- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
John_Shaft #1 üzenetére
Van egy kiemelt topik a hangkártya problémákra, légy szíves azt használd, ott tedd fel a kérdésed. [link]
Ezt zártam. -
John_Shaft
tag
Szasztok
lenne egy olyan problémám, hogy van egy Asus A7N8X-X-es lapom, amin integrált 6 csatornás hang van, erre kötöttem rá egy 5.1-es hangrendszert. Az nForce driverben van ugye driver ill. egy nvmixer nevü progi. Utóbbiban el is indítom a hangszóró varázslót, minden rendben lemegy, minden hangszóró szól együtt ill. külön külön is. Majd jön a kérdés, hogy a hátsó hangszórókra milyen kódolást szeretnék.Lehetőségek: nincs, klón, késleltetés. Klónt vagy késleltetést választva lefuttatok utána egy másik surround tesztelő kis videot a media playerben azt veszem észre, hogy pl a centert ugy hozza ki, hogy szól mind2 front hangszóró, nem pedig maga a center. Amikor a hátsóknak kéne egyesével szólniuk azt hallom, hogy ugyanannak az oldalnak szól a front hangszórója is. Próbáltam már a Realtek drivert is, de annál a hangszóró tesztben a centert és a sub-ot nem sikerült megszólaltatni, a többi jó volt. Próbáltam cserélni is, de úgy sem akarta az igazságot...
valami 5let, hasonló jelenség, megoldás?
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest