Hirdetés
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
-~És mit kell mondani ha köhögnek?
-Robitussin!
-anyád! (ez én voltam)
-
Ez rádió reklám, de szerintem mindent visz:
Récsei center sok szeretettel vááár...
Ezt a szart! -
_az
senior tag
cserikók-jesszoké
-
Safranek
aktív tag
'' Bízza Mr.Properre a munkája nehezét.''
Ez se piskóta. -
Paqito
senior tag
Ahoy!
''van amit nem lehet pénzért megvenni...''
Majd a pedó bácsi rávillant a gyerekre... gusztustalan
Ja, s még egy szavazat a Mekdódóra -
cikasz
őstag
És a ''MASZATOMI VAGYOK''??? szvsz GUSZTUSTALAN!! Undorodom tőlle komolyan! Gondoljátok el, a gyerek nézi a reklámot és elkezdi ugyanazt csinálni otthon
kezét letörném
-
rambo4ésfél
senior tag
''hű de büdi van'' gyereket is le tudnám húzni a WC-n.
no comment -
_Volkovy_
nagyúr
Jópofa az a Djuice reklám,amiben a ház tetején távcsöveznek..
Az király mikor ül összetörten a darukezelő a romok tetején és bámul maga elé -
bitmad
aktív tag
-
cikasz
őstag
Nemtom volt-e már az uj Opel astra caravan-os reklámról szó.. Amikor a kissrác megkérdi az apját, hogy jobban szereti-e a kocsiját mint őt
nekem bejön az a reklám
-
Skót
aktív tag
Én szégyellem magam a bohóc helyett (engem is Ronaldnak hívanak...)
A másikokádék a kinder happy hippó reklámja
ahogy betántorog az alkesz viziló rántja magával az ajtófélfát a család (papa mama kölkök) meg az abszalut természetellenes tettetetett röhögéssel röhögnek rajta..
hát az förtelmes
.....lálálálááá viziló vizillóóó..... -
bitmad
aktív tag
Szörnyű ez a PGSM reklám, amikor egy nő megy egy mikrofonnal a kezében és kérdezgeti az embereket (Tud ennél jobbat?). Ráadásul a Vodafone olcsóbb is nála.
A másik rossz, az a D.E. Omnia reklám, amikor olyan nyálas zene megy és énekelnek benne. Mit képzelnek egy hülye kávéról, megváltják a világot vele?
Viszont az Opel Astra reklám tetszik! (Apu, ugye engem jobban szeretsz, mint az autódat!) -
[amne]
senior tag
Új djuice reklámok, iszonyat. Az a foshulladék zene amit keverés nélkül átvágnak djuice bimbam zenébe. Fos.
-
mityku
aktív tag
Jó, hogy említetted, tényleg egy idegroncsoló reklám!!!!!!!!!!
Nem tudom ki talála ki de, hogy nem volt normális az biztos!!!!!!!!!!
Marha f*szán néz ki, hogy magyar szöveg közbe még angolul is pofáznak közbe, ez az idióta meg ott ugrál össze-vissza!!
Nagyon irritáló reklám!!!
[Szerkesztve] -
Yutani
nagyúr
Gyere és járd a Ronald-táncot! Ronald McDonald, I'm lovin' it!
Huh, régen láttam már ilyen vérforralóan bosszantó, sz*r reklámot, mint az új McDonald's reklám! Annyira buta a dalszöveg, annyira irritáló a bohóc, hogy gondolkodás nélkül Dunába rugdosnám!
Ezek az amcsik azt hiszik, hogy ezt is megetethetik velünk? Kérem jelentkezzen egy olyan személy, akienk ez a sz*r tetszik, mert nagyon kíváncsi vagyok a véleményére! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! -
mityku
aktív tag
Most jutott eszembe, hogy van még egy reklám amit gyűlölök! A suzuki ignis reklámja, amikor egy wrc-s ignis megy. Hát nekem nagyon nem jön be, suzukiból rally gépet csinálni!
-
Horbal
őstag
Amiket még naon szeretek, az a laborátoár gárnyijé párizs, meg hasonló liposzómás, latin-angol kifejezésekkel teli arcgyaluló krémes reklámok, hogy ezeket a 15-20 éves amúgy máriánna-árok méretű ráncokkal küszködő macákat milyen szépen kirángatja a depresszió feneketlen poklából, az, hogy ilyen fincsi krémeket használhatnak...királi (a pasijukat meg a jólétből rángatják ki ezen termékek-űrkorszaki technológiákat megszégynítő-árai)
-
Horbal
őstag
válasz
bogingrol #409 üzenetére
Ül a pasi a kanapén, nézi a TV-t, erre belliben (kb 7-es földmozgást okozva) a csaja, aki amúgy inkább széles mint magas, és enyhén hányingert keltő dekoltázsát bevillantja az ipsének, de az le se szarja, ami tök érthető, erre duzzogva elvonul, és elkezdi az arcába tolni a faxom tudja millen joghurtot, ettől teljesen bevadul (bugatóporos joghurt
) kibontja a haját, amitől szebb nem csak slamposabb lesz, killibben a szobából az ipséhez (ez már Tokióban is érezték), és vaze: hopsz be a joghurt maradék a cickók közé (persze head cam van), mire a pali tök begerjed, snit pali félmesztelenűl matat a frigóban a köv joghurt után, arcán megidvezűlt földöntúli mosollyal...kb ennyi, naon nem piti...
-
-
bogingrol
aktív tag
telleg, a menetes tampont reklamozzak meg?mindig erdekelt hogy mikor kezdenek hozza menetfurot is reklamozni....
-
mityku
aktív tag
Mostanában amitől a falra tudok mászni ez a Plusz reklám (kicsi árak), nagyon utálom azokat a r*hadt kicsi árakat!!!!
Nem tudom ki találta ki, de kb azt is falhoz kéne állítani! -
bogingrol
aktív tag
válasz
Sir Tyudor #404 üzenetére
nem tom...en neha halalra tudom rohogni rajtuk magam, nemelyik tenyleg annyira szanalmas. mondjuk azon is gondolkodtam mar ha kimennek nalunk a terre rozsaszin frizbivel es elkezdenem tobalgatni vele az oltonyos pacakokat mi lenne?valszeg nem kedvezo percdijas csomagot kapnek, hanem egy sorozatot, vegy egy kezigranatot...mindegy, lehet anyazni...
-
Sir Tyudor
csendes tag
válasz
bogingrol #403 üzenetére
Szia!
Frapáns a konzekvenciád!
Még az első oldalon olvastam az egyik hozzászólótól: Müszi!
Sajnos a mostani 10~X évesek már nemtudhatják, hogy mi is volt az!
Röviden: Pici sznpad galériával, bejön egy ürge a galérián keresztül lejön a lépcsőn, ruhája öltöny kemény kalap. Megáll középen leveszi a kalapot, majdnem kopasz pici mosoly, csettint az ujával és azt mondja :MÜSZI!
KB két évig senki nem tudta, hogy ez mi!
Szilveszteri játékba feladták egy csapatnak, hogy találják meg a Müszi embert.
Akkor mesélte el, hogy mi az a müszi!
Na ezt überelje felül valamejik mai (pardon kicsivel írtam, de most javítom) SZAR.
Igen nagy bötüvel! Mert az! És még egy angolvécébe se való csak a kerti buduba!
A mai reklámok készítői azok nem emberek! Valami furcsa nem közülünk való, de nem szeretni való lények. -
bogingrol
aktív tag
nem tom, nekem egesz elegem lett a reklamokbol, igy nemi sarkositassal konzekvenciakat probalok levonni beloluk, hogy el tuddjam viselni oket.pl van a turorudis reklam amikor kinn a szbadba a srcok jatszanaka fuvon a csajok megpedergetik a turorudit es akire ''ramutat'' megnyitja az ontozo rendszert, persze szarra azik mindenki a vegen.mi kovetkezik ebbol? eppen mindegy ki pedergeti a rudit es kire mutat, a vegen mindenki nedves lesz es bekapja...
[Szerkesztve] -
laxius_
tag
a xxccolino macit mindenki utalja... en is
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest