Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Fasza. :-)
-
neo-geo
aktív tag
válasz edeleny #11391 üzenetére
"Szardínián szórakozom. Legjobb verseny idő ( 24 perc 41 s) Leggyorsabb kör. ( 1 perc 34, 540)
De a 787b-nek nincs versenytársa így eléggé unalmas!"Esetleg ha mennél Gr.3-as autóval, és csak RM gumira cserélsz, az már úgy sokkal érdekesebb, és ezt még lehet fokozni, RH gumival indulsz, és csak arra is cserélsz, na az úgy a fasza, főleg egy MR autóval!
[ Szerkesztve ]
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
ako001
aktív tag
válasz edeleny #11391 üzenetére
"Beraktam a 787b motorját egy RX7-be, konkrétan vezethetetlen!"
Én szerintem már beleraktam vagy 15k Km-et, kedvencem.
LeMans ban volt hogy leköröztem a mezőny 3/4-ét fél óra alatt
Mondjuk nem jött esö,1 tankolással 8kör volt."A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
Mosqu!to
addikt
válasz ako001 #11404 üzenetére
Cafe 43 willow springs részét miként csináltátok meg?
Elsőre a Supra GT500-zal indultam nagy turbón, de nagyon fogyott az üzemanyag, 2 boxkiállás kellett, így esélytelen volt.
Utána full stockon mentem, így is kell 1 kiállás, végül próbálkoztam a motort annyira visszafojtani, hogy végigbírja kiállás nélkül, de így is a 4-5. hely sikerül.
Ja, eredendően mindent hardon nyomok, de ez még normalon se sikerült.Neten a CLK-LM, vagy 787B vagy XJR-9 a befutó, de egyik sincs meg, és jelenleg csak a Merci van a legendary shopban, de nincs tizenmillióm megvenni.
Alap autók közül, vagy olcsóbb kocsikkal van valami taktikátok?Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
tag
válasz Mosqu!to #11405 üzenetére
Nagy segítség nem lesz amit írok.
Én is hard-on játszom, nekem a 787B-vel lett meg (és ezért nem segítség, ha nincs meg még neked), nagyon sok próbálkozásra lett csak meg, ennél jobban pályát még a GT7-be nem gyakoroltam be . A menü mindhárom versenyén a 3. hely volt a legjobb.
Mondanám, hogy még a setup is megvan hozzá, amit használtam, de ebbe lehet, hogy az egyik update már belenyúlt, mert a jelenleg PP értékkel már nem fér be abba a versenybe, és szerintem nem állítottam rajta azóta, egyébként közepes gumi van / volt rajta.
Arra meg már nem emlékszem, hogy hány kiállás volt.Ha úgy látod, hogy nincs annyira messze az a 3. hely, és még érzed, hogy esetleg tudsz javítani az átlag köridőkön (az utolsó nagyon elnyújtott jobboson sokat lehet hozni), akkor szerintem próbálkozz, plusz hátha esetleg a AI is valamit bénázik az elején az egyik próbálkozásod alatt.
-
Mosqu!to
addikt
válasz -Nándesz- #11406 üzenetére
Az a baj, hogy a GT500at vissza kell fojtani 4es motorállásig kb az üzemanyagfogyás miatt, és ugyan minden féktávon és kanyarban hozok rajtuk, de az egyenesben a top5 úgy elmegy, hogy kb 20 mp-et kapok a 10 kör végére.
Begyakoroltam amúgy a pályát, ha 800pp-s autóval megyek akkor le is hagyok mindenkit bőven, de akkor meg elfogy a benya és/vagy a gumi is ezen a kocsin. Ha nem jön valami epic tipp, akkor egyelőre nincs jobb ötletem, mint haladni mással és ha jön shopba a 787 megint, akkor lecsapok rá és megcsinálomComputer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
ako001
aktív tag
Most megnéztem a book-ban 3.ik hely van,de hogy mivel azt nem mutatja. Valahol meg lehet azt nézni?
De utána megcsináltam goldra is. Azt viszont az R92-vel,4-5 fuel map-al is brutális ereje van, és végig lehetett anno menni tankolás nélkül, + a gumik sem fogytak még annyira akkor."A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
Mosqu!to
addikt
válasz ako001 #11408 üzenetére
Végül a porsche 962 lett a nyerő, ez volt olcsón elérhető a shopban és simán végig is vertem a mezőnyt.
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
edeleny
őstag
Én se leszek sokkal hasznosabb.
Nekem a Sauber Mercivel ment. Igaz azt is úgy kell kifogni!
Ez még a nagy PP állíítgatás előtt volt. Azóta nem próbáltam.
Türelem kell hozzá, mert ők a 8. kör környékén állnak ki kereket cserélni, és utána lassabbak.Ugyan ez van Watkins Glen-ben is. Azt hiszed, ( sokáig így voltam) hogy nem lesz meg, mert akkora az előnye az elsőnek, de az utolsó kerékcsere után feltűnően lassúak lesznek.
Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
blúmen
tag
Beszarás! 1 000 000 creditet pörgetett a szerencsekerék.
Azt hittem, hogy ilyen nincs is. -
tag
-
Sanyi.mTs
addikt
Én azon lepődtem meg, hogy múltkor kocsit nyertem. Mármint mindegyik opció kocsi volt
Mert legtöbbször a legkisebb nyereményt pörgetem ki a listából. -
GalaHU
őstag
válasz blúmen #11414 üzenetére
Én csak 5000-et kaptam a napi fejadagért...
Vedd úgy hogy 200-an összeadtuk neked!
(Amúgy rohadjanak meg, én csak azért tolom a napi adagokat, hogy kapjak végre egy nyomorult Bugatti-s meghívót, de semmi! Már vagy egy hónapja van beakadva a Lambo, hiába vettem már azt is meg kínomban.)
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
edeleny
őstag
. Milliós nem tudom, 500 000 nyeremény, autó már volt., meg egy rakat tuning cucc, meg egyebej6.
16 fajta, vagy 12, (négy téli sor lefelé) motorom van. Van amiből több is. Megszámlálhatatlan tuning alkatrész, de egy egy autóhoz csak max 2 db.
Van ugye olyan tuning is, ami nem kapható. Ha felrakom nő a teljesítmény vele a PP. Aztán meg vissza kell szabályozni. Sokat érünk vele.
Ami így érdekes. 787b, PP 800
571 lóerő. Turbó nélkül
Turbóval, visszább tekerve 601 lóerő.
De hiába több a teljesítmény, a forgatónyomaték az adatlapja szerint rosszabb gyorsulási értékei vannak.Ja, megint kapható a 787b, de az Escudo még mindig nem. Pedig valamikor októberben volt a 787b.
Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
edeleny
őstag
válasz GalaHU #11416 üzenetére
Egyszer már volt Bugatti meghívás, de nem nyertem meg.
Ha csak annyi időm van, játszani, hogy meg legyen a napi kilométer
AkkorSS Route X
Az egyenes pálya. Tomahawk
Másfél kör, 5 perc.Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
GalaHU
őstag
válasz edeleny #11418 üzenetére
Az a baj, hogy kb fél éve már kaptam egyet, csak akkor még nem jártam olyan magasságban a Café-kban hogy megjelenjen a Bugatti-s menü, és fogalmam sem volt, hogy szükség lesz rá. Alapból meg pont nem érdekel ez az autó, szóval hagytam lejárni.
Én a napi farmot összekötöm egy kis pénzszerzéssel, utcai Skyline-al alázom LeMans-ban a népeket.
-
GalaHU
őstag
válasz edeleny #11420 üzenetére
A WTC700, mindig clean és 800k fölött fizet.
Az utcai Skyline Hard gumin 4-es motorprogramon az egyenesben vagy 50-60-al többet megy, így az első kör felére megelőzöm a teljes mezőnyt akik ugye döntően Gr.4-esek.
A második kör végére kell kiállni tankolni, addigra el is dől, hogy Inter vagy Vizes lesz a befutó, mert általában megjön a zuhi. Lesz annyi előnyöm a kiállással együtt is, hogy max 2.-nak visszajövök, de a hosszú egyenesben azt is vissza tudom előzni. Innentől meg sétakocsikázás, a vizesedés miatt kell csak figyelni a féktávokra, de ennyi.
Lesz még egy tankolás 2 kör múlva, ilyenkor vissza lehet tenni általában a Hard-ot, és ha úgy adódik, akkor egy utolsó tankolás, de már csak félig, mert 7 kör a max táv.
De ha nagyobb a zuhi, és az ellenfelek is bénáznak már többször volt olyan is, hogy a 6. kör végére többel vezettem a második előtt mint amennyi hátra volt a 30 percből, így inkább "elücsörögtem" a célvonal előtt, és a 30 perc letelte után 3-4 mp-el gurultam át a célon.
-
edeleny
őstag
válasz GalaHU #11421 üzenetére
Szerintem a Mission-ban van valahol 30 perces LeManes.
Igaz nem jár érte pénz.Ott engedte a Tomahawkot. 600-al, az is brutál.
Már nem emlékszem mivel csináltam, de arra igen, hogy a jól időzített gumiválasztással sokat lehet nyerni.
-
[HUN]NIMROD
aktív tag
válasz edeleny #11418 üzenetére
Ezt én kicsit meguntam, ezért átálltam Daytona ovál 11 körre, az is 5 perc. Ott legalább egy minimális kihívás van, és a végén még pár ezer pénzt is ad, ami a napi 42 km után járó 5-10k mellett nem elhanyagolható. Persze ha pénz kell, akkor a farmolási lehetőségek mellett ezek eltörpülnek.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
neo-geo
aktív tag
válasz Sanyi.mTs #11413 üzenetére
Szkript az egész pörgetés, ezt a kocsis dolgot mindenki [megkapja] előbb-utóbb.
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
r6man123
senior tag
Nálatok nincsenek hanghibák?
Lassan megőrülök.
PS5 + T300 RS GT kormány > verseny közben szakadozik a hang, általában akkor ha mozgatom a kormányt vagy nyomom a féket.Pár másodpercig elmegy a minden hang, nincs recseges, csak 0 hang. Más játékkal nincs gond.
-
edeleny
őstag
válasz [HUN]NIMROD #11423 üzenetére
Köszi.
Raszoktam én is erre.Corvette Zr1 (C06), 946 hp.
Szénné tuningolva. 1,52.- 1,55 körüli verseny idő.
Így nyolc perc körüli a napi kilométer.Ám roppant érdekes számomra, hogy csak normál futóművel megy stabilan.
FullCustomize, akár hogy állítom amint meglátja az autó orra az ovál kijáratát, már ki is pördült. Volt olyan futam, ahol csak sokadik lettem!A Legendás autókból lassan kiveszi a 787b t, de Escudo még mindig nincs....
-
edeleny
őstag
Szerintem megint bugos
Tokyo Rain.
Bosszantott, hogy az 550 000 futomon szenvedek.
Vettem egy uj NSX '17-t.
És elkezdtem játsazni a tuningal.
Amikor a PP-nél először előjött a háromszög, gondoltam, hogy lesz keresni valóm.814 kóerő, Intermediert gumi PP578 (vagy 587?)
Most legutoljára engedte feltenni verseny közben a RH gumit!Ami gond.
Zabálja gumit. Tojásokon lépkedek, így is: Az IM-nek vége az 5. kör közepén, és az RH-t is lejártam hátul a 12. közepére.
A FM-el bűvészkedni kell, mert 1-en kb 5 körre elég.
És roppent lassan töltik vissza a benyát!
2 perc 7 a legjobb kör így amatőr szintemen, de akkor FM-6 volt.Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
blúmen
tag
Srácok!
Ha PS5-re váltok és a GT7-et felteszem (nyilván PS5 verzióban), akkor a PS4 verzióból át tudom hozni a mentést? Vagy kezdhetem az elejéről újra az egészet?Köszönöm a választ!
-
HaZsolt
őstag
válasz blúmen #11429 üzenetére
Szia!
Igen, folytathatod. Sőt, ha a ps4et is megtartod és néha játszol a ps4-es verzióval elérendő eredmények a ps5-ös verzión is tovább folytathatók. PS5-ös illetve PS4-es verzió között nem tesz különbséget a játék, a felhőbe szinkronizálja a Kreditet, elért eredményeket. Van, hogy néha csak a ps4-es verzióval tudok játszani, tökéletesen megoldották az átjárhatóságot. Tehát, nyomsz egy futamot ps4en és kapsz érte mondjuk 100.000 Kreditet aztán kikapcsolod a ps4-et, elindítod a ps5-öt és ott is nyersz egy futamot és kapsz érte 100.000 Kreditet akkor 200.000 ezer Kredit értékben elszámol mindent:). Remélem részletes választ adtam. Ha van még ezzel kapcsolatosan kérdésed nyugodtan kérdezz.
-
GalaHU
őstag
Hónapok óta farmolok naponta a rohadvány Bugatti meghívóra várva, erre tegnap valami csoda folytán a maratonra 5 csillagos jegyed adott! Na, mondom hurrá, végre megkapom! Elindítom a pörgetést, látom, hogy közte van a Bugatti-logós meghívó. Szemcsillogás, pulzusemelkedés, hang fennakad, lehellet megszegik...
Erre bakker megáll egy olyan verdán a pörgettyű, ami már 2 példányban is megvan!
Csak azért nem b@sztam bele a kontrollert a TV-be, mert felkelt volna rá a család... De Kaz bizonyos családtagját azért sűrűn emlegettem sziszegve...
[ Szerkesztve ]
-
akey
tag
válasz GalaHU #11435 üzenetére
Nem egy nagy eresztés ez a 7. rész sajnos. De ez a rulettezés még jobban hazavágja az egész játékot. És olyan nehezen jön benne a zseton, hogy kedvemre való autót inkább nem is veszek, hogy legyen pénz olyanra, amivel a speckó versenyek teljesíthetőek. Ha nem lenne PS Plus előfizu, már letettem volna. De még a platina hajt, mert a GT5-öt és GT6-ot is kiplatináztam. A GT4-ben meg megvolt a Formula Gran Turismo Black Edition természetesen.
-
GalaHU
őstag
Én meg a hülye farmolás miatt "fürdök" a pénzben, 14 milla fölött vagyok, de konkrétan már nincs mire elköltenem. Nyilván nincs meg minden autó, de ami nem érdekel (ezt a nyomorult Bugatti-t bottal sem piszkálnám meg magamtól) vagy nem kell valamelyik feladathoz, azt nem veszem meg.
A kedvencek, meg már rég megvannak...
-
edeleny
őstag
válasz ProdiG #11440 üzenetére
Laggo Maggiore.
Ferrari Challange.
Viszonylag könnyű megcsinálni, megnyert Ferrari is jó hozzá.
115 e. ad.
Legelső farmnak ideális
Aztán egy LM55, és mehet a Szardínia farm.
Onnantól kezdve a pénz nem kérdés!GT 1-2.
Ősember vagyok 😁
Ahhoz képest fillérekért lehet pénzt keresni.
Kinlódani sem kell annyit.[ Szerkesztve ]
-
lo_jo
senior tag
válasz edeleny #11441 üzenetére
Az LM55-re várnia kell, ha még nincs meg.
Sokkal olcsóbb és azonnal használható egy GT-R Nismo GT500 '16, nálam PP799.92 ezekkel: RH gumi, ballast 164kg, -6, power restrictor 95%, minden más gyárin. Short shifting (a csík harmadánál-felénél váltva, kanyarokban minimum 1, de sokszor 2 fokozattal az ajánlott felett tartva) és lift&coast (50-100, de Kemmel végén akár 150 méterrel fék előtt már csak gurítani) használatával is reggelire eszi a Gr.3 autókat, de így Sardegna 1 kiállás, akkor is csak tankolás, az 1 óras Spa is egy kiállás, ha nem esik annyi eső, hogy interre vagy full wetre kell váltani. Így 800k + az apró (RH, IM, W gumik, ballast, power restrictor) áron van egy igazi aranybánya, már csak türelem kell a Sardegna és Spa farmoláshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs