Hirdetés

Aktív témák

  • homeless09

    őstag

    nemfogok belefolyni a kis színdarabodba :)(úgyis tudja kinek címeztem)
    Amióta az eszemet tudom,Man.United szurkoló vagyok,sőt,fanatikus jóformán,mindenki azzal cseszeget,hogy a mániám lett a csapat,lehetséges,hogy jogosan.Nem csak az idei évben van sz@rban a csapat,jó 10 éve is kezdődött egy ilyen,PL-t tudtunk max nyerni,bl-ben nullák voltunk jóformán,évekig...az a bizonyos "vodafone-os korszak".

    én becsülöm tisztelem Fergusont,mert ember nem fogja rajta kívül ezt elérni az biztos. nekem az egyedüli bajom a hitegetéssel van.én folyamatosan reménykedem a csapatban,próbálok hinni az öreg nyilatkozatainak,de folyton csalódás ér. a Basel elleni idegenbeli vereség óta csak az ígérgetés megy.tudom,hogy szar passzban van a csapat,nagyon látszik rajtuk meccs közben a motiválatlanság,semmi küzdő szellem nincs a játékosokban.csak egyre gyakrabban vannak érthetetlen húzásai az öregnek,a tegnapi kezdőt is nemtudtam mire vélni....
    lehet engem fikázni,mindenkinek meg van a véleménye mindenkiről,csak ahogy titeket sem érdekel másé,úgy engem se.mindenkinek szíve joga véleményt formálni.

    'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |

Aktív témák