- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- intecpc: Megbízhatóság, minőség, megtakarítás – Itt az akciós HP nyomtató!
Aktív témák
-
XMI
csendes tag
Sajnos én is azon a véleményen vagyok, hogy a SiS 735-re még igen sokat kell várni. Úgy hírlik, hogy már megint gáz van a gyártókapacitásukkal, úgyhogy valószínüleg az a kevés amit legyártanak valószinüleg nem Mo.-ra fog jönni. Egyébként a legnagyobb kár az, hogy a legtöbb tesztelős homepage, akinél már ilyen járt ECS vagy Chaintech alaplap nem végez el egy korrekt, minimum 24 órás, gyilkolós stabilitás tesztet. A legtöbb csak egyszrűen odaírja, hogy a tesztelés alatt semmi problémája ne mvolt vele és kész. Az egyetlen olyen, aki rendesen elvégezte az Anandtech volt (szerintem mind a mai napig ez a legszínvonalasabb hardveres tesztelő lap); de egyre kevésbé foglalkoznak szóló alaplapok tesztelésével és Sis 735-ös még nem fordult meg náluk.
Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest