Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Z10N veterán Nalam 3 kijelzo van es nem nagyon vettem eszre. Mas tema aki 3 monitort hasznal es a 13.9-s drivert hasznalja nem szaggat es villog a kep? Az AMD-mel voltak olyan idiotak, hogy a c100/m600 orajelet forceoljak 2D-ben, ami egy megjelenitonel teljesen jo, viszont 3-nal keves a memoria savszelesseg, ergo rosszul mukodik. Probaltam az Overdriveot kikapcsolni, Afterburner profil, Trixx profil. Sot meg a profiles.xml-t is atirtam es irasvedette tettem, de semmi. Roppant idegesito, eddig c250/m4000-re vette vissza magat, persze igy melegedett, viszont hibatlanul mukodott. Most sehogy sem tudom felulbiranlni a hibas default 2D orajeleket. Ui.: Eyefinity es Extended modban is ezt csinalja, atmenetileg azt kell csinalnom, hogy lejatszok egy HD videot, mert ilyenkor UVD orajelre kapcsol c300/m4000. Egyedul a feszuéltseget tudom beallitani AB/TX-szel. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa EVO
- OLED monitor topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest