Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Én megpróbálkozom...
Történt, hogy egyszer lecseréltem a régesrégi, kiszolgált p1 200mmx-emet egy athlon xp 2000+ -ra, a régi gépet meg odaadtam a hugomnak, miután kikaptam belőle a nekem kellő cuccokat (vinyó, cdrw, rack, sblive, vidkari, voodoo2 (mert új vidkártyám akkor még nem volt, és a régi, tseng et6100+voodoo2 párosítás költözött át az új gépbe ideiglenes jelleggel)).
A régi gépbe kerítettem egy S3 Trio64V+ -t meg vinyót, valami isa hangkártyám is volt itthon az elfekvő készletben (de a jó öreg GUS-t nem adtam
No, kapcsoljuk be a gépet, és telepítsünk valami oprendszert. Azaz csak telepítenénk, mert bekapcsoláskor a gép sípolt egy hosszút, utána három rövidet - videókártya gond van... rakosgattam egyik slotból a másikba, egyikben sem akart működni. Szereztem egy Matrox Milleniumot, azzal ugyanezt csinálta. Most jön a csúcs. Kiszedtem belőle mindent, csak a vinyó maradt benne, és visszaraktam a jó öreg ET6100-et. És... nem működött.
Hát én azt hittem megőrülök. Sakkoztam még egy kicsit a három kártyával, egyszer a Tsenggel hajlandó volt elindulni. Elkezdtem telepíteni Win98SE-t, és láss csodát, valami újjal találkoztam... Minden alkalommal, amikor a setup a scandisk után átvált karakteres képernyőről grafikusra, újraindult a gép... Viszont a videókártya nem hülyéskedett többet, csak éppen lehetetlen volt a Win-t feltelepíteni.
Előkapartam egy Memtestet, ami jónak találta a memóriát. Ekkor már tényleg mindent megpróbáltam, ami eszembe jutott: megtisztogattam a ramokat, biosban keresgéltem, minden csatlakozást ezerszer ellenőriztem, stb, szóval jópár órát eltököltem vele, majd elvittem a gépet egy ismerősömhöz, aki nálam jobban otthon van hardverban. Ő is csak lesett, és vakarta a fejét, majd szétszedte atomjaira a gépet, összerakta és működött...
Valójában itt nem tudom, hogy csak én voltam béna, vagy tényleg vannak ilyen hülye esetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Diablo IV
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 7216B 2db gyári kontroller
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Dell Inspiron 15 3520 - 15.6"FHD IPS - i7-1255U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 1,5 év garancia
- GIGABYTE RTX 5060 8GB GDDR7 GAMING OC - Gari 2027.06.26. -ig - Eladó!
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- UTOLSÓ! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 6/128GB fekete / 2028.01.12 - ig jótállás
- ASUS ROG Falchion Ace HFX Magnetic FR
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest