Hirdetés
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
!!! SPOILER !!! {
Igen, kicsit sablonosnak tűnő kezdés, egészen lagymatag, de azért jó újra látni a 24-et.
Remélhetőleg felpörög, azért már a részek előrehaladtával egész akciódús - DE remélem nem lesz ennyire kiszámítható a későbbiekben a történet, mert eddig eléggé sejtettem előre, mi fog történni, ammegnemjó, mert nem tudok izgulni eléggé, ahogy korábban (még a 7. évad előtt).
Chloe-val mi bajod?
Én mindig röhögök a hülye stílusán, elég egyedi, jól is játssza a kicsit ellenszenves kockát, akire azért mindig lehet számítani. 
Az új CTU-tagok viszont szinte egytől-egyig ellenszenvesek...
Nekem az új szőke csajszi stílusa se jön be, erőltetett szereplőnek érzem. Az a srác, aki meg folyamatosan nyáladzik a szőke csajszi vállára (ahogy Chloe mondta
), rohadt idegesítő, már kezd kicsit unalmassá válni a ratyi, csajozósnak látszani akaró dumája.
A néger főnök butasága és idióta döntései meg már kissé szerintem túlzás, ha egy vezető ennyire gyökér, ennyire nem látja át a történéseket egy terrorelhárító egységnél, akkor nem túl hosszú karrierre számíthat... Szóval ezzel a részével kissé átestek a ló túlsó oldalára.
Eddig kicsit olyan érzésem van, hogy túlságosan rámentek az egyes karakterek jellemvonásainak kidomborítására, sarkítására, eltúlzására (!), és mintha háttérbe szorult volna az izgalom, feszültség fenntartása, amiben a korábbi évadok (még a 7. előtt
) olyan jók voltak.
Na, ennyit a fikázásról, azért bizakodó vagyok, és természetesen nagy lelkesedéssel nézek meg minden részt.
Szerk.: uhh, ja tényleg, a 4. rész vége azért eléggé meglepett, nagyot ütött...
END OF SPOILER }
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Remélhetőleg felpörög, azért már a részek előrehaladtával egész akciódús - DE remélem nem lesz ennyire kiszámítható a későbbiekben a történet, mert eddig eléggé sejtettem előre, mi fog történni, ammegnemjó, mert nem tudok izgulni eléggé, ahogy korábban (még a 7. évad előtt).
Én mindig röhögök a hülye stílusán, elég egyedi, jól is játssza a kicsit ellenszenves kockát, akire azért mindig lehet számítani. 
Nekem az új szőke csajszi stílusa se jön be, erőltetett szereplőnek érzem. Az a srác, aki meg folyamatosan nyáladzik a szőke csajszi vállára (ahogy Chloe mondta