Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
csonti07
tag
Sziasztok van egy logitech z-2300-asom és vhol régebben olvastam h a gyári hangszórókat lecserélték vmi magnatra asszem vagy nem tom már pontosan, tehát a kérdésem az h megéri-e lecserélni vmi komolyabbra a kis hangszórókat és ha igen akkor ti mit ajánlanátok?
-
csonti07
tag
Sziasztok. erről mi a véleményetek behringer ennyit megér?
vagy esetleg más alternatíva aktív 2.0-ba?
logitech z-2300-at cserélném le. -
csonti07
tag
vki írjon már nekem lécci egy privit aki szakértő ebben hangfal témában, lenne egy két kérdésem, előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
csonti07
tag
Sziasztok.
lenne egy szimplán kíváncsi kérdésem.
melyik a legjobb/legdrágább/legatommegaszuperabb
2.0 vagy 2.1-es hangfalszett amit ma lehet kapni
M.O-n vagy a világon nekem 8
legyen akkor a világon melyik -
csonti07
tag
válasz dudika10 #8395 üzenetére
nem idétlen az
nem külön cuccra gondoltam hanem kompaktra tehát amit bemész azt megveszel egybe ugyanattól a gyártótól,
ha kizárjuk a szoba akusztikáját a forrást mindent, akkor melyik?
ha az "egybe" dolgokban gondolkozunk,csak kíváncsiskodok nem kell oltogatni
ja és nem stúdió cuccra mert azt tudom h ott vannak millósók persze, hanem otthonra szánt cuccokból.
[ Szerkesztve ]
-
csonti07
tag
pl: ilyenre gondoltam érdekes h alumíniumból vannak a hangfalai
vagy lehet h csak nekem érdekes -
csonti07
tag
Sziasztok.
lenne egy kérdésem, de nem nagyon tartozik ebbe a témába, de nem találtam rá vonatkozót, tehát:
iphonhoz szeretnék venni vmilyen hordozható hangszórót,(aki ért ezekhez a telefonhoz-hangszóró témához az lécci írjon egy privit)
régebben volt egy sony ericsson valóm az vmi brutális jó volt, hangos is volt,főleg ez a lényeg sztem ezeknél a cuccoknál.
nem tudom, hogy van-e olyan amit hálózatról is fel lehet tölteni.
eddig ezt néztem ki, 75dB tud, ez nem tudom h jónak számít-e ezeknél a cuccoknál.
elnézést a sok felesleges szövegért[ Szerkesztve ]
-
csonti07
tag
Sziasztok.
Szeretnék venni egy kis ideiglenes rendszert, hogy mégiscsak szóljon valami, ne csak a laptop, szóval nem szeretnék sokat költeni rá.
Elolvastam az 1. hsz-t és pár oldalt, így a legjobb választás sokak szerint ebben az árkategóriában az 1250b, így logikus lenne ezt megvenni, de én elsősorban rap, hip-hop műfajt hallgatok, ezért merült fel bennem, hogy egy ilyen műfajra, talán egy olcsóbb 2.1 is megfelelne, tudom, hogy csapnivalóan szólnak ebben az árkategóriában de talán a többlet basszus megéri , ha ilyen zenét hallgatok.
Szóval 1250b tisztább hangzással és igazából nem tudom, hogy mennyi basszussal ilyen zenékre mert még nem hallgattam meg, vagy vmi 2.1 ?
előre is kösz, és bocs h sok a rizsa -
csonti07
tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem , hogy 50 ezer forintig mi lenne a legjobb választás?
Eddig egy 1250b-t hajtottam arról lépnék feljebb,
solo6c vagy modecom 120u esetleg vmi más?
előre is köszi. -
csonti07
tag
és erről vannak esetleg tapasztalatok? Thonet & Vander Kugel
hasonló árban vannak de egyáltalán nem ismerem ezt a márkát.
Van esetleg valami infó erről a kugel-ről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest