Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
tomboy0013 #86 üzenetére
Akad egy jelentős különbség a kettő között.
Ha valaki nem használja a rendszert már és rohadtul nem is akarja, akkor a folyamatos negativitásnak én nem látom értelmét.
Mi értelme? Időpazarlás vagy önigazolás én nem tudom...
Váltottál, oké, magyarán már aktuálisan nincs tapasztalat, az megállt akkor, amikor leváltál a rendszerről
Innentől ez nem élcelődés, hanem semmi...
Én értem, hogy minden ember más, de javarészt olyanok is véleményt alkotnak, akiknek semmiféle tapasztalatuk nincs és csak simán hergelik a topicot...
Értsd, nem megyek Se Samsung , Se iPhone topicba bravúroskodni, hogy huhh ez de szar az igényeimnek... Nincs értelme.
És de, ez számomra érthetetlen viselkedési formula... Hogy azok jobban tudják egy adott rendszer gondjait, akik nem is használják...
Ha neked gondod volt a rendszerrel, az miért élcelődés, hogy váltottál, szuper, megtaláltad a megfelelőt... Ezt nem nekünk kellett elfogadni, hanem neked.
Használni kell azt, ami neked jó, és senki nem baszogat, meg se kérdezem, hogy mi az. Neked jó és kész. Minden rendszernek van negatív és pozitív eleme, és az objektivitás mellett persze szubjektív dolgok is közrejátszanak.
Innentől ezt lassan zárjuk is, mert a HyperOS-hez már nincs sok köze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest