-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Soulfly842
addikt
Ez az Olmo is többet érdemelne a Leipzig-nél…
-
Soulfly842
addikt
ott is van a 2:1
csak túl korán.. úgy a végére gondoltam ezt
-
Soulfly842
addikt
A spanyolok ma nyerni fognak 2-0-ra, vagy 2-1-re rendes játékidőben
-
Soulfly842
addikt
Na, kíváncsi leszek ma, hogy a másik hazai pályán játszó válogatott - a törökök - mire lesznek képesek a hollandok ellen
A német rendőrök megállították a török szurkolói menetet
Ez a kicsőrösített metálvillás jelenet?
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Meg van az apuka?
A kis gyerkőc Yamal, elvileg valós kép.
Könnyű így jól terelgetni a labdát, ha az első lavorban is már így babusgatta Messi! (Megpróbáltam most jól írni a nevét )
-
Soulfly842
addikt
válasz Tibiajax #211977 üzenetére
Persze, nem vagyunk egyformák nagyon nem, de arra akartam felhívni a figyelmedet - ezért is fogalmaztam szélsőségesen -, hogy 'kicsit' szubjektívnak/elfogultnak érzem a mércét. A hollandokat vagy az Intert nézve egészen más az attitűd, mint a magyarokkal szemben. Az olasz foci/bajnokság is bűnrossz sokszor/szinte nézhetetlen (s hiába szeretem pl. én is az Intert, de küzdök vele rendesen, hogy letegyem magam elé egy angol vagy egy spanyol bajnoki lendülete, temperamentuma sokkal könnyebben magával ragad), s nem merném kijelenteni azt sem, hogy emlékeznék olyanra, hogy amikor a magyar csapat szépen ment nagy meccsek után, amikor 'nagyotr játszottak' top válogatottak ellen szóltál volna egy jó szót is.
-
Soulfly842
addikt
válasz Tibiajax #211972 üzenetére
Az antimagyarkodásod általános, ez inkább szomorú.
67x90=6030 perc.
Ádám Martin 3310 perc.
tehát vedd úgy, hogy durván ~36 meccsnyi időt játszott végig. Úgy szerzszett 24 gólt és jegyzett 9 gólpasszt.
Persze lehet a tulpánosokat nyalogatni magasztalni, de egy olyan osztrák csapat ellen is kikapott, akiket a következő ellenfelük, a törökök búcsúsztattak
-
Soulfly842
addikt
Mindig elfelejtem, hogy a törökök hazai pályán játszanak.
-
Soulfly842
addikt
Na jó. Le lehet fújni,. Ma mindkét meccsem 100%os telitalálat lenne a mai napon a céges tippjátékon
-
Soulfly842
addikt
Nem kell aggódni. A spanyolok így is szépen le hozzák majd
-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
válasz venember83 #211084 üzenetére
Köszi! Gondoltam elírtad Rohannom kellene egy kicsit dolgozni is már... lecsíptem az elejét
Inkább a hiperaktivitásom és, hogy túl sok helyen vagyok fejben. Megpróbálom kontrollálni magam egy-egy témára inkább
-
Soulfly842
addikt
válasz venember83 #211070 üzenetére
Azt ígérte, hogy:
1, 1 évet pihen
2, Más angol csapathoz, riválishoz nem kíván szerződni. -
Soulfly842
addikt
válasz forceberg #211057 üzenetére
Igen
Románia - Hollandia
Ausztria -Törökország
Anglia - Szlovákia
Portugália - SzlovéniaS még a legönnyebb ellenfelet is kapták a négy közül az osztrákok.
A grúzok is nyomhatják majd a spanyolok ellen. Ott már nem fog sok öröm jutni. Ez már nem a Luis Enrique csoda-éra
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Egy kis Copa America:
Azért az kemény, hogy Venezuela megverte Mexikót és Ecuador-t is o.O Már csak egy sörmeccsk maradt Jamaika ellen és hibátlanul zárják a csoportot, Ecuador és Mexikó meg vérre menő meccset játszhat egymás ellen az utolsó fordulóban.
#211055perempe
Ne forgasd a perspektívát alaptalanul pls. Hibás volt az alap állítás.[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Ez mekkora megmagyarázás volt egyébként
„Megértem a legtöbb reakciót, de szokatlan környezetben játszunk” – emelte ki Southgate.Úgy általában az EB: Mérhetetlenül elszomorító volt ez a tegnapi portugál produkció. A foci meggyalázása ez az akaratgyenge semmilyen játék. A kezdőbe bekerülő 7 játékos értékel ~másfélszer felülmúlta összértékben a teljes portugál keretet. Akár bizonyíthattak is volna, hogy nekik az első vonalban a helyük.
Játszhattak volna akár gerinccel, mint a spanyolok... ehelyett.. ehh', szánalmas produkció.
Innentől hajrá spanyolok!
-
Soulfly842
addikt
Ukrajna az első csapat az EB-k történelmében, akik 4 ponttal kiestek.
Más:
🚨 𝐇𝐄𝐑𝐄 𝐖𝐄 𝐆𝐎! Az Inter megegyezett a spanyol kapus, Josep Martínez leigazolásáról a Genoától ⚫️🔵
Szóbeli megállapodás született egy 15 millió eurós csomagról, amely tartalmazza a bónuszokat, valamint egy hosszú távú szerződésről a kapus számára.
A dokumentumokat készítik elő, mivel Martínez, Sommer és Di Gennaro lesznek az Inter kapusai a következő szezonban.[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Portugálok erősen rotálnak.
Játszik:
CR
Palhinha
CostaMindenki más pihen (de rohadt erős a portugáloknál a csere sor is ) ezeknek azért lazán verni kellene a grúzokat... most bizonyíthatnak, hogy az első csapatban a helyük.
Silva-->Conceicao
Leao-->Joao Felix
Fernandes-->Neves
Vitinha-->Neto
Cancelo-->Dalot
Pepe-->Antonio SIlva
Dias--->Pereira
Mendes-->Inacio287M az összértéke ennek a pár cserepados játékosnak.
A grúzok teljes játékoskerete tokkal-vonóval 161M.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz hdanesz #210846 üzenetére
Nem. Ennek a csoportnak már nem igazán volt köze a továbbjutáshoz (egészen abszurd sok gólos győzelmekkel lehetett volna csak köze a magyar csapat továbbjutásához - ezzel senki sem számolt). A lényeg: Ha nem kapnak ki a portugálok és a Törökök, akkor továbbjutottunk.
-
Soulfly842
addikt
James Maddison és Jack Grealish is nagyon szurkoltak az angol válogatottnak
Szegények, nem fértek be a keretbe sem Túl nagy volt a verseny!!
-
Soulfly842
addikt
válasz DeathAdder #210826 üzenetére
eredmenyek.com/sofascore-on sincs a kezdőben/padon.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz grizlisandor #210824 üzenetére
ChatGPT asszondja':
Mykhailo Mudryk kimaradt Ukrajna mai kezdőcsapatából kisebb sérülés miatt. Az edzői stáb úgy döntött, hogy pihentetik, hogy elkerüljék az állapotának súlyosbodását a további mérkőzések előtt. Mudryk korábban kulcsszerepet játszott a csapatban, de a sérülés miatt most nem lép pályára (Evening Standard) (UEFA.com) (Sky Sports).
Mykhailo Mudryk kiesése az ukrán kezdőcsapatból komoly hatással lehet Ukrajna esélyeire a mai mérkőzésen Belgium ellen. Mudryk az egyik kulcsjátékosa az ukrán csapatnak, különösen a támadó szekcióban, így hiánya gyengíti a csapat támadóerejét és kreativitását a pályán (Evening Standard) (UEFA.com).
Belgium erős csapat, amelynek több sztárjátékosa is kiváló formában van, mint például Kevin De Bruyne és Romelu Lukaku. Belgium az előző meccsén 2-0-ra nyert Románia ellen, míg Ukrajna 2-1-re győzte le Szlovákiát, ami azt jelenti, hogy mindkét csapatnak nagy tétje van ezen a mérkőzésen (Squawka) (www.bettingexpert.com).
Az ukrán csapatnak így nehezebb dolga lesz Mudryk nélkül, különösen a gyors támadásokban és a helyzetek kialakításában. Bár Ukrajna fiatal és tehetséges játékosokkal rendelkezik, Mudryk hiánya valószínűleg csökkenti a győzelem esélyeit Belgium ellen (Lineups) (UEFA.com). -
Soulfly842
addikt
Hajrááááá!
-
Soulfly842
addikt
válasz venember83 #210798 üzenetére
A kettő együtt hatványozza és kisegíti egymást
-
Soulfly842
addikt
Én azt egyébként indokolatlannak látom, hogy a több nyert meccset nem veszik figyelembe,
Lásd pl. 1 győzelem vs 3 döntetlen.
A pontok után a győztes meccsek számának kellene következnie - ezután kellene jönnie bármi másnak.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Ebbe a csodálatos világverő angol válogatottba tényleg nem jut egyetlen perc se az EB-n Palmernek?
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Napfénysüti #210665 üzenetére
Mondom, szerintem a tét is agyonnyomta őket. Mindenki gyak. elvárta, hogy a csoportból menjenek tovább könnyedén az első meccs első félideje meg pofán is vágta a csapatot. A másodikról már írtam. Itt nehezen jött össze, de remélem,hogy innentől (ha jól zajlik pl. ma az angol meccs) felszabadultan abszolút tét nélkül még sokkal-sokkal jobb játékot is játszhatnak.
Legalábbis hinni akarok ebben!
Javíts ki, ha tévedek EB-csoportmeccs téttel még te se játszottál nemzeti válogatottban úgy, hogy előtte is kijutott a nemzeti csapat. Én azt mondom, hogy bizakodjunk és higyjünk abban, hogy lesz még pozitív meglepetés amit ad a válogatott!
Köszi az 'egyszerit ' No comment.
Az a baj, az örök rezignált szofisztikus elemző focinézővel, hogy mindig a negatív véglegetekben gondolkodik, meg a prekoncepcióiban. Aztán vagy úgy lesz, vagy nem. Vagy akár be is feszülhettek volna ők is. Nem egy világverő német csapat ez, csak összejött nekik a hátszéllel együtt, anélkül lehet bajba kerültek volna.
Alapvető foci néző pszichológia, hogy elmondjuk úgy is az lett volna, ha... holott, ezzel egyidejűleg az osztrákok verik lazán a hollandokat pl A perspektívát lehet rángatni, de attól még nem lesz igaz.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz DeathAdder #210653 üzenetére
Egyébként, ha megfordítjuk/tovább visszük:
Az übermensch németek ellen meg a bírónak köszönhetően voltak cask jobbak, mint mi.
11-est nem kell visszanézni, az első gól meg ajándék egy szabálytalankodásból. Az alapján lehetett volna 1-1 is.
Ott egyébként igenis jól játszottunk.
-
Soulfly842
addikt
válasz Napfénysüti #210656 üzenetére
Nem leszarós volt az, hanem nagyon befeszült a tét miatt. Okoztak az utóbbi időben már rengeteg örömet nekünk - az a legkevesebb, hogy ilyenkor megpróbálunk a 12. embernek lenni a pályán és azon kívül. Én igenis szurkolok nekik és hinni akarok benne, hogy bármi lehet.
-
Soulfly842
addikt
válasz DeathAdder #210653 üzenetére
A tradícionális 5-4-1 -es skót csapatokkal sokkal megszenvedtek már.. anno a celtic-nél is domináns volt és sokan szívták a fogukat rajta! Mondjuk még azon is átküzdöttük magunkat, de tényleg pechesek is voltunk. Kapufák, hajszálon múló gólok, stb.
Én azt mondom, hogy bízzunk a legjobbakra a folytatásban és aztán meglátjuk! Szurkoljunk és kész!
-
Soulfly842
addikt
válasz PuffyDog #210649 üzenetére
Ott az első félidő rendesen meglepte a válogatottat. teljesen máshogy álltak fel, más játékrendszerrel. Nem tudtunk hozzá meccs közben igazodni, félidő után sokkal jobb volt.
Ui.:
Ne hozz nekem Barcas hasonlatot! - nem fog bejönni! A Barca sose volt jó! A Tiki-Taka, a Tesze-tosza szinonímája és a foci, a szenvedély halála!Persze, a labda kerek és ettől igazán szép!
Az osztrákok meg tény, hogy erősebbek, mint amire előzetesen számítani lehetet.
-
Soulfly842
addikt
Csak úgy itt hagyom a magyar válogatott ellen fröcsögőknek, hogy a magyarok egy papíron hasonló erejű csapattal játszott, itt a hollandok egy - előzetes várakozások/világranglista, stb -gyengébb osztrák ellen. A magyarok 2,5x annyiszor találták el a kaput és nekünk volt védelmünk. Hagytunk 4 semmilyen lövést a skótoknak és nulla kaput eltalálót.
Hajrá magyarok!!!
Győzzenek az angollok! - ne kelljen má' végig matekozni!
Ui.: Dominik igenis tett le az asztalra, független értékelések szerint is az egyik legjobb értékelést kapta úgy, hogy sérülten egy sprintszerűséget se tudott lenyomni, de a zsugákat osztotta, veszélyes helyzetek sora volt a pontrúgásokból, passzokból
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
A hollandok segítenek bármikor szívesen berúgni, ha arról van szó!
Önként jelentkeznek! -
Soulfly842
addikt
Az angol válogatottak a mindenkori legtúlértékeltebb semmilyen játékosok armadája is az utóbbi 20 évben. Seaman se hívnám egy komolyabb klasszikus kapusnak.. sőt...
Apropó...
Osztrákok>tulipánosok?
Az egyik hollandus pont magába vezette a labdát és leszerrelte önmagát Egyszer5csak a labda mögötte volt fejmagasság felett... wtf?
(ui. csak sebtében ránézve láttam )
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Egyébként ez a spain away Retro Kit is jól néz ki
#210470cyberkind
Viszont csapatként jól működnek, tapad mimdegyikhez a labda, látnak a pályán és kreatívak. Kiugró szupersztrárokkal nincs telebombázva, viszont egy elég szép átlagázsiójuk van.Ezért is voltam legutóbb mérges iszonyatosan arra kókoerre, aki szövetségi kapitányt játszott, hogy kinyírta a spanyol csapatot.
-
Soulfly842
addikt
válasz Creative997 #210462 üzenetére
Szerintem a spanyolok lazán nyerik ezt az EB-t, ha így folytatják. Csoportelsőként sem bírnak leállni. Rohadt jó a hozzáállásuk a focihoz, nagyon akarnak és tudnak is.
-
Soulfly842
addikt
válasz pendre54 #210401 üzenetére
Úgy 'finoman' ködösít is.
A skót válogatott kapusa nem emlékszik tisztán, mi történt a Varga Barnabással való ütközésekor
-
Soulfly842
addikt
válasz IreN!CuS #210383 üzenetére
Ráadásul MLSZ hivatalos információk alapján többszörös arccsonttörés.
Valami ideget vagy valamit tényleg elkaphatott, azért kapott sokkot, veszthette el az eszméletét, ill. az idegek a keze azért is lehetett ilyen állapotban. Nyakmerevítőt is kapott akkor.
Nem lehet mást tenni, mint a legjobbakat kívánni neki.
Én inkább úgy vettem ki, hogy a saját korára hivatkozva adott egy pesszimista látképet, hogy kb focival fog-e még foglalkoznia akkor.
Albán győzelmet kizártnak tartom. Akkor csoportharmadikok lennének.
A spanyolokat elkapta a gépszíj (én már őket tartom a fő esélyeseknek), remélem, hogy ez a lendület kitart és ha lesznek is pihentetve játékosok, akkor is mindenki meg akarja mutatni, hogy a továbbiakban a kezdőben lehet a helye. Ott még a csere játékosoknak is hasonló szintet kell képviselnie, mint a horvátoknak. S ez a horvát csapat sem a régi már (nagyon nem).Egyébként az lazán benne van, hogy a Románok elverik a szlovákokat és, hogy mindkét meccsen 1-1 góllal nyernek (elnézve a Belgák góllövési sikerességét ) és már jók is lennénk
Dánia X-el egyet a szerbekkel, Szlovénok kikapnak az nagoloktól is szintén jó.
Törökök nyernek a csehek ellen (vagy X) könnyen meglehet (Törökök elverték a grúzokat, de a cseheknek ellenük is csak egy döntetlenre telt)
Ezekből bejön kettő és kész vagyunk
Pótesély, kisebb sansszal E csoport.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Rossi elmondta a sajtótájékoztatón, hogy okkal nem tudott úgy sprintelnia labdákra, labdával, ahogy tudna. Sérült, nem 100%-os. A két meccs között külön edzést végzett és a terápiák nélkül ma nem játszhatott volna, de nélküle nincs magyar csapat. Nagy baj ne legyen belőle és mielőbbi regenerálódást, gyógyulást neki!
Respect, ahhoz kêpest szépen lenyomta a meccset
-
Soulfly842
addikt
Lehet nem sokáig marad Újpesten?
A továbbjutás szerintem meglehet. Elég jó esély van rá a többi meccset elemezve - de lehet izgulni rendesen.
Szoboszlai - fizikailag tényleg lehetett valami. Az egyik combján volt is a meccs után valami rögzítés, hűtés.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
Roberto Baggio később, amikor a támadók már elmentek, betörte a szoba ajtaját, és kihívta a rendőröket. Az incidens után egy közeli kórházba szállították, összevarrták a sebét, majd meghallgatták őt és családját (családtagjai nem szenvedtek fizikai sérülést).
Az időpontválasztásból és a végrehajtás módjából arra lehet következtetni, hogy a betörők profik voltak, alaposan kitervelték a rablást – jegyezte meg a Corriera della Sera. A betörésről videokamerás felvételek is készültek, amelyek esetleg segíthetnek a támadók kézre kerítésében.
[link][ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Ez inkább a kapus öngólja volt, mint a védőjé... A védő sípcsontkára ütni pár cm-ről...
-
Soulfly842
addikt
118km/h -s löket szép távolságból.
Lassan erre a kisfiúra is pakolnak izmot!
-
Soulfly842
addikt
A madridi vír a’ írja felül ezt a meccset
Arda Güler!
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Nem egyszerű a név kérdése még a wikipédia szerint sem
A grúzok önlobizzásának is az eredménye az, hogy körülményeskedünk egy egyszerű elnevezésen, holott a köztudatba egyértelmű, hogy hogyan él.A nép- és országnév minden változata ugyanabból az alapalakból lett, az ókori Ibéria királyság helyi nevéből: Kartli. Jelenleg is így nevezik az ország egyik történelmi régióját. A grúzok önmagukat kartvelinek, országukat Szakartvelónak nevezik. A középperzsa nyelvben Varkana néven ismerték, ebből lett az újperzsa Gurgán. Az utóbbi a görögben lett Georgia, a szír nyelvben pedig Gurzán, majd Gurziya. A grúz népnév tehát a közhiedelemmel ellentétben nem orosz szó.[10] A magyar nyelvű forrásokban mindig is megvolt a kettősség az elnevezésre, de a Grúzia alak mindig gyakoribb volt.[11]
Európa nem szláv nyelveinek többsége (így a régi szövegekben a magyar nyelv is) a Georgia nevet használja. A 19. század legvégén megjelent Pallas nagy lexikonában és a 20. század elején megjelent Révai nagy lexikonában még a Georgia név alatt található csak szócikk, a Grúzia bejegyzésnél annyi áll: „Georgia orosz neve”.[12]
A Grúzia elnevezés helyett az állam hivatalos képviselői arra törekednek a 2000-es évek közepétől, hogy a hivatalos kapcsolatok során a Georgia elnevezés váljék újra használatossá.[13] Egyes magyar sajtóorgánumok ennek megfelelően a Georgia elnevezést használják, a köztudatban viszont az ország neve Grúziaként ismert, Georgia (IPA: [ˈdʒɔrdʒə]) pedig az USA egyik államának a neve, amellyel írásban összetéveszthető. A grúz diplomáciának a Georgia magyar nyelvi használatára vonatkozó kérését az MTA Nyelvtudományi Intézete és a Földrajzinév-bizottság 2009. őszi határozata sem támogatta (ezt a 2009. december 14-i 69/644. (2009.XII.14.) FNB. Áf.-ban,[14] majd a 2010. június 21-i 71/655. (2010.VI.21.) FNB. Áf.-ban[15] ismét megerősítette).[11] Schmitt Pál Szaakasvili 2011. májusi látogatása alkalmából az országot Georgiának nevezte.
2011-ben a georgiai fél ismételt kérései után a Külügyminisztérium arról tájékoztatta a Földrajzinév-bizottságot, hogy a tárca szempontjából nincs akadálya a Georgia/georgiai elnevezések használatának. A Földrajzinév-bizottság tudomásul vette a minisztérium gyakorlatát, de a saját korábbi döntéseit tekinti érvényesnek.[16][ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Egyébként nem azért a 20 fillért a meccs után kb el lehetne kergetni a belga szövetségi kapitányt. Nyakaskodott inkább, de levonhatjuk a konklúziót: Kúrtuá' ezt a 'bekapott gólt' lazán és játvszva védte volna. Helyette beállított a kapuba egy jóval-jóval gyengébb kapust. Szép munka!
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Igaz. A franciák még ott vannak (sőt, talán ők a fő esélyesek inkább). Őket hirtelen kihagytam. Az angolokat viszont esélytelennek látom továbbra is. Csak a szokásos. Hatalmas angol hübrisszel verik a mellkasukat, aztán hazakullognak idejekorán.
#209436DeathAdder
A múltkori csúnya bőgetés után végre elkergették a kóklert az arabokhoz haknizni. Bennük igazából (spanyol csapat) inkább hinni akarok. Európai szinten mindig a spanyol válogatotthoz húzott leginkább a szívem (de nyilván ez az empátia köszönőviszonyban sincs a magyarok nemzeti csapat iránt érzett őszinte szurkolásomhoz képest).[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Ötlettel és harmatgyenge ez a balga csapat. Láthattuk már a mindenkit legyőznek majd angolokat is(még esélytelenebbek). Igazából kétcsúcsesélyes maradt: a németek (azérttöretlenül hinni kell és hinni fogok abban, hogy mi megfogjuk őket) és q spanyolok.
-
Soulfly842
addikt
egy ilyen van a kertek alatt (BBC, tegnapi hír):
[link]Szaúdi királlyal kiegészített konzorcium 400 millió fontos ajánlatot tett az Everton megvásárlására
Nemzetközi befektetők egy konzorciuma, amelyben részt vesz egy szaúdi királyi családtag is, 400 millió fontos ajánlatot tett a Premier League-ben szereplő Everton megvásárlására.
Farhad Moshiri szeptemberben beleegyezett, hogy eladja 94%-os részesedését a 777 Partners-nek, de a befektetési cég nem tudta véglegesíteni az üzletet, így mások számára is megnyílt a lehetőség a felvásárlási ajánlatra.Andy Bell és George Downing helyi üzletemberek, valamint az MSP Sports Capital - akik körülbelül 158 millió fontot kölcsönöztek az Evertonnak - szintén versenyben vannak egy kizárólagos időszak megszerzéséért, miután benyújtották ajánlataikat.
A Londonban élő üzletember és ügyvéd, Vatche Manoukian egy névtelen szaúdi királyival és magas nettó vagyonú amerikai családokkal közösen vezeti az egyik ajánlatot.
Manoukian és konzorciuma egy teljesen saját tőkéből álló ajánlatot javasolt, amely nem jelentene további adósságot, és fenntartható, hosszú távú stratégiát kíván kialakítani.Az Everton-t az angol futball „alvó óriásának” tekintik, amely képes lehet „ismét a világfutball élére” kerülni a Bramley-Moore Dock-ban épülő új stadion révén.
A 45 éves Manoukian az IMS Digital Ventures tech-befektetési cég partnere, és az ausztrál Myer család támogatja.A Roma tulajdonosa, Dan Friedkin, a Dell Technologies Michael Dell-je és az A-Cap befektetési cég Kenneth King-je szintén érdeklődnek a klub iránt.
Szaúd-Arábia közberuházási alapja, amelynek elnöke az ország koronahercege, Mohammed bin Salman, 2021 októberében 305 millió fontos felvásárlást hajtott végre a Newcastle esetében.[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz cyberkind #208821 üzenetére
Kroos kiesett, mellettük is mindig jutott hely pedig neki, modric-nak is egyre kevesebb tere lesz a fenti játékosok meg indkább DM-k, vagy nem olyanok akik még a középpálya közepén a belső dinamikát úgy tudnák művelni, mint Kroos, vagy Modric. Ez lehet az oka. Szerintem nem a fentiek helyére, hanem Kroos és/vagy Modric helyére jönnek.
Aki a középpálya és a támadójáték közötti kapcsolatban a hidat jelenti az még nincs a fenti felsoroltak között (így erős a kérdés, hogy ki helyett hiszen ő ebben előrébb tart..). Güler talán majd egyszer, vagy pár év múlva, de nem mindent úgy jó Barcásan egy kis csikó nyakába terhelni.
-
Soulfly842
addikt
válasz cyberkind #208819 üzenetére
Ritkán nézek német csapatokat, de javíts(on) ki (valaki) ha tévedek:
Nem tartom valószínűleg, hogy a támadó szekcióba akarják: sokkal valószínűbb, hogy modric fokozatos kiesésével, Reus elköszönésével inkább a középpályát akarják vele erősíteni, s nem is a szélekre szánják.
A kreatív építkezés két nagy alakja köszön el lassan - ennek a pótlására némiképpen jó lenne Wirtz érkezése.
-
Soulfly842
addikt
Feleségemt megkérdeztem, hogy küldjek-e át neki egy zseniális szabadidő tervezőt június-júliusra..
Nem értem miért került sokkos állapotba egy kínkeserves, de beletörődő mosoly keretében a pillanat a pillantás felbecsülhetetlen!
(Más kérdés, hogy a mi szempontunkból nem pontosak a kezdési időpontok )
A tegnapi meccset most fogom megnézni. Tegnap koncerteken voltam
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #208774 üzenetére
Közben egyenlítettek.
Szuperesélyes, mindenkit megvernek majd (vicc) Angolok70+ percben bukóra állnak Izland ellen.
-
Soulfly842
addikt
Németo. - Görögök 0-1 52. perc
Csak így tovább.
Most már pedig a nagyágyúk is játszanak.
Rüdriger, Kroos, Wirtz is ott van a pályán. Remélem ilyen remekül játszanak majd az EB-n is
Hajrá magyarok!
-
Soulfly842
addikt
Nyugodjon le mindenki 'csába!
Altatunk csak. -
Soulfly842
addikt
Márpedig vannak csodák!
Lásd pl. Dél-Korea-Olaszo.
Dél Korea-Spanyolo.Bacchus, már 22 éve volt
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Kívánom a németeknek, hogy tarsák meg a mai kiváló góllövő formát a csoportmeccsekre is!
Németo-Ukrajna 0:0 -
Soulfly842
addikt
Mizu?
-
Soulfly842
addikt
válasz forceberg #208380 üzenetére
Nagy igazságot írtál le. Ezért is tudta megverni a ManCi-t. A világon a legerősebb keret (a padon ülőket is figyelembe véve) náluk van. Az igazi BL győzelem az a meccs volt. Azzal is amit írtál. Az is kellett hozzá. Ancelotti géniusza nem elhanyagolható tényező. (Szerencsére)
-
Soulfly842
addikt
válasz Creative997 #208340 üzenetére
Hja.. egyik csapatban sincs befejező csatár. Mégis BL döntőt játszanak.. Mbappét felesleges emlegetni. Ősember az. Majd Endrick
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Váááá.. ott van!
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Mindjárt jön Joselu és elődöntő a meccset. Mekkora forgatókönyv lenne!
-
Soulfly842
addikt
Ancelotti papa helyrerakja a félidőben a Realt Ennyit nem szabad kihagyni a Real ellen, mert nagyon megboszulja magát.
-
Soulfly842
addikt
válasz Creative997 #208249 üzenetére
Ne káromkodj/káromolj!
egy opció van csak!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest