- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz DeathAdder #93877 üzenetére
Na megrendeltem a Sportsdirectből, a következő szezonban én leszek a Liverpool új 9-ese, az a szám most úgyis szabad.
Hamarosan lehozza a NSO, hogy 24 éves támadót igazolt a Liverpool.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz DeathAdder #93874 üzenetére
Lesz egy sportesemény másfél hét múlva, addigra jó lenne, ha meglenne.
Az idei mez pedig alig olcsóbb.
Retro-mez ide vagy oda, legalább 1 évig aktuális lesz, ráadásul lehet, hogy a következő egy emlékezetes szezon lesz, akár a BL miatt...
-
addikt
válasz DeathAdder #93870 üzenetére
Külföldről nem veszek. + mire ideér....
A Sportsdirectet néztem, ott lehet nevet is rakni rá. Elő lehet rendelni a 17/18-as szezon mezét, ami ehéttől kapható is. Bár sokallom az árát.
-
addikt
Ha akarok venni Liverpool-mezt, eredetit, hol érdemes venni? Minél jobb áron. Előny, ha lehet úgy kérni, hogy a nevemet nyomtassák a hátamra.
-
addikt
válasz venember83 #93856 üzenetére
Én sem nézem ki a Juvéból, hogy liverpoolkodni fognak, de sosem tudni. Csak két elrontott meccs kell. Egy rosszul kifogott nap, egy vétlen piroslapos becsúszás, egy utolsó percben kapott potyagól, vagy rossz bírói ítélet, és már meg is van a baj.
-
addikt
- A Juve az utolsó két meccset ledöntetlenezi, a Roma pedig megnyeri az utolsó két meccset, és bajnok lesz.
- A Juve kétszer kikap, és a harmadik helyen fog kikötni a végén.
-
addikt
válasz venember83 #93850 üzenetére
Jó, de nem is szabad ellötyögni 3 hétig. Mert akkor meg nem lesznek jó kondiban a döntőre.
-
addikt
Tudtommal ha nem kérik ki a 9 métert, akkor ellőhetik rögtön.
-
addikt
Mignolet egész jól véd, mióta Kariusra visszacserélték szezonközben. Mostanság először érzem úgy, hogy viszonylag biztosak vagyunk hátul, nem kell rettegni attól, hogy megint lesz valami óriási potya.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Két másodpercen belül kétszer a kapufára, félméterről.
-
addikt
válasz DeathAdder #93816 üzenetére
Kinézed az Evertonból, hogy az utolsó fordulóban csak azért hagyják nyerni az Arsenalt, hogy ne a 'pool jusson a BL-be?
-
addikt
válasz KisTücsök #93813 üzenetére
Az attól függ, hogy leszarja-e, mint a többi angol csapat menedzsere, vagy belead mindent, mint idén a Leicester.
Az a baj, hogy ahhoz, hogy beleadjon mindent, már esélytelennek kéne lennie a bajnoki győzelemre, és még a top 4-re is.
A BL-ben rendszeresen azok az angol csapatok szerepelnek jól tavasszal (már amelyik eljut addig), akiknek már nincs nagy tét a bajnokságban az adott szezonban, mert elúsztak a remények a bajnoki cím vagy a top 4 megszerzéséhez (vagypedig már bőven megvan - de ez ritka), ezért úgy osztják be az erőiket, hogy a bajnokságra kevesebb jut, a BL-re több, nem pedig fordítva. Ez is bizonyítja, hogy bármelyik nem élmezőnyben lévő angol csapat képes lenne jól szerepelni a BL-ben, ha akarna.
A probléma az, hogy az az angol csapat, amelyiknek már elúszott a top 4 helye, az valószínűleg nincs jó formában. De még ezzel a rossz formával is tovább szokott eljutni a BL-ben mindent beleadva, mint az élmezőnyben lévő jó formájú angol csapatok, akik tartalékolnak a BL-ben, leszarják, és vitézkednek a hazai bajnokságban. Például amikor tizedik volt a Chelsea, abban a szezonban is ők voltak a legtovább jutó angol csapat, míg a tabella eleje kizúgott hamar. Meg amikor a MU le volt maradva nagyon, akkor meg ők mentek a BL negyeddöntőig. Idén meg a Leicesternek volt minden mindegy, ezért a BL-t vették komolyan. Minden egyes évben fordítva van a hazai bajnoksághoz képest. Amelyik egyikben szerepel jól, az a másikban nem.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Na, Klopp úgy gondolkodik, ahogy én, szóval elég tehetséges: Coutinho-t a következő szezontól betenné középső irányítónak, hogy bal szélre is egy olyan wingert lehessen tenni, mint ami jobb szélen Mané.
Ehhez meg kell venni valakit.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz bagyulajuve #93772 üzenetére
Nem tudom miért, de pont ez jutott eszembe arról, amit írtál, mielőtt rákattintottam volna.
(Én mentem már így el, csak az nem a kapu előtt volt, hanem a pálya szélén az oldalvonal mellett.)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz L_YKing #93751 üzenetére
De ha azt feltételezzük, hogy Ronaldo önzősége tényleg a többiek kárára megy, és fékezi a csapatjátékot, az azt mutatja, hogy mennyire brutál csapat ez a Real, hogy még így is simán nyerni fogják a trófeákat... a Barca leereszkedésével most bőven ők a világ legjobb csapata, egyeduralkodók.
-
addikt
Ronaldo önző, mindent ő akar ellőni, komolyan néha fék a csapatban, ez is sima Real gól lett volna, ha lepasszolja.
Lehet, hogy a világ legjobb játékosa (szerintem mindig is jobb volt mint Messi), de ha nem csapatként működnek, az összességében a csapat kárára mehet, mármint lehet hogy ugyanolyan jó lenne ez a Real, ha nem Ronaldo játszana, hanem egy olyasvalaki más, aki lehet hogy nem olyan jó játékos, mint Ronaldo, de legalább nem nyomja el a többieket, hanem úgy játszik össze velük, ahogy a csapat érdekében a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ha itt ma nem lesz legalább 2 piros..
-
addikt
válasz bagyulajuve #93693 üzenetére
Mit tanítasz?
-
addikt
Megmondom, ki fogja nyerni a döntőt: Real
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Azért a Monaco védelem is megérne egy misét, de felesleges, mert mindenki látja.
-
addikt
Dani kinőtte a Barcát, elment egy jobb csapatba. Sokan csinálnak így.
-
addikt
Amennyit Pogba ér, annál egy kicsivel többet Coutinho is.
-
addikt
válasz NyxNyxNyx #93640 üzenetére
Az a gáz, hogy ebben teljesen igazad van.
Tegye fel az a Chelsea szurkoló a kezét, aki már 2002-ben is élt-halt a Chelsea-ért!
Kíváncsi vagyok, hogy Manchester City szurkolók elszaporodnak-e. Érdekes módon eddig nem igazán találok, pedig ugyanaz a kategória, csak majdnem 10 évvel később jött a váltás. Na majd 2025-ben tele lesz a topik Manchester City szurkolókkal.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Hogy ON is legyen: attól tartok, hogy egy unalmas Juve 1:0-s győzelem lesz.
-
addikt
válasz Tibiajax #93615 üzenetére
Vigyázz, miket írsz, mert ilyenért még a végén valaki felnyom (én biztos nem). Mostanában megy a jelentgetés oda-vissza, ahogy látom, hullanak az emberek. Megéri ez, hogy aztán meg visszakapja az, aki jelentget? Mert előbb-utóbb minden szurkolónak kicsúszik egy-két csúnya szó.
Ezt most nem konkrétan neked írtam, csak úgy hangosan gondolkodtam.
Jobb lenne, ha simán meglennénk, a focinak megvan a maga sajátos életstílusa, nem kell mindenért moderátort hívni.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
A mostani "könyvem" témái az elmúlt hetekből:
- a Monaco hozza az ígéretes formát, amit említettem, bajnokságot is nyerik, PSG vesztesként elborult a Nice ellen
- a Leicester semmivel nem volt rosszabb, mint az Atletico, beárazta a La Ligát (már a Sevilla legyőzésével is). azért a menedzser csere óta szépen feljöttek a 17. helyről a 9. helyre pár hét alatt.
- a Barca kizúgott a BL-ből, ahogy az várható volt, mert mostanában szarok (kivéve a csatársor)
- az El Clásicón a Barca remekül játszott, Messi ritka zseniális volt, rég játszott így, legalább 3-4 éve volt amikor ilyen jól játszott (akkor ráadásul rendszeresen). Nem érdemeltek vereséget, de döntetlen lett volna reális. A Real azért elég nehéz meccssorozat után volt, ki voltak merülve.
- a MU egész szezonban jobb Ibra nélkül, vele lassúak (csak beívelgetik a labdát neki), gyengén támadnak, de akkor azt a kevés gólt ő lövi, ő viszi el a dicsőséget mikor egy fék a csapatban - na jó, voltak megmentő megmozdulásai néha -, ez a MU nélküle jövőre akár bajnok is lehet
- a Chelsea nem játszott jobban egész szezonban az üldözőknél, de a végén valahogy mégis ők nyerték általában a rosszul játszott meccseket is (szerencse?!). Meg egy bizonyos igazolás is kellett, Kanté nélkül biztos, hogy nem bajnokok.
- az Arsenal mélygödörben, lúzerek, Wenger elmenjen-e?
- Klopp: A PL-ben a Real és a Barca is szenvedne, nem uralnák
- Real - ATM: les volt mert zavart a lesen álló játékos, piros nem járt volna mert műesés volt. de nem érdemes bírózni, mert sima meccs, az Atletico örüljön hogy egyáltalán eljutott idáig, most gyengébbek ők is, mint voltak - és helyettük más csapatok törtek fel, pl Juve
- évek óta a legjobb BL szezon
- nem szeretem a csak befejezni tudó játékosokat, már megint Higuaín vitte el a dicsőséget, pedig Dani Alves éd Dybala érdeme
- sajnos eldőltnek tűnik a BL elődöntők párharca, viszont csak a Real és a Monaco képes 3 gólt lőni a Juvénak. Ha ők nem, akkor senki, azaz még látok egy minimális esélyt arra, hogy 1:3-mal a Monaco továbbmenjen, az első meccsen is rúghattak volna ennyit a Juvénak, csak semmi nem jött össze
- kéne a BL hely a 'poolnak, mert csak így lehetne ilyeneket megvenni, mint pl Lacazette, aki el fog menni a Lyonból, és csak BL csapatba menne[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz DeathAdder #93602 üzenetére
Áh, van az a szint, ami már annyival lejjebb van, hogy nem kell annyira félni a zakótól, csak ha nagyon tartalékosan áll ki a csapat. Az ilyen Club Brugge meg Dinamo Zagreb féle csapatok bőven gyengébbek a Premier League kieső jelöltjeitől. Tán még a Middlesbrough is továbbjutott volna abból a csoportból, amiben ősszel volt a Leicester. De legalább egy 3. EL-hely meglett volna.
-
addikt
Hát gyerekek, ezen a héten, a BL 4 meccsén volt egy csomó tizenegyes-gyanús eset, volt amit befújtak, volt amit nem, Walcott esése, Koscielny löki Lewandowskit, meg ilyenek, ma is kezezések, Neymar átesése, meg Suarez homorítása, sokmindenért reklamáltak tegnap is meg ma is, de az a helyzet, hogy én egyetlen egy büntetőt nem fújtam volna be egyik esetért sem, szerintem egyik sem volt az. Azok sem, amiket a bíró sem fújt be, meg azok sem, amik be lettek fújva...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz máyköl #91504 üzenetére
Blablablabla
Az a helyzet, hogy akármennyire szar volt a PSG és akármekkorát küzdött a Barca meg csodát csináltak, akkor sem mentek volna tovább, ha a bíró nem tesz alájuk, ennyire semmi esélyük nem volt.
Én az ilyen nem megérdemelt, külső tényezőket, mint komoly bírói tévedések (vagy lesérülés), eddig sem tudtam és ezután sem fogom figyelembe venni, mint lehetséges tényező.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Szerintem a két meccs alapján pont egyik sem érdemli meg jobban a másiknál a továbbjutást, de mivel a Barca 3 héttel ezelőtt formán alul volt, és most már nem, a Barca így, hogy magához tért, alapvetően jobb csapat és többre képes menni a későbbiek során.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Richard! #91480 üzenetére
Inkább arra, hogy milyen labdát adott Sergi Robertónak az utolsó gólhoz. De a szabadrúgása is szép volt.
Továbbra is tart az a széria, hogy akárhány Barca meccset megnézek, szinte mindegyiken jobban játszik Neymar, mint Messi, de minimum ugyanazt a szintet hozza.
Szóval az utolsó 3 gólt ha nézzük, Neymar nyerte meg a továbbjutást a Barcának. Messi az ilyen pillanatokban, amikor nagyon kéne valamit előhúzni, általában fölé lövi a szabadrúgást, meg rosszul adja be.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Neymar > Messi
-
addikt
Ilyet Európa nem bszott.
-
addikt
Na itt a vége a párharcnak.
-
addikt
válasz J.Hetfield #91432 üzenetére
Az előzőben sem vagyok 100%-ig biztos, mert lehet, hogy a lábával direkt kereste az érintkezést, hogy legyen min elesni, sajnos ezek már tapasztaltan ezt csinálják...
-
addikt
Iniesta jó labdát adott! Ha a büntető bemegy, az az ő érdeme lesz.
(de ettől még akkor is 2-3 gólt kaptak róla az első meccsen )
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz MPowerPH #91418 üzenetére
Én sem, még innen is inkább a PSG továbbjutást tartom valószínűbbnek, hiszen ha a Barca lő még kettőt, akkor is csak döntetlen lesz...
És arra is jó esélyt látok, hogy Emery megváltoztatja a taktikát és jobb arccal megy ki a PSG a második félidőre. (mint az EL döntőben amikor úgy nézett ki, hogy sok - nullára nyer a 'pool)De ettől függetlenül nagyon szarok ma.
Nyixi: na ugye, sikerült levonni a következtetést.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ZavaBalazs #91412 üzenetére
Szerintem vagy ötször le is írtam az elmúlt 3 hétben, hogy a PSG kb egyszinten van az Arsenallal.
És hogy nem ők voltak annyira jók a 4:0-s Barca elleni diadalkor, hanem a Barca volt annyira szar.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nem hiszem el, de ma a Barcának szurkolok.
Cavani kérte a sárgát... kapta is.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Emlékszem, amikor pár hete elmondták a PSG-t mindenféle BL főesélyesnek, meg döntőesélyesnek.
-
addikt
válasz #16514048 #91396 üzenetére
Azt ne mondd, hogy ezek közül bármelyik is büntetőt ért...
Mondjuk ha a Barcának fújna a bíró úgy, mint pár évvel ezelőtt nekik csaltak, akkor erre megadta volna a spori a nem jogos büntetőt (volt is ilyenre jópár példa akkoriban), szóval úgy néz ki hogy ez a bíró most nincs a Barcával, mert helyesen döntött, hogy nem adta meg.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ja egyébként az elmúlt években annyira fújtak néha a Barcának, hogy nem csodálkoznék, ha valakit sikerülne kiállíttatni valami szar ürüggyel a PSG-ből. (mint ahogy tegnap ugye...)
Na úgy már továbbmehet a Barca...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Na így már drukkolok azért, hogy legyen szoros az összecsapás, hogy legalább valami izgalom legyen.
Hajrá Suarez!
Lőhetnek még, a Barcának van a világ legjobb támadósora.
A probléma a védelemnél lesz...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ti még tényleg reménykedtek?
Majd az első PSG gól talán helyrerak.
-
addikt
válasz ZavaBalazs #91368 üzenetére
Az első meccsen, hazai pályán sem ment sokra a Bayern, amíg Koscielny a védelemben volt...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nyilvánvalóan magáért beszél, hiszen az is felróható az Arsenal gyengeségének, hogy egy kulcsjátékos hátvédet ennyire nem tudnak pótolni. A Bayernben egy hiányzó védő helyettesítése nem okozna ekkora káoszt.
Ugyanakkor az is igaz, amit a mutatott játék képe egyértelműen megerősített, hogy ha Koscielny a pályán van mind a 180 percig, akkor nagy valószínűséggel az Arsenal kiejti a Bayernt.A két meccsen a Koscielny 105 perces játékideje alatt mindössze egyetlen gólt kapott az Arsenal, és abban a 85 percben, amikor ez a játékos nem volt a pályán, 9 gólt.
Vagy úgy is fogalmazhatunk, hogy Koscielnyvel 2:1, nélküle 0:9.[ Szerkesztve ]
-
addikt
De legalább úgy megy tovább a Bayern, hogy nem önmagában csak a bíró elfújása miatt, hanem mert a Bayern önerőből is rúgott jópár gólt - mondjuk akkor meg szerencséjük volt, hogy a hátvéd kulcsemberét le kellett vinni, de szerencsével nyerni még mindig jobb, mint bíróval.
Azt viszont le lehet vonni a két meccs összessége alapján, hogy amikor az Arsenal a legjobb embereivel van a pályán, akkor simán van olyan jó, mint a Bayern. Ahogy említettem is.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Hát és még piros is. Azért na, ilyen szinten elfújni egy meccset nem láttam, csak pár éve a Barcának, meg 2002-es VB-n Dél-Koreának.
-
addikt
Ezt bezzeg befújja a Bayernnek....
Nevetséges ez a bíró, erre nem vagyok kíváncsi.
Megyek nézem inkább a Napoli-meccset.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Egyértelmű most már, hogy a Bayernnek fúj. Ha Vidal ezért nem kapott lapot.
-
addikt
Úgy tűnik a Realnak nem ízlik az olasz foci. Meg Zidane-nak sem.
-
addikt
A Napoli már csak egy gólra a továbbjutástól.
Szimpatizálok a Reallal, de most kivételesen örülnék, ha továbbmenne a Napoli, hogy ne minden évben ugyanazok legyenek ott a BL-ben.
-
addikt
Ha levesszük azt a 40 percnyi játékidőt, amikor az Arsenal elmúlt 10 évének legjobb hátvédje, Koscielny nem volt a pályán, akkor most 2:1-gyel menne az Arsenal. Csak úgy mellékesen mondom.
-
addikt
Ezt a videót megmutatnám Iniestának.
-
addikt
válasz ZavaBalazs #91271 üzenetére
Ezekre nem emlékszem. Mutasd és ítélkezem utána.
Ha akkor történt, amikor Koscielny már nem volt a pályán, akkor ebben a fantáziavilágban ez nem történik meg, mivel a fantáziavilágban Koscielny tovább játszik, a Bayern pedig kiesik.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Inkább azt kéne meghatározni valahogy, hogy ez a téli szünet hiánya, vagy - ami talán még fontosabb - a heti 90 percen keresztüli 100%-os terhelés által való lefárasztás milyen mértékben hátráltatja a Premier League csapatokat a többi bajnoksághoz képest.
Tehát ugye ha a PL csapat hátrányból indul, akkor az történik, hogy egy vele ugyanolyan erősségű spanyol, német, olasz csapat megveri.
A kérdés az, hogy mennyivel kell jobb csapatnak lennie az angolnak a külföldi ellenfeléhez képest, hogy még a fáradtsági hátránnyal együtt is felülkerekedjen és továbbjusson.
Mert ha pl az Arsenal csak 80%-os teljesítményt tud beleadni a BL-be minden évben, míg a Bayern 100%-ot, akkor az van, hogy ha az Arsenal kicsivel jobb csapat, mint a Bayern, akkor is a Bayern fog nyerni... aztán jöhetnek megint itt a fotelbajnokok ez egyértelmű volt mert az angolok szarok és minden évben jobb a Bayern stb....
Azért példálóztam ezzel, mert ebben a szezonban a Bayern sem tűnik eddig annyira ütőképesnek, mint az előző években, míg az Arsenal hozza azt amit eddig mindig, a Bayern romlott le kb az Arsenal szintjére szerintem. Ha a múltkori meccsen Koscielny nem sérül le és marad az 1:1 vagy max még egy gólt berámol a Bayern és 2:1, akkor szerintem még tovább is jutnak az angolok.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Baaraanz #91244 üzenetére
Az a probléma, hogy már eleve rosszul tételezted fel a dolgokat.
Szezon végén pont az jön ki a bajnokságban, hogy kiben volt benne inkább az erő, és nem az, hogy pillanatnyilag pár hét alatt egyik-másik milyen szériát alkotott, mert a pillanatnyi forma eltérhet felfele és lefele is.
Szerintem azt kijelenthetjük, hogy a Barca ebben az évtizedben nem futott ennyire szar félszezont, mint ami augusztustól januárig tartott, és az már többet mond.
És ezt tökéletesen megfejelte a februári PSG kudarc.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Baaraanz #91235 üzenetére
Ne legyél félkegyelmű,
1. nem a január-februári forma alapján mondtam azt, hogy az Arsenal van olyan jó, hanem egész szezonkezdettől számítva mindent egybevéve februárig.
2. Ez a statisztika amúgy is marhaság, mert nem mindegy, kik ellen játszottak. Az ilyen Alaves, Leganes meg egyéb csicskák ellen könnyű behúzni, akiknél a Premier League hátsó szekciója közül is bárki erősebb.
-
addikt
válasz Tibiajax #91232 üzenetére
A 2016/17-es szezonbeli Barca nincs előrébb az Arsenalnál, ezt nyugodtan ki merem jelenteni, sőt, még azt is megkockáztatom, hogy az Arsenal van feljebb.
Bár az utóbbi 1-2 hétben új erőre kapott a Barca (legalábbis a bajnokságban), szóval lehet, hogy kezd idejétmúlt lenni ez a kijelentésem, de januárban-februárban simán azt mondtam volna, hogy az Arsenal most jobb.
Ugyanis az Arsenal a PSG-vel van kb egyszinten, sőt, a csoportkörben megelőzték a PSG-t decemberben.
Szóval valószínűleg a Bayern - Arsenal párharc mindkét szereplője kiütötte volna a PSG - Barca párharc bármelyik szereplőjét.
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
válasz venember83 #91229 üzenetére
Az Arsenalnak 4:0 elég, a Barca azzal csak utolérné az ellenfelét, de még egy kéne a továbbjutáshoz.
-
addikt
válasz DeathAdder #91207 üzenetére
Messi is, mégis játszatják.
Nem elég, ha a többiek tudnak?
-
addikt
Mi ez a nagy téma hetek óta, hogy Agüero helye bizonytalanná vált a City-ben?
Vicc. A Barcán kívül (Suarez miatt) a világ összes csapatában elsőszámú csatár lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.