Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Aktív témák
-
Obi-1
őstag
Én sem vagyok híve az ilyen kitárulkozásnak. :)
Másrészt szerintem ez a te döntésed. Ha akarod szeretni a barátnődet, megpróbálod észrevenni a jó oldalát, ha csak simán kedves próbálsz vele lenni, virágot viszel neki meglepiből, akkor könnyebben észreveszed, milyen fontos neked. Másrészt pozitív kört indítasz el vele.
Én így érzem. 5 éve járok a barátnőmmel, 2 éve együtt lakunk. Csodálatos lánynak akarom tartani, mert az. Nem szeretem az ilyen ''be positive'' szövegeket, de ebben az esetben elfogadom. -
Club
őstag
1:És ha valaki ismer?
Akkor mi van?
Majd mutogatnak rád?:D
Nemhinném:DD
2:Ezt hívják úgy, hogy ''elfonnyadtatok''.
Dobd fel a kapcsolatotokat.
Elmenni nyaralni mondjuk 2 hétre valami olyan helyre, ami élmény.
Lepd meg virággal.
Mosogass el helyette.
Lepd meg egy vacsorával.
Dobjátok fel magatokat.
Ezek apró dolgok, de fontosak.
''Neki apróságok is fontosak tudtak lenni, jelentéktelennek tűnő dolgok.De hidd el.., semmi sem jelentéktelen!'' Eric Drawen-The Crow
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest