Hirdetés
Aktív témák
-
homeless09
őstag
Minek erőltettük ezt az EL-t azt nem tudom
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Boxer001
veterán
válasz homeless09 #32752 üzenetére
Miért, erőltettük? Vagy ezt hogy érted...mert az eredmények alapján nem erőltettük...
-
Boxer001
veterán
válasz homeless09 #32754 üzenetére
De ezt leszartuk? Én nem tudom...de valahogy úgy érzem, hogy nem leszartuk, hanem egyszerűen nem megy, ez van.
-
Boxer001
veterán
válasz homeless09 #32756 üzenetére
Ez jó kérdés...bár akkor se az igazi MU-t látom, de tényleg jobban megy valamivel.
-
DopeBob
addikt
mennyi a MC-Sporting meccs eredménye? Digi-n 0-1-t írnak, és nem hiszem, hogy átaludtam volna a gólt
MZ/X
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
BalaNce87
addikt
Ilyet is ritkán látni hogy színészkedésért megkapják a megérdemelt lapot, meglepődtem.
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Cumizik a sziti is
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Tibiajax
nagyúr
ezaz, jovan. verik a cityt is. ráasául otthon
és nem azért örülök ennek, mert utáljuk a cityt. hanem azért, mert itt is, és a united ellen is bebizonyíták a (ugymond) kiscsapatok, hogy kis pénzzel is lehet jo csapatot építeni
verik ezeket a szar összevásárolgatott, szellemiség nélküli droidcsapatokat, ebben a mocskos, szemét pénzorientált világban legalább ennyi öröm jut nekünk, a kisembereknek, meg ugy cakkpakk a futballvilágnak is. a jó kis káröröm
ha ha ha
már csak azt a szemét madridi gyülekezetet kéne elkapálnia végre már egy kiscsapatnak, amit ma real madrid cf néven futattnak[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
Nem akarnak lemaradni. Bakker, ez a két mai meccs kiábrándító a tegnapi után.
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
venember83
nagyúr
Végre együtt sírhatnak a MC és a MU drukkerek. Kár, hogy a Chelsea nem csatlakozott hozzájuk, de már mindegy.
Tibiajax: Majd veri a Realt a kis katalán osztag.
-
Ijk
nagyúr
válasz venember83 #32772 üzenetére
Hogyne, számtalanszor olvasom máshol is hogy majd a barca hogy veri el a realt. Szerintem meg magas lóról lehet nagyot pofára esni.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Tibiajax
nagyúr
na még két gólt, kirakatcsapat
-
baluka26
nagyúr
válasz venember83 #32779 üzenetére
Pillanatra elgondolkodtam, kreatív vagy
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
Meg fogják csinálni. Ezek állatok bazzeg.
-
Ijk
nagyúr
Na mi lesz itt? Balotelli...
Mekkora lett volna ha Haart fejese bemegy.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
DopeBob
addikt
b+
majdnem, durva volt a vége
MZ/X
-
pohár
félisten
válasz baluka26 #32781 üzenetére
bazdmeg, azt hittem szívrohamot kapok Hart fejesénél, pedig majdnem bent volt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
MPowerPH
félisten
Ez hihetetlen meccs volt. Hart...atya úristen. Én már ordítottam, hogy gól.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
XDmanus
tag
Remek ez a mai nap!
-
homeless09
őstag
a két döntős jelölt búcsúzott az EL ből
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
baluka26
nagyúr
Annyit nyertem, hogy a ManU és City drukker haverjaim kussolnak egy darabig
Kár, hogy nincs több angol, továbmehetett volna legalább a City.
-
XDmanus
tag
Csak a bohócligázó barátainknak: A "bohócliga" 7.-ik és a portugál bajnokság 4.-ik helyezettje búcsúztatta ma este a tophiperszuperviláglegjobb bajnokságának első 2 helyezettjét (akinek nem inge, ne vegye magára)
-
pohár
félisten
válasz XDmanus #32790 üzenetére
7., 4.
BMW... én is pont így voltam vele, csak én magamba tettem ugyanezt
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz XDmanus #32794 üzenetére
Bocsika, 4 meccs. Az még mindig kurva messze van egy bajnokságtól
És a lelki tényezőket ne is vedd figyelembe. A két nagynak kb leszarom kategória, a kicsiknek meg életük lehetősége.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
ma is csak az összefoglalókra fussa, de sebaj, nyert az olaj!!!
jövő kedden döntő letteknél.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Ijk
nagyúr
válasz XDmanus #32797 üzenetére
Itt nem szoktak bohócligázni, az az NSO.
De amikor a barca végigveri a PD csapatokat, akkor jön hogy bezzeg a PL... és hogy a nemzetközi szereplés számít. Aztán most hogy kiesik a két bajnokaspiráns angol csapat az EL-ből is, hát a nemzetközi szereplés az nem számít annyira.
Ja és a PD-vel ellentétben a PL-ben nincs színészkedés:/人◕ ‿‿ ◕人\
Aktív témák
Hirdetés
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest