Hirdetés
Aktív témák
-
Bibby
addikt
Digi honlapon lehet nézni európa liga meccset. Roma most került hátrányba tizenegyesből.
Ελευθερια η θανατος
-
Lejszi
senior tag
"Három fradi-szurkoló őrizetben - új képekkel "
[ Szerkesztve ]
-
Lejszi
senior tag
válasz L|zsidoboz #11456 üzenetére
akkor van öröm gondolom
-
(Darkwood)
őstag
Nézitek a Villarreal - Lazio mérkőzést?
Ez a bíró egy ökör!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
sonykor
tag
Fiorentina-DVSC összefoglaló: [link].
Volt két szép magyar gól.
-
Csabee.
nagyúr
Félidőben: Villarreal 3 - 0 Lazio
Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
-
(Darkwood)
őstag
válasz Csabee. #11463 üzenetére
Mármint úgy értettem, hogy mit művel a bíró! Osztogatja a sárgákat és a pirosakat rendesen! Bár... egy-kettő jogos, de sokszor nincs képben!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
Lejszi
senior tag
ez sem lehetett egy rossz meccs: [link]
-
nRu3
addikt
sose jutunk el sajna mert a csapat és a vezetőség egy rakás balfék(vagy hála az égnek) sajna mert akkor jönne egy kis pénz , hála az égnek igy legalább nem égünk pár honapig europa előtt,
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
Csabee.
nagyúr
Ezt nem hiszem el mekkora gólt kapott az újpest ... 60métert futott az ember és belőtte Balajcza meg kivédhette volna
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
Bikerman
aktív tag
őriási meccs volt 92 perces folyamatos szurkolás jó hangulat, aki látta a meccset, azt hiszem formálhatott egy véleményt a bíróról, én nem kommentálom, mert ban lenne.
ragazzi della curva...
-
venember83
nagyúr
válasz (Darkwood) #11474 üzenetére
Nagy gól. [link] Balajcza védte a rövidet, fene meg gondolta, hogy kilövik így a hosszút.
-
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #11478 üzenetére
azért a védők lemaradtak, mint a borravaló... nem gondoltak szerintem a kontra lehetőségére... szép gól volt... a védők nem tudom, mit kaptak az edzőtől... lehet, hogy repetát kapnak edzésen, hogy erőnléttel jobban álljanak és legközelebb odaérjenek...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
peterszky
őstag
Kabátot is úgy elítélitek majd, mint Dragónert?
What else you gonna do on a Saturday?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Chili7 #11477 üzenetére
Mendieta hogy nézett már ki a végén a Middlesboroughban..
-
Chili7
őstag
válasz venember83 #11478 üzenetére
Nagy gól!
Nagy D., azt annyi. Olyan nagyon nagy nem volt. Azért érdekes, hogy Kabátot labdával futotta le, bár nyilván nem az ő dolga lett volna a saját ötöséig visszafuni. -
nRu3
addikt
válasz Csabee. #11476 üzenetére
Nem arra kell játszani hogy a biró 11-eseket adjon meg, akcióbol kell gólt szerezni, a csapat teljesitménye mint az egész ősz folyamán rakás szar, én személy szerint kb a 20 percben lementem a büfébe kajálni anyira untam magam.az adző pedig miért csak a 80akárhányadik percbe cserél Rajczi és Kabát teljesitménye NAGY NULLA !!!! Most megnéztem afelvételröl a mecset tv-ben még jobban látszik mien pontatlanok voltunk.
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
mephi666
nagyúr
na, a burnley már 2-vel vezet a city ellen idegenben 33 perc után... csak így tovább
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #11489 üzenetére
amikor írtam, még 0:2 volt... azóta bemákoltak egy gólt... szerencsétlenül pattant meg a védőn... a kapus meg 1 pillanattal késett csak meg... nagyon rajta volt a labdán... ebből a játékképből a burnley megérdemelne 3pontot... de majd meglátjuk 1:2-ből még akármi lehet...
-
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #11492 üzenetére
hát nem... tömtek egy pipát a félidőben, vagy nem tudom mit csinálhattak az öltözőben kicsit felborult megint a pálya, de most a másik oldalra... nem szeretem egyébként a city-t...
ui: hát jah... 3:2-nél írtam már a kommentem... de még mindig bármi lehet ebből...
[ Szerkesztve ]
-
-
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #11494 üzenetére
én csak azért nézem, mert utálom a city-t és szeretném látni, ahogy kikapnak... de ez lehet, hogy nem az a nap egyébként a 'pool-ért vagyok oda... meg nézem a manchester meccseket is, mert owen már bő 10éve a személyes kedvencem
lehet, hogy az esti meccseket is megnézem... sokkal színvonalasabb akármelyik, mint a legjobb magyar bajnoki meccsek...
-
venember83
nagyúr
válasz mephi666 #11495 üzenetére
Minek vesznek különben ezek pl. egy Adebayort? Ahogy megérkezik valaki hozzájuk, mintha elfelejtene játszani. Valami nagyon hiányzik.
A Liverpool még talán szimpatikus lenne számomra az angolok közül, de bianconeroként ezt nem szabad. Így marad a Man Utd, ők legalább tudatosan építkeznek, és célt is érnek vele. Nem mint az ágyúsok. A Chelsea-t meg inkább hagyjuk.
-
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #11496 üzenetére
hát igen... adebayor csak a fifa10ben gólerős ellenem fel is idegelt nagyon...
előbb néztem, hogy az öreg ferguson miket ért el... nem semmi: 11bajnoki cím, 2bl, 5fa kupa és még egyebek... tud valamit az öreg, tényleg... szerintem haláláig a united-nél lesz...
a 'pool most gyengélkedik a bajnokságban és a bl-ben is... ha nincs torres és gerrard a csapatban, akkor nagyon meg vannak lőve pedig ott van benajun és kuyt, akik szintén szerintem nagyon jó játékosok... egyedül voronin-nal nem vagyok kibékülve a csapatban... ő nem sokat tud villogni
chelsea-t én sem szeretem egyáltalán... bízok benne, hogy holnap kapnak rendesen... onnan a kapusuk a legszimpatikusabb (mellesleg nagyon jó kapus) és lampard...
-
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #11498 üzenetére
büntet a burnley... jó ez a meccs nem egy megye3 szintű 0:0-s nb1-es meccs
ui: ja, hát csúnya hibák azért előfordulnak mindenhol... az tetszik, hogy azért tényleg beleadnak a meccsbe mindent... nem csak tologatják oda-vissza a labdát... szeretem az angol bajnoki meccseket (egyik álmom egy 'pool - united meccs élőben, az anfielden)
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest