- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Először is: Jujjujjujj. Nagy spíler? Azért naaaaaagyon messze vagyok onnan. Maradjunk annyiban, hogy némileg tapasztaltabb vagyok az átlagnál, és elhagytam a totál amatőr szintet, mostmár fél-amatőr-fél-kezdő szinten vagyok
És még nem is vagyok szerény...
Szóval összesen Maya-ban ha 20-30 modellt csináltam, akkor sokat mondok, mondjuk ezek sem lettek mind készen. Sokat tanulok a Gamestar fórumán is (3d animálás topic), ott is tök jó csapat verődött össze, nem vérprofik, mint az SG.hu maya fórumán, hanem amatőrök és kezdők
Ott segítünk Maya-val és MAX-szal kapcsolatban is. Ott benne vagyok abban a kb. 5 főben, aki húzza az egészet, és ezek között olyan középmezőnyben vagyok. Ott van pl. Batmen3 és Kefete, akik ''kicsit'' előrébb járnak nálam, de ők MAX-osok
Ja ott Paydogs néven vagyok....
Na csak hogy ne csak szerénykedjek
Bővebben: link
Ezt a fejet csinálom a programunkhoz, illetve a videókhoz.
Még csak nagyon kezdeti változat, túl sok poly, sajna olyan helyeken vannak pontok, ahol nem kellenének. De Batmen3-tól kaptam képet az övéről, és a wireképéről majd kijavítgatom az enyémet
Persze még hiányzik sok része is, de ez majd egy teljes test lesz... Majd meglátom, mennyire haladok vele, még csak vagy 4 óra munka van benne...
Ja amúgy azért van ennyi videóm, mert hozták, és mert töltöttem, és mert voltak ingyenes helyek is. Fél évig volt 8 megabites netem, szal ami a csövön kifért
Majd szeptembertől megint
Ja és Jhingis: tudod... MÉG RAM... MÉG MÉG MÉG MÉG MÉG MÉG MÉG MÉG

És fel is van kapva
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Ez vár ránk a Star Trek: Voyager - Across the Unknown-ban
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- SteelSeries Arctis Nova PRO PC-Xbox headset + GameDAC GEN 2 + fülpárnák
- HifiMan Arya Organic gyári fejhallgatókábel (6,3mm jack - 2x3,5mm jack) 1,5m
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- Eladó Asus ROG Nuc15 (2025) - Ultra 9 275HX, RTX 5070 Ti Laptop, 32GB/1TB, hibátlan, magyar garis
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És még nem is vagyok szerény...
Ott segítünk Maya-val és MAX-szal kapcsolatban is. Ott benne vagyok abban a kb. 5 főben, aki húzza az egészet, és ezek között olyan középmezőnyben vagyok. Ott van pl. Batmen3 és Kefete, akik ''kicsit'' előrébb járnak nálam, de ők MAX-osok