Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Chandler
üzenetére
Hát ha párszor beleütközöl ezekbe a hierarchy és affect pivot dolgokba, és mindig ugyanazt csinálod, ráadásul kiegészíted kicsit angol nyelvtudásoddal (affect = befolyásolni), akkor körvonalazódhat, hogy mit csinálsz... azt meg látni fogod, hogy mi mire jó (miért kellett a pivot pontot állítani, meg úgy eleve mi is ez)... Szóval nem kell megilyedni, amikor én pl a Maya-t kezdtem tanulni, még segítségem sem nagyon volt, mégis rájövögettem a dolgokra... a tutorok hasznosak, talán a videótutorok méginkább, mégis a legtöbbet úgy lehet tanulni, hogy csinálja az ember... Megcsinál egy tutort, még egyet, még egyet, majd próbál magától csinálni egyet... és így tovább... Szóval a tutorok után honnan lehet tanulni? Egyrészt továbbra is tutorokból (kétlem, hogy hamar végeznél az összessel
), másrészt pedig abból, hogy csinálod, és rájössz dolgokra (illetve nézed más emberek modelljét, hogy hol hogy oldották meg)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- AlzaErgo ErgoArm D65BN Essential
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), másrészt pedig abból, hogy csinálod, és rájössz dolgokra (illetve nézed más emberek modelljét, hogy hol hogy oldották meg)