Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Persze szépen kimaradt ebből, hogy te -a példánál maradva- utólag írtad volna be akkor is, hogy "egyébként persze egy kategóriára gondoltam vele" vagy bármi hasonló... De akkor is képtelen voltál/lettél volna érdemben válaszolni arra, hogy neked mi a szép... Kétszer sikerült közölni/közölted volna, hogy ez nem az , meg hogy tényleg bármi más. De amint nyugtáztuk (volna), hogy a tényleg bármi másban benne van minden ami nem ez, onnantól jöttek, jöhettek volna az utólagos finomítások.
Itt nem megsemmítésről van szó, hanem a bármi szó jelentéséről, és az "írok valamit, de másra gondolok, és mindezt csak utólag íromvagy csak fogom rá" értelmetlenségéről, és értelmezhetetlenségéről, kommunikációs, és információ közlés képességéről.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pont azért kérdeztem rá, hogy vajon aki hasonlóan nyílvánul meg, miként vélekedik... eredménye eddigi válaszaidből szépen olvasható! Ezt azért köszönöm!
-
ledgeri
nagyúr
Csak emlékeztetőül: a szó elszáll, az írás megmarad, de senki sem gondolat-olvasó! Ha nem írsz le valamit akkor az nincs közölve!
Annyit írtál, hogybármit képzelj el ami nem így néz ki
, ez megtörtént.... de akkor már "jaj, hát én így, jaj hát én másra".... utólag künnyű!
Legközelebb, más témánál, majd picit több infót (definíciója alapján, bár gondolom -ilyen hozzáállással-, annak az ellenőrzése is kimaradt!)
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-LINK routerek
- Sorozatok
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Netfone
- További aktív témák...
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)