Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Ez van, srácok...
Aktív témák
-
Andie
őstag
Mi októberben fogadtunk örökbe egyet. Épp külföldön voltam, mikor hiv barátnöm, hogy levitte a szemetet, és egy árva kiscica (szinte pont ilyen mint a képen) ott mijákolt a kapu elött. Megsajnálta, felvitte, megmosdatta (kormos, pókhálós volt), megetette, aztán mikor hazaértem, elémállt a shrekböl ismert szöveggel : Tartsuk meeeeeeg!
Mivel családiházban nöttem fel, mindig volt macskám, nem tiltakoztam. Azóta szinte elválaszthatatlan társak lettünk vele, állitom, okosabb, mint némely kutya. Néha olyan megnyilvánulásai, mozdulatai vannak, szinte beszél. Sosem volt még ilyen macskám. Ha lehet hinni az ilyesmiben : úgy érzem, hálás amiért befogadtuk.
Node nemez a lényeg, vegyétek, vigyétek! Az emberek átlagosan 5 évvel tovább élnek, ha van házi kedvencük! Egy macska akár 6-ttal is!
Egyébként érdemes lenne a macska.hu -n és az index macskás fórumán is közhirré tenni!
Aktív témák
- Nagyon jó állapotú ASUS ROG Zephyrus G14 (2024) GA403UV-QS020W 1TB SSD, RTX 4060, 16GB RAM
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest