Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- kreténtehén: Első lengyel túra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
Szerintem, ha azt a harmadik ventit berakod oda, megfagy a vindózod. :P
-
Totyi
őstag
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
Én is ezt mondom.Hacsak...lásd a 12-es hsz.:))
-
-=V3rthil=-
őstag
Valami gubanc lehet, mert egyszerűen kizárt, hogy 4 venti 17 fokra hűtse a levegőt a házadban!
-
Totyi
őstag
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
Most már nagyon fel lettünk izgatva.:)A topicnyitó meg válaszolhatna,mert megdöglök a kíváncsiságtól.:)
-
Totyi
őstag
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
Neeem.Lehet,hogy egy jégkunyhóból ír valahonnan a déli sarkról.:))
-
Totyi
őstag
Kéretik használni a választ.:)Vegyük sorban:Zárt házad van?Ha igen,eleve el van vetve a dolog.Légkondi van a lakásban?Ha nincs,szintén.Ha 26 fok van a lakásban,akkor hogy lehet a proci hőfoka 25,ha az még hőt is termel?Pláne zárt házban.Ott a hdd,grafkárya,meg maga az alaplap is termeli a hőt.Áruld el a részleteket és magyarázd meg.Sztem a lapod méri el,de rendesen.
-
pukk
csendes tag
hát pedig nem hülyeség sztem a 20-25 fok mert magában a házban pedig 17 fok volt :D
-
Vip®
csendes tag
Az én procimat Tt SilentBoost 21DB hűti,meg vagyok vele elégedve. A proci húzva( lásd lenn) 49 C. Csak ajánlani tudom,és olcsóbb mint a Zalman.
[Szerkesztve] -
Vadászmenyét
aktív tag
Én úgy gondolom, hogy a Glacial Tech kiváló hűtőket csinál, mint mondtam nekem a 3200+-ra húzott bartonom 44 fok jelenleg nem nagyon terhelve, terhelve meg max 49. Ugy gondolom nem vészes. Amugy 4000-ért vettem Győrben a hűtőt.
-
pukk
csendes tag
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
mert mondjuk ez a hűtő 20-25 fok között tartotta a procit nyáron a kánikulában
-
Vadászmenyét
aktív tag
-
pukk
csendes tag
Szijjasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az 1800+-os AMD-en csücsülő Spire FridgeRock hűtő elég e a 3200+-os Bartonhoz vagy nem? Ugyan is nem találtam a gyártó honlapján
semmiféle leírást erről a termékről (www.spire-coolers.com). És ha nem jó akkor milyen hűtőt ajánlotok? Teljes réz, teljes alumínium, vagy alumíniumot rézmaggal?
Ugyan itt eladó egy BX6-os (azthiszem http://prohardver.hu/pics/smileys/smile.gif) és egy ECS K7S5A PRO/LAN alaplap, valamint egy 533-as Celeron proci (stabilan húzható 610 MHz-ig tapasztalatom szerint).
Aktív témák
Hirdetés
- Rendszergazda topic
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tanuljunk angolul!
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- OLED TV topic
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Yettel topik
- További aktív témák...
- VILÁG LEGERŐSEBB KOMBÓJA!! i9-14900KS + ASUS ROG Maximus Z790 Apex Encore SZETT
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.11.23. -ig - Eladó!
- i7-7700 hibátlan, de kondihibás.
- KiO12. 13. 14. Generációs procik érkeztek!!! Legjobb ár!!!
- Intel Core I7 14700KF - 24mag/32szál - Új, Gari 2029.09.06. -ig - Eladó!
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Magyar I Cam I W11 I Gar!
- iPad 10 256GB 87%(1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest