Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cathfaern

nagyúr

válasz Dalai Láma #36 üzenetére

Azért ez döbbenet:( Azt gondoltam,hogy csak olyan helyen vannak hülye számtech. tanárok,ahol a számítástechnika a legutolsó tantárgyak egyike. Egyébként hogy lehet informatikát magolni? Persze vannak dolgok,amit meg kell tanulni,de sima magolással érteékelhetőt felmutatni szerintem képtelenség!

Utolsó két órára azt igérte,hogy csinálunk weblapot. Reménykedtem,hogy végre valami érdekesebb. Hát tévedtem...így utólag visszagondolva nem is tudom mit reméltem. Maradtunk a Microsoft-nál(frontpage),ami még nem is lenne hatalmas baj,mert több a semminél,de könyörgöm, hogyan csináljak bármi értékelhetőt, két óra alatt,úgy hogy a programot még életemben nem láttam??? Ráadásul mindezt utolsó héten:( Még magyarórán is csak hülyéskedtünk,ez meg itt b*szt*t a hülyeségeivel:( Játszani,internetezni továbbra sem lehet:( Mert játszani minek,internetezni meg jöjjek vissza délután!

Ja igen! Még mielőtt elfelejtem:tökéletesen jellemzi az alábbi sztori az igazgatónkat(aki a fent említett számtech tanár is egyben). Valaki ellopott az egyik gépből egy merevlemezt. Már ez is alapból röhej,ugyanis a portástól kell elkérni a kulcsot, diák ellenében és a portásnak fel kéne írnia egy nevet. Ezt persze nem teszi,így kideríthetetlen,hogy ki lopta el:( A lemez kb. 1Gb-os volt(hát igen,modern gépek) erre az igazgató előáll azzal,hogy a diákok gyűjtsenek össze 20ezer Ft-t,mert annyiba kerül egy merevlemez! Persze részben igaza van,mert tényleg ennyibe kerül egy 20GB-os,de egy max.internetre használt gépbe miért nem jó egy használt,mondjuk 6Gb-os winchester?

Új hozzászólás Aktív témák