Hirdetés
Aktív témák
-
Bikerman
aktív tag
válasz Csakénvagyok #10753 üzenetére
mi lenne ha annak örülnétek ha valaha egy meccsen sikerül elérni egy döntetlent, nem annak, ha valaki kikap?
ragazzi della curva...
-
Markgx10
őstag
válasz Bikerman #10754 üzenetére
1. Ez nem IQ kérdés, gondold végig.
2. Mit énekeltél, mikor ellenünk játszottatok, emlékeztesselek? (nem mond, hogy te csendben tiltakoztál a Lipcsei Peti lófejű g..i, Fradist c..ányok b...tok az anyátok, Szar Ferencváros, utálunk szar Ferencváros stb. és a kiírásaitok ellen pl. Érezd paraszt stb.) Nincs jogotok kérdőre vonni, ahogy nekünk sincs titeket. Mindketten hibásak vagyunk ebben, álszentek ne legyél, mert rosszul áll.Én speciel még nem szidtalak itt titeket, meg semmilyen fórumon sem, ettől függetlenül nem játszom az álszent felháborodottat. Ez egy ilyen "kapcsolat". Még mindig ezen a fórumon lehet legnormálisabban beszélni veletek, a többi sokkal rosszabb.
-
Csabee.
nagyúr
Arsenal 3 - 1 Birmingham C.
Everton 1 - 1 Wolverhampton W.
Manchester U. 2 - 1 Bolton W.
Portsmouth 1 - 2 Tottenham H.
Stoke C. 2 - 1 West Ham U.
Sunderland 1 - 0 LiverpoolKikapott a Liverpool is .. szép!
Üdv: Csabee.
-
mephi666
nagyúr
és milyen p*csömöccse k*cs*g bíró kell ahhoz, hogy ezt megadja? ez hihetetlen... ilyenkor nem szokás lefújni a meccset, akadálymentesíteni a pályát, majd játékvezetői labdával folytatni? beszarás, komolyan... ez nem csak egy sz@rdarab volt a pálya sarkában (ahol senki sem jár), hanem ez vezetett a gólhoz... szomorú, hogy nem lőtt a 'pool párat az ellenfélnek, de még szomorúbb, hogy a lagymatag 0-0 helyett ilyenből kapott gólt...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
lvnt
őstag
válasz mephi666 #10762 üzenetére
Azért, volt már ilyenre elég sok példa sajnos. Kutyákról, macskákról bepattanó labda. Tavaly volt egy ilyen esete a City-nek is, csak ott vagy 20 lufi volt a pályán és úgy emlékszem hasonló módon esett ki tavaly az UEFA kupából a Hamburg.
Strandlabda ide vagy oda, nagyon szar volt ma a 'Pool és összességében az egész idényben (eddig), remélem előbb-utóbb magukra találnak, mert ugyan Arsenal drukker vagyok, de a másik három nagy közül messze a Liverpool a legszimpatikusabb csapat, remélem az Arsenal és az LFC között dől el a bajnokság, még, ha most nem is úgy néz ki.[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
Ma olyan jó meccseket adnak hogy nem tudok választani...inter, real, barca, juve-fior és még forma1 is lesz ráadásul kapcsolgatás lesz ebből
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
sonykor
tag
U20 Magyar - Costa Rica: [link]
Jó kis VB volt. Mikor lesz megint ilyen jó szereplés? Mikor izgulhatunk megint ennyi jó meccsen?
-
lvnt
őstag
válasz sonykor #10767 üzenetére
Reménykedem, hogy a 2012-es EB-n/olimpián, ahol a legtöbb srác a mostani utánpótlás válogatottból oszlopos tagja lesz a nagy válogatottnak és az európai elit klubcsapatainak.
Minden tiszteletem a fiúké, akik visszahozták legalább a reményét annak, hogy a jövőben boldogok legyenek egy-egy tétmeccs után a magyar szurkolók.
Jó, hogy vissza tudom nézni a válogatott, illetve a Debrecen sikereit. Köszönöm, neked is. -
nRu3
addikt
válasz Bikerman #10754 üzenetére
mit vársz ezektöl, ezek amikor gólt rugnak akkor sem a csapatukat éltetik, tovább buzditják hanem az elenfelet szidják.... de öröm volt látni mikor elég gyorsan az örömük az arcukra fagyot
Az újpest vezetése és játékosai pedig tényleg elmehetne a büdős Q---- anyába hogy évek ota vidéken a kicsapatok ellen szenvedünk menetrendszerüen.
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
attiati
veterán
mi ez a kék "szerkezet", ami kiáll a játékosok mezéből a nyakuknál hátul?
eddig azt hittem, valami sérülés ellen van
-
peterszky
őstag
Most összeszámoljam neked, hányszor örömködtek itt, amikor kikapott a Fradi? Lenne rá egy fogadásom, hogy többször, mint fordítva
(nem pont te, tőled nem emlékszem ilyenre)Más:
Szánalom a köbön[ Szerkesztve ]
What else you gonna do on a Saturday?
-
peterszky
őstag
-
mephi666
nagyúr
válasz peterszky #10777 üzenetére
az egész nso szerintem olyan szánalmas, mint az állat... csomó hülye bulvárcikket nyomatnak és a fórumuk is televan ilyen "namostbeszólokmindenholmegszítomaflémet" stílusú hülyegyerekekkel napi szinten szerintem a cikkeik 20%-a ér valamit... a többi ilyen sallang...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
hát a fikázók nagy részére simán mernék fogadni, hogy az iq sem veri náluk a plafont meg az életkoruk sem valami magas
-
venember83
nagyúr
-
venember83
nagyúr
Dida a kapuban, WTF?
-
Csabee.
nagyúr
válasz venember83 #10791 üzenetére
Én csípem jó kapus! Nekem meglepi hogy vezet a Milán és már csak 10perc van hátra.
-
Tomate
veterán
Hol lehet, játékvezetői képzésben részesülni? Valaki tudja, hogy megy ez a dolog? Mert egy kis keresetkiegészítésre gondoltam ezáltal. Google sajnos most nem volt a barátom.
-
(Darkwood)
őstag
Mocskos, undorító MLSZ!
[link]Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
L|zsidoboz
őstag
-
Csabee.
nagyúr
válasz (Darkwood) #10796 üzenetére
Ez már csak ilyen... Kíváncsi leszek a Fiorentina meccsre!
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./p3824
Állásajánlatok