Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nana95
tag
Hali.
Lassan fejhallgató vétel előtt állok, és a véleményeteket szeretném kérni.
Egy asus xonar dg mellé vennék maxell audio wild helyett egy fejhalgatót.
Ilyen max 30-at szánnék rá, de nem volna nagy gond, ha nem lenne annyi.
Amit néztem eddig a Logitech g430, Asus rog orion, ss siberia 7h/v2.
Amire kéne az töménytelen mennyiségű cs:go(ebben jó volna a jóféle terhangzás), és zene(ebben inkább a mély hang a fontos). A siberia v2 kicsit el bizonytalanított a zartóssága miatt, így unkábba másikak felé hajlok.
A siberia v2-n kívül melyik felelne meg ezekre a célokra?
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
nana95
tag
válasz CsikiRoli #12680 üzenetére
Én talán ezek közül válogatnék,
bár lehet van jobb az árban:
CREATIVE Tactic3D Fury
RAZER Kraken USB
CREATIVE Tactic3D Alpha -
nana95
tag
Hali!
Valaki tud valamit ezekről a ROCCAT Kave XTD Stereo (Stereo Premium, Naval Storm, Camo Charge, Desert Strike) fejhallgatókról? Azt hallottam, hogy kényelmes, de a hangzásról még nem tudok semmit, de nekem is tetszik a cucc így design-ra. -
nana95
tag
-
-
nana95
tag
-
nana95
tag
válasz haxiboy #12996 üzenetére
Hali!
A SS 7H-nak cserélhető 1 az 1-ben a kábele, csak annak micro usb-vel csatlakozik a fejhallgatóba.
Én is olyat rendeltem múlt pénteken, de sajna a szünet miatt csak keddre jön meg.szerk: De látom te nem ilyen kategóriába keresgélsz, úgyhogy tárgytalan .
[ Szerkesztve ]
-
nana95
tag
válasz Sziszifeca #13004 üzenetére
Nekem is volt sirus pár napra, nekem minden csatlakozásnál gerjedt egy kicsit, engem irritált(xonar dg-vel).
De egy minőségibb usb-re dugva tudtam csökkenteni.[ Szerkesztve ]
-
nana95
tag
válasz Sziszifeca #13006 üzenetére
Bátyámnál én próbáltam az alap hangkártyát, annál nagyobb volt az alap zaj, ott már 2 usb csatlakozott, és két alaplappal is próbáltuk. Meg az alap hangkártyával ha feltekertem a basszust akkor recsegett kicsit, nem tudom, hogy ez hiba-e, de én akkor átdugtam nálam a dg-re jack-el, a háttérzaj is csökkent, és a recsegés is megszűnt. Na meg nekem nagy is volt a fejemre, valahogy alul nem ült föl és nehéznek is tartom kicsit(stereohoz vagyok szokva, gondolom a 8 hangszóró miatt ilyen nehéz). Nekem nemigen jött be a sirus.
[ Szerkesztve ]
-
nana95
tag
Üdv!
Nos megvan a fejhallgató(11 napja rendeltem), de csalódnom
kellett a microstore-ban, mivel én a 7h usb-t rendeltem meg 24 hó
garival, és amit kaptam az egy sima 7h 12hó garival.
De az a röhej, hogy a dobozt is 7H USB-nek címkézték fel a
microstoreban, és a számlán is 7H USB áll. Ezen kívül igazából
nem szól rosszul, lassan cs-ben is kipróbálom. Viszont a hangokat
amik a fejhallgatóból jönnek, azt tényleg átviszi a mikrofonba
de ezt ki tudom küszöbölni.[ Szerkesztve ]
-
nana95
tag
válasz Szeszkazán #13048 üzenetére
Tudok róla, de a microstore-ból még nem írtak vissza.
-
nana95
tag
válasz Botondlorrd #13069 üzenetére
Ha megnézed, nekem úgy tűnik, mintha ez a raw fejhallgató a ss sims 4 fejhallgatónak a nagyobb fülpárnás változata lenne, tökre hasonlít.
-
nana95
tag
Üdv!
Egy logitech G430 akkor jobban megérheti mint egy SS 7H?
Ezt ahogy próbálgatom ennek elég jó a térhangzása, szintel mindíg pontosan meg tudom mondani cs-ben, hogy mi hol, és milyen távol lehet . Nekem zenére ez is tökéletes, a mélyei is tök jók szerintem. A G430-nak jobb lehet a térhangzása? A 7H-val nekem csak 2 bajom van, az egyik, hogy behallatszik a mikrofonba amit hallgatok(ts-en már be tudtam állítani, de hát azért mégis csak problémás olykor). A másik pedíg, hogy nekem a fülpárna kicsit vékony. Sajnos, nekem olyan a fülem, hogy egy kicsit pont eléri a fülem széle a belső műanyagot, annyira nem érzem csak egy jó 2 óra múlva már meg kell igazítanom mert elkezdi nyomni. Szóval meg érheti kicserélni egy G430-ra, ha fontos a térhangzás? Mivel a 7H-t kipróbáltam, így a visszaútját nekem kell fizetnem.[ Szerkesztve ]
-
nana95
tag
válasz dookiee #13080 üzenetére
Ha az egyiket megtartom, akkor azt ~ 5 évre tervezem, csak azért kérdem, mert ugye van indokom is elállni a 7h-tól, de ha nem érdemes cseélni a g430-ra, akkor szerintem ez marak jó pár évre. Nekem amúgy nem nyomja a fejem tetejét a párna, rőt, én rányomom egy kicsit a fejemre, olyan jó érzés . Akkor szerintem mondom nekik, hogy javítsák a számlámat, és megtartom a 7h-t .
-
nana95
tag
Esetleg a hyperx-el van valakien tapasztalata térhangzás tekintetében?
1-2 Helyen most az is akciós és nekem tetszik is. -
nana95
tag
válasz Sziszifeca #13101 üzenetére
Nyomd ki a tápot, vagy húzd ki az USB-ből. Az alaplap ad áramot kikapcsolt állapotban is az USB-nek, amiatt világít. Ha az alaplap nem kap áramot akkor az sem világít.
-
nana95
tag
válasz Joe Swanson #13245 üzenetére
Hali!
Nekem volt 7H-m egy hétig, szreintem elég szép hangja van, a térhangzás is pompás.
2 gondom volt vele:
1. Amit halgatsz az átmegy a mikrofonba is rendesen, de ki lehet valamennyire küszöbölni.
2. Nekem kicsit kényelmetlen volt kb 2 óra után megfájdult a fülem, de szerintem ezzel egyedül vagyok mivel máshol nemigen láttam róla ilyesfajta kommenteket.
Ezeken kívül egész jó fejhallgató igazából hangra és térhangzásra is.[ Szerkesztve ]
-
nana95
tag
válasz Joe Swanson #13254 üzenetére
Én most mindenképp a Hyperx Cloud-ot fogom megrendelni, zenére elvileg mindenképp jó meg telóhoz is, a térhangzást meg megtudom oldani egy Xonar DG-vel, meg egy kis eq-val remélem. Ha ez sem jó, akkor utánna jön nekem a G430 . Majd megátjuk melyik milyen.
[ Szerkesztve ]
-
nana95
tag
válasz Joe Swanson #13264 üzenetére
Amint vissza kaptam a pénzem az elállásból, de még vissza sem ért, ha visszaér akkor 2 héten belül vissza utalják, szóval még én sem tudom mikor lesz rendelve .
-
nana95
tag
-
nana95
tag
válasz Joe Swanson #13360 üzenetére
Hali!
Én is pont ma fogom megrendelni, pcx-ről. -
nana95
tag
válasz Joe Swanson #13381 üzenetére
Térhangzással, hogy van? szerintem szombatra vagy hétfőre nekem is meglesz.
-
nana95
tag
válasz Joe Swanson #13386 üzenetére
Kíváncsi leszek milyen lesz a 7H-hoz képest, nagyon tetszett az a füles csak fülfájás idegesített.
-
nana95
tag
válasz Joe Swanson #13389 üzenetére
Az majd ott derül ki, hogy bele ér-e a belső műanyagba a fülem nem olyan nagy a fülem, csak egyszerűen beleért a 7H-ban és 1-2 óra után el kezdett fájni.
-
nana95
tag
Hali!
Nos megvan a HyperX Cloud fejhallgató már egy hete, és azt kell, hogy mondjam, kellemeset csalódtam benne . Nagyon kényelmes, zenében sokkal jobb mint a 7H volt, szépen szól az összes tartományban(a basszus is nagyon jó). Térhangzásta alapból kicsit rosszabb de ha EQ-val felhúzom a középhangokat akkor ennél is feljavul a hangzás térben.
Mikrofonnal sincs semmi gondom, szerintem nagyon jó a minősége és a háttérzajokat elég jól kiszűri. Jól tettem, hogy vissza küldtem a 7H-t, nem bántam meg ezt a vételt .[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest