Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Fórumcímből ítélve, nem biztos hogy jó helyen kérdezek, de azért engedelmetekkel bepróbálkoznék:
Frissítettem az AMD Catalyst drivert 13.1-ről 13.4-re, majd megpróbáltam megmérni 3DMark11-el, "Performance" tesztekkel, mi változott.
3DMark11, Steamen vásárolt cucc, amikor elindítottam (január óta áprilisban először), frissítette magát és ez a verzió lett:
A lényeg, hogy 13.1 és 3DMark frissítés előtt ezt mértem:
Driver és 3DMark frissítés után ezt:
Természetesen mindkét teszt Performance üzemmódban készült és a teszt beállításokhoz nem nyúltam (hacsak a 3DMark frissítés nem nyúlt hozzá, mert fogalmam sincs mi volt előtte).
Szerintetek miért feleződött meg a teszt eredmény?
(Mondjuk annyi feltűnt, hogy az "új" 3DMark teszt marha sok idő alatt fut le)A Heaven Benchmark nem mutatja, hogy a 13.1 és 13.4 Catalyst driver között nagy különbség lenne:

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G3 LTE i5-1245U 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest