- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
A 18,1''-os LG monitoromon elkezdtem divx,xvid meg dvd filmeket nézegetni, de csak a DVD filmek nyújtottak elfogadható élményt. Úgy nézem, hogy csak az aránylag magas bitrátájú mpeg folyamokat lehet normálisan élvezni az lcd tévén. A többit sokkal jobb a durva felbontású crt tévén nézni.
-
OddMan
őstag
Lacix29: Szerinted érdemes TFT LCD tévét venni CRT tévé helyett?
Összességében DVD lemezek nézéséhez melyik a jobb?
A TFT azért tetszik, mert kicsi meg jól lehet használni a PC-hez is, de nem tudom, hogy a színek, kontraszt, képgeometria lesz-e olyan minőségű, mint egy CRT tévén.
A monitorom már régóta TFT és ott tényleg nagyon meg vagyok vele elégedve, de sajnos tft tévét még nem láttam, és így nehéz a döntés. -
OddMan
őstag
Azt szeretném megtudni, hogy a lentebb felsorolt paneltípusok közül ez melyikhez tartozik?
Vagy esetleg ez egy új az alábbiaktól különböző panel?
- TN+Film
- IPS
- MVA/PVA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest