Hirdetés
Aktív témák
-
z00li
senior tag
válasz homeless09 #32150 üzenetére
Jól véd nagyon. A meccs sem rossz.
-
-
Tibiajax
nagyúr
na, mivan, már egy kis baszk csapat is sok a unitedocskának?.. ráadásul otthon?
ejjj.. ez a gyenge szar spanyol foci -
z00li
senior tag
válasz homeless09 #32153 üzenetére
"lesgól" nagyon annak tűnt, mondjuk egyáltalán nem reklamáltak a MU játékosai
-
7600 GS
addikt
válasz Tibiajax #32154 üzenetére
Jah, most hol van a sok PL huszár? Jó lenne ha fel tudna zárkózni a Bilbao a Real-Barca-Valencia triász mögé. Ez a De Marcos nagyon adja, szépen kilőtte a sarkot.
BMW: Én sem gondoltam, hogy divatdrukkernek tartasz, csak kicsit feszült vagyok most. Pedig Madridban most perpill minden okés...
homeless: Lehet itt keresni a kibúvókat csak nincsen értelme. A Bilbao mindent belead, a Manchester megy úgy elvan. Náluk valami most nagyon nincsen rendben, szerintem ott a fejekben kéne rendet rakni.
[ Szerkesztve ]
-
homeless09
őstag
Ezek a fiúk szépen megszégyenítik a Manchester United nevet
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
homeless09
őstag
Kíváncsi vagyok az öreg ezt hogy magyarázza ki. Majd megígér valamit megint
HÁT MIRE VÁRT AZ A FASZ!!!!
elég sportszerűtlen volt mondjuk h nem adták vissza a labdát
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
húha
három idegenben lőtt gól..ajj, de kár a tiziért... de helyes döntés
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
z00li
senior tag
Honnan ért oda ez a 19 éves srác?
-
Viszlát
addikt
válasz homeless09 #32159 üzenetére
Körülbelül úgy, ahogy te teszed ugyanezt a United szurkerekkel...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
homeless09
őstag
11es...mi megy itt
Viszlát: tessék? mert elmondom a véleményem a csapatról? hányszor szégyent hoztak már ránk?nézz fel egy United fórumra,hogy a "nagyöregek" mit szólnak ehhez,és akkor lehet ugyanezt mondani
[ Szerkesztve ]
-
z00li
senior tag
Amondó vagyok, hogy essen ki a United, de nyerje meg a PL-t. Mit szóltok hozzá?
-
Viszlát
addikt
válasz homeless09 #32166 üzenetére
Ja, ha sokan csinálják meg régóta, akkor az úgy már rendben van? A múltkor már kifejtettem mit gondolok erről, akkor se fogtad fel, most is jössz ezzel a "vélemény" dumával. Kérlek szépen, a "mire várt az a f*sz" az nem vélemény, hanem szimplán egy tapló megnyilvánulás. De ne aggódj, többször nem szólok érte, inkább bízom a többiek korrektségében, hogy nem általánosítanak az általad mutatottak alapján.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
homeless09
őstag
válasz Viszlát #32169 üzenetére
az oké,felindulásból történt,hirtelen haragú vagyok.de a többivel nemtudom mi a bajod,szerintem semmi olyat nem írtam.
alapból fos napom van,megkoronáztam azzal hogy az elől hagyott porszívóba belerúgtam a sötét folyosón és felszakadt az egész lábszáram...meg még ki is kapunk...
[ Szerkesztve ]
-
homeless09
őstag
Viszlát kedvéért egy real vélemény: kell erõétetni mindenáron szerencsétlen Rooneyt meg Hernandezt. Egyik szarabb volt, mint a másik. Rooney lõtt 2 gólt, meg elment rajta 10 támadás, Hernandezen ugyanennyi, és még magát is kijátsza helyzetbõl. De nekik mindenáron játszani kell! Ekkora egy retek produkciót és ekkora egy retek felállást! Legalább akkor nyögte volna be mindenki, hogy leszarjuk az EL-t, akkor én is úgy álltam volna ehhez. Ez egy ocsmány mûsor volt Fergusontól, több játékostól és a szurkolóktól is az OT-n.
Kint nagyon remélem, hogy egy felforgatott csapattal lépünk pályára, ilyen Rooney, Hernandez féléket a padon sem akarok látni. Játszanak azok, akik kevés lehetõséget kapnak, még a végén tovább is jutunk, mert legalább akarnak is valamit mutatni.'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Ijk
nagyúr
Most nézem, otthon végül 3 kapott a MU?
Elég valószínű, hogy ezennel búcsúznak az EL-től is, úgylátom a city sem dőlhet hátra. Nem mintha különösebben érdekelne, viszont egy újabb fricska a PL fanoknak./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Sickboy25
addikt
válasz MPowerPH #32148 üzenetére
pedig az
A tegnapi MU meccsről:
Az 55 percben kapcsolódtam, be a küzdelmekben... És mit látok egy lelketlenül össze-vissza szaladgáló MU-t(sajnos idén egyre többször) és a egy fiatal suhancokból álló ellenfelet, akik bizony keményen belepiszkítottak a manchesteri szurkolók estéjébe... Sír Sir és sír a lelátó, a játékosok, meg hagyjuk, még csak nem is sírnak, semmi érzelem nem látható rajtuk és ez baj, demotiváltság és tanácstalanság jellemezte őket. Az általam eddig sokat kritizált De Gea ma megmutatta, hogy miért is ér annyit és le a kalappal előtte, lehetett volna egy 6-os is a vége! Védelem sajnos nem érett meg sem nemzetközi sem pedig a PL szintre sem, de ez elmondható a többi csapatrészről is. Sajnos hiányzik egy jó irányító és egy szuper középhátvéd, aki ha a kapus nem irányítja őket, ő összeszedné a kalandozó csapattársakat és akkor nem osonnak el mellettük gólt lőve! Bizony ez az ide formája az MU-nak, ha jobban megy, akkor jó napjuk van, de sajnos, ha ismét az elithez akarunk tartozni, akkor bizony mindig jó napnak kell lenni, de ezzel a jelenlegi kerettel sajna nem megy. Rendkívül hullámzó a játékosok teljesítménye és az a baj, ha látja ezt a mester, hogy nem megy neki, hova nyúljon? A padon még gyengébbek ülnek ilyen 10-15 perces játékosok!
Ennyit a meccsről nem szeretném elnyújtani, mint a rétestésztát, mert lehetne még ragozni.Jah majd' elfelejtettem: Óriási grat. a Bilbaonak . Ügyesek és ötletesek voltak, van egy két srác, akire bizony érdemes figyelni vagy felfigyelni kedves játékosmegfigyelők!
Viszont még egy apró szösszenet, egy költői kérdés elvonatkoztatva az MU-tól, úgy alle zusammen:
Lehet, hogy a rettegett angol bajnokság már nem is olyan félelmetes?! Ez legyen a végszó és ezen el lehet gondolkodni (mindamellett mondom ezt, hogy csak a PL )[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
nagyúr
-
z00li
senior tag
válasz Napfénysüti #32176 üzenetére
Kiesnek?
-
nagyúr
-
homeless09
őstag
válasz Napfénysüti #32178 üzenetére
az idegenbeli mérlegünk jobb,mint a hazai....ami azért elég szégyenletes
-
Integra
titán
-
cucka
addikt
válasz homeless09 #32171 üzenetére
Az tény, hogy ez a tegnapi meccs egy nagy kalap trágya volt, az elejétől a végéig, beleértve a szánalmas játékunkat, a két balf*sz gólt, amit kaptunk. Azzal viszont nem értek egyet, hogy ezt egyedül Rooney vagy Hernandez nyakába kéne varrni.
Rooney pocsék formában van, most tért vissza betegség után, de azért csak lőtt két gólt.
Hernandez igazából pont úgy játszik, mint tavaly, csak ritkábban kerül gólhelyzetbe. Tavaly sem csinált többet, hogy berúgta a helyzeteit, tavaly is szar volt mindenkor, amikor kezdőként játszott, összjátékban pedig ugyanúgy nulla volt, mint most. Ez van, ez a csávó a mi Inzaghi-nk, ahhoz, hogy ő jól játsszon, kellenek csapattársak is, akik kiszolgálják, idén ez nem működik annyira jól.Egyébként lehet optimistán is tekinteni erre, én pl. maximálisan bízom Fergusonban, hogy valamiféle megoldást fog találni erre. Igazából innen csak feljebb van, tele vagyunk rossz formában lévő játékosokkal, akik amúgy mind képesek nagyon nagyot játszani. Ez a szezon nem lesz kellemes emlék, akkor sem, ha esetleg nyerünk valamit, de azért 1 szar szezon miatt nem lenne szabad még eltemetni ezt a csapatot.
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
Persze, hogy nem. Majd temessük akkor ha ott tartunk ahol az Arsenal, Wengerrel. Majd ha már 8 éve nem nyertünk semmit és csak a szopóág van, majd akkor azt mondom, hogy igazatok van, Sir Alex elcseszte, a csapat meg egy nulla. Addig meg szerintem nagyon sokaknak nem ártana ha visszavenne és kicsit nagyobb tisztelettel beszélni mind az edzőről, mind a csapatról.
-
darál0w
Jómunkásember
mindkét manchesteri csapat égett tegnap?
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Viszlát #32185 üzenetére
hagyd, totál felesleges ez a mókuskerék
két vereség és egyből már krízishelyzetről meg edzőproblémákról beszélnek.. főleg egy olyan csapatnál, mint a mu, ahol van ugye egy rágógumis papa, aki negyed évszázada irányít és alakít világszinten egy klubbot
komolyan, a szájukra nem lenne szabad venni a nevét ezeknek az állítólagos szurkolócskáknak....de ez már csak az én magánvéleményem
én a számra veszek mondjuk egy ranierit, mert egy nulla, az internél legalábbis, de ugy cakkpakk is. nem tud nagy eredményt elérni, halvérű, tej megalszik benne. biztos van tudása, meg tapasztalata, de sose ér el semmit. Milánóba sem
Ferguson egy teljesen más dimenzió. mindenkinél másabb igazából -
nagyúr
válasz Tibiajax #32189 üzenetére
Bizony, Ferguson nagyon nagy edző. Szerintem a valaha volt legnagyobb a futballban (saját szubjektív véleményem). Most mondjuk nincs jó passzban a csapata de sose szabad őket leírni. Ezért is lepett meg hogy kikaptak. Bár szerintem a visszavágóra felszívják magukat és tovább mennek. Viszont nem lesz egyszerű ezt megcsinálniuk.
Més que un club!
-
Integra
titán
jaja, huszoniksz éve edző valaki egy helyen, és pár baki meccs után kikel magából a hithű igaz drukker.. és faszozik mindent és mindenkit aki él és mozog, mert nincsen győzelem.. az ilyen nem tudja milyen az utolsó helyen állni, csak mellett döngetni.. kell ilyen is, megmutatja milyen ne legyen az ember soha.
-
Integra
titán
válasz Viszlát #32185 üzenetére
podolski jó húzás volt, ha a kutyaütő köln-ben egymaga képes volt tartani a lelket, akkor egy arsenal-ban, amelyik azért klasszisokkal jobb játékosokkal van tele, szerintem tudnak alkotni, jobb labdákat fog kapni és gyárthatja a gólokat tovább. wengerrel nemtok mit kezdeni, passzolom a kérdést. nem irnám le az arsenalt.
-
Sickboy25
addikt
azért, ha figyelmesen elolvasod az én hsz-imet sehol nem kritizáltam a Sir-t... Mert gondolom ez minden MU szurkolónak szólt itt a topicban, aki megemlítette a csapat idei gyenge szereplését... Lehet nem nekem címezted, de akkor nem kell általánosítani...
Napfénysüti: Nagyon jó Podolski és nagyon kell az Arsenalba, biztos jó lesz...
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
nagyúr
-
Integra
titán
válasz Sickboy25 #32194 üzenetére
szerintem villanthat, teljesen frusztrált már a köln-ben, eléggé megy is a kiszólogatás mind az ő, mind a klub oldaláról, aztán még klopp-nak is beszólt, de ott tényleg klopp volt a hülye
felszabadult lesz londonban, szerintem újra nagyon élvezni fogja a játékot. mertesackernek is jót tett.[ Szerkesztve ]
-
homeless09
őstag
nemfogok belefolyni a kis színdarabodba (úgyis tudja kinek címeztem)
Amióta az eszemet tudom,Man.United szurkoló vagyok,sőt,fanatikus jóformán,mindenki azzal cseszeget,hogy a mániám lett a csapat,lehetséges,hogy jogosan.Nem csak az idei évben van sz@rban a csapat,jó 10 éve is kezdődött egy ilyen,PL-t tudtunk max nyerni,bl-ben nullák voltunk jóformán,évekig...az a bizonyos "vodafone-os korszak".én becsülöm tisztelem Fergusont,mert ember nem fogja rajta kívül ezt elérni az biztos. nekem az egyedüli bajom a hitegetéssel van.én folyamatosan reménykedem a csapatban,próbálok hinni az öreg nyilatkozatainak,de folyton csalódás ér. a Basel elleni idegenbeli vereség óta csak az ígérgetés megy.tudom,hogy szar passzban van a csapat,nagyon látszik rajtuk meccs közben a motiválatlanság,semmi küzdő szellem nincs a játékosokban.csak egyre gyakrabban vannak érthetetlen húzásai az öregnek,a tegnapi kezdőt is nemtudtam mire vélni....
lehet engem fikázni,mindenkinek meg van a véleménye mindenkiről,csak ahogy titeket sem érdekel másé,úgy engem se.mindenkinek szíve joga véleményt formálni.'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Monitor hiba topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest