Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stickermajom
addikt
válasz radi8tor #17305 üzenetére
"nagy/nehéz cuccok nem szállíthatóak"
65kg műtrágyát és fűmagot rendeltem, GLS 2900Ft-ért hozta házhoz. Egyeztetni is lehet az adott webshoppal a szállítás várható idejéről, illetve gondolom az autó is fogyaszt valamennyit a Bauhausba meg vissza, így innen nézve az ezres szállítás is kifogás.txt szagú.
A virágot aláírom, arra meg én sem találtam megoldást. -
stickermajom
addikt
válasz inf3rno #17386 üzenetére
Itthon is teljesen jól működik a házhozszállítás. GLS elég sokat jár hozzánk, a futár mondta, hogy napi 160 címe van. Az autó rogyásig van általában pakolva, de mindig minden gond nélkül megjött. Mindegyik nagyobb futárszolgálat járt nálunk az elmúlt hetekben, csak pozitív dolgokat tudok elmondani róluk. Telefonálnak előre, normálisak, minden csomag sérülés nélkül érkezett meg. Még a húsvéti sonkát is netről rendeltem..
Egyszerűen az emberek nem akarnak lemondani a bámészkodásról és idegenkednek az online vásárlástól.[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz Depression #17418 üzenetére
M6 mellett a Di-Fernél halmokban állnak a vadi új dobozosok, gondolom nem véletlenül. Emellett naponta rengeteg ember veszti el a munkáját, van honnan pótolni a munkaerőt. A korlátozott szortírozó kapacitás miatt 1 munkanaposról akár válthatnak 2 munkanapos szállítási határidőre. Nem kell mindenkinek rendelnie, de csökkenthető lenne a tömeg.
-
stickermajom
addikt
válasz radi8tor #23361 üzenetére
Azért azt tudni kell, hogy a MOL nem jótékonysági szervezet, az alapanyagnak, a gyártósorok átállításának, a terítésnek mind-mind van költsége. MOL árrés, kisker árrés és ott tartunk, hogy a hatóanyag tartalmát nézve nem is vészes az ár. Én a járvány előtt 1500-ért vettem literes fertőtlenítőt, amiről később az ITM kihozta, hogy baktérium és gombaölő hatás szempontjából nem felelt meg.. Na úgy az drága volt.
Ha Forensis kártyát elfogadják a 2 literesre is, akkor járvány előtti árszínvonalon vehető meg.
-
stickermajom
addikt
válasz windlord #23419 üzenetére
Fene a pofáját a MOL-nak, hogy beleinvesztált egy jó csomó pénzt a gyors átállásba, leszállított egy valag fertőtlenítőt az egészségügyi intézményeknek és most könnyen elérhetővé teszi mindenki számára. Mennyire kéne árazniuk? Legyen rögtön ingyen, nem?
Favorit is kapott ideiglenes engedélyt rá, annak 2600 literje.
-
stickermajom
addikt
A védőnői szolgálatok számára koronavírus miatt kiadott aktuális EMMI utasítás elérhető valahol publikusan? Vagy mi szabályozza az ő jelenlegi működésüket?
-
stickermajom
addikt
Szerintem is jó volt a háziorvosoknál ahogy volt, de a rengeteg adminisztráció miatt ők sem bírják. Gondolom az volt a nagy terv, hogy majd kinnlesz pár Mancika adminisztrálni, a szakember meg sorozatlövőn tolja az injekciókat.
Én jelenleg az ország bármelyik pontjára elmennék a vakcináért, akár fizetősen is. Alapból nagyon messze vagyok még tőle, és ha ilyen bakik lesznek, akkor az enyém is csak tolódik.
-
stickermajom
addikt
válasz viharhozo #85081 üzenetére
"Mint kiderult, a haziorvosok teljes szabadsagot elveznek oltasugyben, megkapjak a regisztraltak listajat, aztan azt hivnak, akit akarnak."'
Anyám felhívta a háziorvosát, hogy neki mindegy melyiket kapja, csak legyen, két napra rá megkapta a kínait. Azóta az ismerősi körében többen így jártak el a saját háziorvosukkal, mindegyikük kapott valamit. 50-60 körüli emberekről beszélünk, súlyos betegség nélkül.
-
stickermajom
addikt
Nem követem aktívan a topikot, erre van elérhető tanulmány már? A családban és egy barátom családjánál is történt sajnos gyanús eset, ahol esetleg lappangóra oltottak. Persze lehet független a két dolog, csak jó lenne tudni, hogy oltás előtt érdemes-e gyorstesztet csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info