Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Hát bazz, ez nem jó hír, ráadásul annak fényében, hogy a procim 1,5V-on fickós 2,2GHz fölött is, pláne: jól befürödtünk ezzel a lappal, azt hiszem.
Persze alapon, mindenféle tuning nélkül, és ugye a 3.3-as BIOS-szal nincs vele semmi gond (ha vki a befürdés kifejezés olvasatán nem akarná megvenni majd
), pusztán nem egy tuningbajnok, valamint azért vannak ''furcsaságai'' (hőmérés bug pl.), persze ezzel nem gariztathatom asszem, mert kiröhögnek.
Amúgy nekem nagyker gar van rajta, állítólag 3 év, és most van meg másfél hónapja.
Csak azt nem tudom, hogy mire váltsak, hogy a 9800Prom is futhasson, és a pénzem se nullázódjon megint le a ''nyamvadt gép'' miatt...
Amúgy anulu 7800GTX-e eléggé csábít a PCI-E felé, de az sajna más árkategória egyelőre...
-
DigitXT
félisten
Csak egy kérdés: melyik BIOS volt rajta gyárilag?
Csak mert nekem még a 3.3-as van, ami nem támogatja a Venice-eket, de semmi gondom a 9800Prommal, ellenben a tuning nem nagyon megy. (Holnap megyek anuluhoz, letesztelni, hogy a procim valójában mennyit bír.
) Azért érdekelne, mert ha megtartom a lapot, és később BIOS-t frissítek, egy esetleges prociupgrade miatt, és összeakad a 9800-asommal, morci leszek. Szóval nincs véletlenül vmi használható infód?
Aktív témák
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest