Ha fustol a gumi aze jo a kanyarban, mert elmosodik a taj, ha all akkor meg aze jo mert meg lehet szamolni a kulloket
Ha tavol van az a jo, ha kozel van meg tudod szamolni a ledeket a fenyszoroban, az meg aze jou
Ha szep szines a festes azert jo, ha olyan a felnije azert kek
stb. :DDD

Mert azt talan ertem ha tetszik es mentesz kepeket aztan nezegeted. Vagy valami eredmenyt mentesz el hebe-hoba, de akkor meg szerintem ugyis eltokolsz vele

De a feltoltes... biztos Yamauchiek se ertettek a lenyeget, epp ezert nem jutott eszukbe olyanra csinalni, hogy mar azelott feltoltotte es mar unja is mindenki mielott eszedbe jutna egyaltalan elmenteni. :)

De en mondjuk vagyok olyan hulye, hogy a iwiwen meg a feszbukon 600 darab 5 centirol sajat magamrol telefonnal meg a tukorbol mandinerbol visszapattano felmeztelenul nagyon meno arcot vagok kokemeny vagyok kint van a fel mellem kepeket sem ertettem sose :D

Bocs.... ;]

[ Szerkesztve ]

(#976) kisJack válasza kulfoldi (#975) üzenetére


kisJack
aktív tag

Attól hogy gyorsan megy, még lehet tűéles képet csinálni, csak csökkenteni kell a záridőt.:P
Nem muszáj feltölteni, elég ha kommenteled. ;]

(#977) heihachi válasza kisJack (#961) üzenetére


heihachi
addikt

Kár hogy ennek így nem halljuk a hangját, az lehet még nagyon brutális elnézve ott oldalt azt a csövet :K

Ezért kellene videó megosztás is.

[ Szerkesztve ]

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#978) kisJack válasza heihachi (#977) üzenetére


kisJack
aktív tag

Az! :DDD
Hát igen megígérték, de ami késik... Csak jöjjenek azok a peccsek.

Tegnap este megcsináltam az első endurancet, 60 kör Grand Valley-n. Egy erős közepes autóval csináltam, de ha izgalmakra vágyik az ember, célszerű vmi gyári Impreza szintű járgánnyal nekivágni, mert nem törtem össze magam a nagy sietségben, de így is 6 kört kapott a második helyezett. Kicsit uncsi, de ennek ellenére a következőnek még bikább kocsival fogok nekiállni, letudom inkább minél előbb, majd máskor ha nagyon unatkozom talán nekifutok még egyszer egy gyengébb géppel. Nem beszélve arról, hogy SPOILER! kemény 100 valahány ezret fizetett, -nem emlékszem pontosan- ami a verseny hosszát tekintve igencsak kiábrándító volt. Van olyan verseny, ahol 5 perc alatt megkeresek ennyit. Most az van, hogy vagy gyúrok a next levelre és újabb endurance, vagy gyűjtök 5 millát és Formula GT.

Mikor ad be új spec events-t?

[ Szerkesztve ]

(#979) v!ct0y válasza kisJack (#978) üzenetére


v!ct0y
veterán

Elvileg a 30 as szintől lesz valami Vettel-es special.

(#980) kisJack válasza v!ct0y (#979) üzenetére


kisJack
aktív tag

Na, az jó! Remélem vmi f1-es lesz! De mire én azt elérem... Szinte már csak endurence-ek vannak. :(

(#981) AMD_ok válasza kisJack (#980) üzenetére


AMD_ok
őstag

(#982) kisJack válasza AMD_ok (#981) üzenetére


kisJack
aktív tag

Azt már hallottam hogy létezik Vettel spec és azt is hogy a teljesítéséért járó bónusz az X1. Hogy az X1-el kell menni, az új!

(#983) Osiris


Osiris
őstag

Szerintetek a gt5-höz egy Logitech MOMO Racing kormány mennyire passzolna? Élvezhető lenne a játék vele?

(#984) blazsey2 válasza Osiris (#983) üzenetére


blazsey2
senior tag

Erre heihachi kolléga tudna hiteles választ adni mivel ilyen kormánya van.

PSN ID:blazseydr

(#985) heihachi válasza Osiris (#983) üzenetére


heihachi
addikt

Abszolút játszható vele, az egyetlen gond, hogy nem lehet a gombokat bekonfigolni.
De ettől függetlenül a pillangó váltó működik, két gomb működik (egyik pillanatállj, másikra nem emlékszem :DDD), az FFB erős (nagyon), az irányítás pontos, de nagyon érzékeny (nekem már kicsit kotyog, így elég nehéz egyenesen menni). Ha már van ilyen kormányod, akkor szerintem a játék okés hozzá, de pont ilyen kormányt emiatt a játék miatt ne vegyél.

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#986) Osiris válasza heihachi (#985) üzenetére


Osiris
őstag

Köszönöm az expressz sebességű válaszokat! :R
Akkor gyűjtögetek tovább valami g25 vagy g27-re.
Sajnos a lestrapált Formula Force EX kormányommal már élvezhetetlen, mert a fék pedál és a kormány potmétere sincs túl jó formában.

(#987) PaJa1 válasza Osiris (#986) üzenetére


PaJa1
őstag

G25tel jó. Nem tudom a g27 miért kerül sokkal többe :FA ptikon lehet segíteni, ha csak annyi baja van. momonál is egy idő után a potik dolgára kell járni, és mintha új lenne :)

[ Szerkesztve ]

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#988) Osiris válasza PaJa1 (#987) üzenetére


Osiris
őstag

Szeretnék már mindenképp egy komolyabb kormányt. A momo is csak átmeneti lenne. Igazából ha összejön a pénz akkor egy G27 a kiszemelt. Nagyon sajnálom, hogy kihagytan tavaly a G25-öt, amit akkoriban 35k-ért lehetett újonnan kapni, most meg már mintha nem is forgalmaznák. :W

[ Szerkesztve ]

(#989) nokia párti válasza Osiris (#988) üzenetére


nokia párti
őstag

Driving force GT-vel mi a helyzet?

(#990) Osiris válasza nokia párti (#989) üzenetére


Osiris
őstag

Azt még csak képen láttam és jobban tetszik a logitech G széria.
Hozzájuk képest milyen a GT?

[ Szerkesztve ]

(#991) heihachi válasza Osiris (#990) üzenetére


heihachi
addikt

[link]
Ezt érdemes megnézni, ha megy az angol. Beszélnek benne egy részen a kormányokról. A MOMO-ra azt mondják ők is, hogy nem igazán ajánlott a játékhoz :)

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#992) PaJa1 válasza Osiris (#990) üzenetére


PaJa1
őstag

A g27 nem tudom mire föl kerül másfélszer annyiba mint a g25... túl drága ahhoz képest, hogy kommersz kormány, és szerintem nem is a legjobb azok közül. Igazából azt se tudom miért jobb a g25nél.

Sikerült a második slalom aranyra! 4 ezereddel húztam be 18.5 alá :D előtte 18.506ot mentem...
már csak az 1000 méteres fékezés van hátra és mind arany :)

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#993) nokia párti válasza PaJa1 (#992) üzenetére


nokia párti
őstag

Annyiban jobb, hogy halkabb a váltója, meg vannak rajta ilyen led féleségek . Bár szerintem is rohadtul drága. :( visszalépésnek tartom, hogy a G27-ben nincs szekvenciális váltó. (remélem jól írom le)

Osiris: Attól függ mennyire veszed komolyan a vezetést. Ha kuplongolni akarsz, akkor szerintem felejtsd el. Én szerintem egy ilyen komoly játékhoz, mint a GT5 kell h-váltó meg kuplung.

[ Szerkesztve ]

(#994) PaJa1 válasza nokia párti (#993) üzenetére


PaJa1
őstag

A váltóhang annyira nem érint, szekvenciálisan használom, legalábbis eddig. GT5 ben automatával mentem eddig, itt elég jó az automata, más játékokban amit eddig próbáltam nem volt ilyen jó. Meg úgy tudom a bele már nem fogaskerekes hanem szíjas.

Sikerült, megvan minden jogsi aranyra :) Az 1000 méteres fékezésnél a megváltást az ABS kikapcsolása jelentette. Alapból egyesen van.
Sonja,
A klasszik eu versenyt a beginnerben egy lotas elan s1-el csináltam meg.

Jól látom, hogy a Bspecben elég 3.ként behozni a flótást? újabb autót, pályát - akármit nem kapok ha előrébb végez?

[ Szerkesztve ]

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#995) Plutor válasza Osiris (#990) üzenetére


Plutor
aktív tag

Nekem GT-m van,és nekem nagyon bejön.
Több gomb van a GT-n,de nincs 3. pedál.Viszont jobban lehet állítgatni a különböző dolgokat.(fékerő,abs,kipörgésgátló,hajtás állítás)
Annak idején ez a kormány jött ki a GTP-hoz.

(#996) Sonja


Sonja
veterán

Nap híre következik! :) Standard Cars to be Upgraded to Premium!!! :C

Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!

(#997) blazsey2 válasza Sonja (#996) üzenetére


blazsey2
senior tag

Én mondtam hogy várható lesz.
Most már akkor néhány régi pályát is visszarakhatnának.

PSN ID:blazseydr

(#998) Sonja válasza blazsey2 (#997) üzenetére


Sonja
veterán

Meg az AI-t is javíthatnák, mert most sík hülye. :( Reméljük folyamatosan patchelik és akkor ilyen dolgokat is javítanak és új dolgok is kerülnek bele! :K

Más. Egyébként minden verseny után 6 új autó lesz a használtak között, kitapasztaltam. :D

Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!

(#999) heihachi válasza Sonja (#996) üzenetére


heihachi
addikt

Kíváncsi leszek hány autóról sikerült ennyi idő alatt olyan prémium szintű modellt készíteni, mint a többi prémium autó. Olyan nagyon sokról tuti nem.

[ Szerkesztve ]

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#1000) kulfoldi


kulfoldi
aktív tag

Hat en meg nagyon remelem, hogy nem erre fogjak elpazarolni az idejuket amit meg a GT5-tel terveznek eltolteni, szerintem ez mar csak par honap ugyanis es az intenzitas is csokkenni fog. Most meg veszodnek vele, mert erzik hogy kinos kicsit amit vegulis osszehoztak, de ez mar kozvetlenul az eladasokra es a penzcsinalasra nincs hatassal, mar pedig ok is profitorientalt ceg.

En is azt mondom, hogy akkor mar sokkal inkabb az AI-t hozzak fel es a multit mert szerintem tobb kihivast kene jelentenie a single player versenyeknek, akar csak arcade modban is, ha mar ott legalabb van 3 fokozat. (szerintem a legnehezebb fokozaton sem nehez megverni a gepet). A multi ugye meg nem is kerdeses, hogy gyermeteg jelenleg.

Remeljuk a legjobbakat! :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Gran Turismo
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.