- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
Lehet én fogalmaztam rosszul, de igyekszem pontosítani.
Lerakok egy 10 szögű hengert.
A beállításoknál betudom állítani a méreteit, szögeit valamint egy kis kockát bepipálhatok, hogy (Smooth).Eddig oké, rendernél nem törik meg a fény, szépen elsimul, mintha egy sima henger lenne, de még is 10 szögű és munka nézetben szépen látszik az a 10 szög.
Én ebből szeretnék 1 kúpot készíteni, de nem akarok több modellt használni, ezért erre teszek egy EXTRUDE-ot, ami fele olyan magas, mint az eredeti henger.
Ha csak simán ezt renderelem ki, akkor a felső (eredeti) henger sima, de, amit ráraktam extrude-on látszik, hogy szögletes.
Ha kúp alakúra alakítom, azaz az extrude-olt részt össze'nyomom', akkor is ugyanez az eredmény ugye.
Viszont, ha ezt úgy csinálom, hogy az alap hengerbe, alapból beleteszek mondjuk 2 metszést és azt 'nyomom' össze valamint azt renderelem ki, akkor minden szép.
/ Háromnegyed órája renderelek, most nem tudok példát mutatni. :/ /Én értetlenkedek vagy, csak rosszul fogalmaztam?

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs