- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #74591 üzenetére
“megveszünk mindenkit, aki elég drága hozzá, mert mi így építünk csapatot” suttyó spanyol görénycsapatok egyike
gondolom, itt nem egy Levante-ra vagy Almeira-ra gondolt ez a szívednek oly kedves főokos emberke.. ha meg a Barca-ra, vagy Madrid-ra, máris következetlen és szar a dumája..
a katalánokat épp nem nem mondanám ész nélkül milliárdokat aktuális sztárokra kiszóró klubnak, még akkor sem, h volt az elmúlt néhány évben nekik is tévedésük nyilván - mondjuk egy magas, svéd srácra gondolok vissza elsősorban. a Real-t már inkább, de azért még ők is igyekeznek posztokra vásárolni fel embereket, bár faszkalap Perezt-t mind jól ismerjük
de még így sem emlegetném egyik spanyol csapatot sem egy psg és city-vel egy mondatban...
de ez az én véleményem -
NyxNyxNyx
addikt
kurva jó
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
L_YKing
addikt
-
KisTücsök
addikt
Nekem is tetszik egyébként, félreértés ne essék. És akkor is tetszene, ha nem a cityvel versenyezne a leicester, hanem a chelseavel. Csak azért mondtam, hogy azért ehhez a csillagok megfelelő együttállása is szükséges, ami ritkán adatik meg. Jelen esetben, h két élcsapat pl történetének legszarabb teljesítményét produkálja. A city hullámzó, az arsenal meg csak az arsenal.
A tv-s pénzek megduplázása után hátha sűrűbben láthatunk majd azért ilyet. Vagy legalább hasonlót.
Az idézetre érdemben meg inkább nem reagálok.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vírusirtó topic
- Netfone
- Kutya topik
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Direct One (műholdas és online TV)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest