- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Aktív témák
-
-
nekem kuvayo. mondjuk nekem alkalmi vétel volt, kb feleannyiért jutottam hozzá, mint a bolti ára (br. 30k vs. ~15k) és énis gondolkodtam a 475ös noisetaker-en, de végülis úgy döntöttem, hogy nem jobb annyival, mint a ttake.
500wattos táp meg kurvasokba kerül, ha jót akarsz venni.
régebben láttam 550es aerocool tápot br. 25k mistral árlistán 2szer 8 centis venti. az annyiért kurvára megérte. el is vitték kb. 2 nap alatt az összeset.
sztem amúgy az esetek 90%ában 420as chieftec bőven elég mindenre, és a hngje se olyan hangos. -
most egyelőre nem is lenne rá szükségem, mert van egy kb. 3 hónapos 480as ttake xaser,em és meg vagyok vele elégedve.
és hogy ilyet hogy lehet szerválni? hát nem árt ha van valami amcsi ismerősöd. és akkor onnan. agy esetleg az Amerikából jöttem c. topikba megkéred gaborRF-et, hogy hozzon neked 1et.
át számolva ez kb. 16-17 pénz, kiba mód megéri. -
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen házat vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- YouTube
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Synology NAS
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- További aktív témák...
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest