Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GrassRoot

csendes tag

Sziasztok!

Én is végeztem ezen a multimédia szakon. Mondjuk nem tudom hogy lehet megbukni. Az egész egy nagy átverés. Kijött hozzám egy hölgy lehazudta a csillagokat is és én hülye elhittem. Az volt a baj hogy mire rájöttem mennyire gyenge az oktatás addigra vissza sem tudtam mondani. Nagyon okosan csinálják. Volt két óra ismétlés file formátumok op. rendszer stb.. Gondoltam valahonnan el kell kezdeni de a szint megmaradt. Azt mondta előtte nekem az a bizonyos hölgy hogy előtte szintfelmérő tesztet írunk és így 6-fős csoportokba kerülünk. Helyette 12-en voltunk egy csoportban teszt nem volt és az döntötte el hogy ki melyik csoportba kerül hogy melyik nap ér rá. Azt meg nem is mondom milyen problémák adódhatnak ebből, ami persze meg is történt. Egy példa: az egérrel mutogatott a képernyőre. A mi nem baj, csak az a vicc hogy a suli szerint egy szinten voltunk. Azt meg ki kérem magamnak hogy "jó hangulat". Ha jól akarom magam érezni fel hívok pár havert begurítunk pár sört és megúsztam 2ezer forintból és nem 430 ezer forintból. Az is vicc hogy el vagyok maradva 3 hónappal és perrel fenyegetőznek. Megkérdezném egy suli miért fenyegetőzik perrel? Tartsák meg a "diplomájukat" és kész. Ráadásul csak 1 hónappal vagyok elmaradva de így már fizetni sincs kedvem. A hölgy azt is mondta hogy vissza lehet igényelni. Mikor eljött az adóbevallás és kértem volna valami igazolást még én voltam a hülye mert ez felnőtt képzés és így nem lehet. Drága tanulság volt, de azért írtam ezt le hátha valaki így olcsón megússza.

Új hozzászólás Aktív témák