Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jembumbi
csendes tag
Sziasztok!
Jó régi társam, egy SONY MHC-RG55S behalt. 25, nagyon max 30k-ért szeretném pótolni. Főleg rock, metál zenét hallgatok, de előfordul a jazz is. Filmnézésre is használom, na meg játékra, de az teljesen másodlagos. Szín, szag halmazállapot, méret teljesen mindegy, hangerőszabályzó se kell, front panelen speaker lyuk nem árt, de meg tudom oldani máshogy. Nézegettem stereo falakat, meg 2.1-es cuccokat, de őszintén szólva egyáltalán nem értek hozzá.
Előre is köszi
-
Jembumbi
csendes tag
válasz Diablo18 #13172 üzenetére
Köszi a gyors választ. Tudnál esetleg egy értelmes erősítőt is ajánlani hozzá? Illetve mennyire lenne ez hangban, vagy teljesítményben jobb választás, mint egy Edifier hcs2330, amit itt a topikban is ajánlotok? Pchez használnám csak, és egy 20-25 nm-es szobát hangosítok vele.
-
Jembumbi
csendes tag
válasz Diablo18 #13174 üzenetére
Na hát abbol a topikböl örülök, ha a kötőszavakat megértem... 36 viszont nekem már nagyon-nagyon sok. Plusz egy ötöst bele tudok dobni, hogy 30 legyen, de ennél feljebb nem mehetek. Edifier hcs 2330 akkor megfelel nekem? Vagy van esetleg enek az árában egy könnyebben beszerezhető darab? Esetleg 4-5k ért olcsóbban egy hasonlóan jó?
-
Jembumbi
csendes tag
Értem én a dolgot. Az zavar, hogy 2.0-m így is van, mivel a hifimnek csak a bass kimenete halt meg. Azt nem tudom, hogy szólna-e mondjuk az edifier 1900t annyival jobban, mint a hifim megmaradt 2 hangszórója, hogy az megérjen 30k pénzt. Értem ezalatt ugye, hogy ezek azért egész korrekt méretű hangszórók, 3 különböző méretű membránnal. Csak zavar a mélyláda hiánya(hallásban is, nem csak tudatban).
-
Jembumbi
csendes tag
A hifi jó, bár nagyon régi, és már picit megkopott a hangja. Egyszer leejtettem, cd és kazetta olvasó része teljesen tropa. A mélynek pedig az a baja, ha megmozdul a hifi, vagy hangos a hang vagy valami, akkor elkezd zúgni mint az állat. Akkor is ha megkocogtatom az oldalát. Arra tippelek, hogy a bassz kimenetnek van valami problémája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest