Hirdetés
Aktív témák
-
legiaap
félisten
A Portugál - Magyarország meccset melyik csatorna közvetíti?
Mind1. Megtaláltam.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Indítani kellett a fostalicska tehetségkutató műsorukat. Az azért mégiscsak fontosabb most, hogy nincs reális esély a továbbjutásra...
MOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
Csabee.
nagyúr
Az ciki hogy most tudtam meg hogy lesz Portugál Magyar meccs?
Üdv: Csabee.
-
(Darkwood)
őstag
Undorító portugál nézők kifütyülték a magyar himnuszt! Fair Play!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
lvnt
őstag
Nektek is siet a kommentár? Nagyon idegesítő, hogy előbb tudom meg, hogy mi lesz az akció vége, mielőtt láthatnám...
-
(Darkwood)
őstag
Ez hihetetlen... Torghelle kezd! Miért nem Rudolf?
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
lvnt
őstag
válasz (Darkwood) #10411 üzenetére
Valami baj van a gyomrával és belázasodott. Egyébként elvileg két csatárral kezdtünk volna.
-
Csabee.
nagyúr
Babos a szerencsétlen
-
Csabee.
nagyúr
Lehet tényleg igaz az Átok?
C.Ronaldo lesérült..Üdv: Csabee.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Csabee. #10413 üzenetére
nem, védelmünk, a szerencsétlen...
hihetetlen, ahogy nézték ezek a szerencsétlen falábúak, ahogy cé nyugodtan leveszi a labdát (pedig még el is vétette), nézték ahogy érte megy (a mi 16-osunkon belül!) aztán szépen beadja, persze h bevágta egy érkező, én már a beadásnál láttam h gol.
Mindegy, én már el is kapcsoltam, majd szóljatok, h Németh/Komanékkal áll fel a válogatott.
..Najo, nem kell, tudni fogomPeace
-
-
Vladi
nagyúr
Amindenit! 2 olyan helyzetünk volt.
Gyerünk szurkoljatok!
il sole non sorge più ad Est!
-
sosperecek18
őstag
-
Vladi
nagyúr
válasz sosperecek18 #10419 üzenetére
Mert mindenki csupa negatívitás. Tessék szépen buzdítani a csapatot.
il sole non sorge più ad Est!
-
-
Csabee.
nagyúr
Figo nem RuiCosta-val beszélt? Vagy én vagyok a hülye, vagy a komentátor nem ismerte fel
2:0 szép fejes volt.. magyarok nem jutnak ki a VB-re..
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
No, a románok öt nullra kaptak ki a szerbektől. Remélhetőleg ez a szégyen nem esik meg a magyar válogatottal.
-
Csabee.
nagyúr
válasz venember83 #10426 üzenetére
Ma már nem hiszem hogy kapunk még 3gólt... (remélem hogy nem) Igaz meccs előtt 5:0át tippeltem portugáliának!
szerk: 3:0 ... Gyepes t már régóta gyűlölöm, most is igazolja "tehetségét"
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
Szánalom ez a meccs, inkább nem is nézem tovább.. Ilyen szarul játszani, hihetetlen. Megérdemlik a vereséget most
Mondjuk ezek a portugálok jól bebizonyították, hogy ők európa c*gányai, fütyülnek a himnusz alatt, pff[ Szerkesztve ]
-
forceberg
veterán
válasz venember83 #10428 üzenetére
Lassan életbe lép majd ez: [link]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
-
Boxer001
veterán
A válogatottunk egy vicc, a klubcsapataink szintén. Forintot nem ér az egész. Még jó, hogy az utánpótlásunk korrekt, egyelőre...
-
ftc
nagyúr
válasz venember83 #10438 üzenetére
Volna csak túl sokan vannak a husos fazék körül....én elvállalom szivesen ezt a posztot s rend is lesz meg fegyelem is...
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest