- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
Nálunk két kolléga volt komolyabban beteg, az egyik nem fogta fel, hogy otthon kellene maradni, úgyhogy még akkor is krákogott, mikor már cégen belül ültünk össze, hogy merre tovább. Akkor javasoltam, hogy aki beteg, az például otthon maradhatna, úgyhogy nézett is rám csúnyán. A párja hotelezik, mindenféle emberrel érintkezik. A másik érintett faszija is elkapta, 2 hétig nyomta az ágyat, nehéz légzés stb, állítólag eléggé rottyon volt. Én egy kis torokkaparason, általános gyengesegen kívül mást nem éreztem (ez a héten), illetve amit észrevettem meg, hogy taskasak a szemeim, pedig a HO miatt most nem 6 órákat alszom, megvan a 8. Nem érzem magam hipohondernek, úgyhogy nem is vinnék le semmilyen következtetést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest