Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
Szia!
Off, tudnál privátban írni némi véleményt a tabletedről? én is ilyet készülök venni, de nekem még soha nem volt tabletem, ezért 2x is meggondolom, megfontolom, utánanézek és érdeklődök. Nekem leginkább ps-hez kellene, igaz én általában nem rajzolok, hanem képeket retusálok/vágok körül, stb.köszi, DP
-
DeltaPower
addikt
válasz
Nyúltáp
üzenetére
köszi

ez már a 3. kocsim, az első egy német szupertuning volt, a második Mazda RX-8, ez viszont abból az egyszerű okból készül, mert ilyen van nekem, és szeretnék rá vmi optikát csináltatni , de inkább megtervezem magamnak, minthogy másra bízzam
a TT egyszerűen nem teccik, gömbölyű, formátlan, ronda...
-
DeltaPower
addikt
válasz
atm*RefeeZ
üzenetére
kész meshen lehet még crease-val piszkálgatni az éleket (hasonló a hatás mintha chamfereznél, de nem csinál új felületeket, az edge élességét állítod vele). de csak kész meshen, mert nekem 7es maxban valszeg bugos volt, ha divide-oltam valahol, áttette más élekre a crease-t. lehet az újabbakban már nem csinál ilyet, én azóta se használtam.
hogy én is hozzájáruljak valamivel a képgyűjteményhez:![[kép] [kép]](http://deltapower.uw.hu/img_tmp/fiesta18_01_s.jpg)
91es Fiesta, még erősen WIP
nagyobban: [link]
[Szerkesztve] -
DeltaPower
addikt
válasz
atm*RefeeZ
üzenetére
szép modell
a tartókar hajlítása 1-2 helyen darabosnak tűnik, az direkt ilyen? plusz a csavarfejel hornyait kicsit elforghathatnád, hogy ne mind vízszintesen álljon
az a kép a forrás vagy a te műved? ha a tied mennyi belőle a modell és mennyi a kompozitálás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- 58.5 mm full fém tamper
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest