Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz barnam_ #417 üzenetére

!!! SPOILER !!! {

Igen, kicsit sablonosnak tűnő kezdés, egészen lagymatag, de azért jó újra látni a 24-et. :K Remélhetőleg felpörög, azért már a részek előrehaladtával egész akciódús - DE remélem nem lesz ennyire kiszámítható a későbbiekben a történet, mert eddig eléggé sejtettem előre, mi fog történni, ammegnemjó, mert nem tudok izgulni eléggé, ahogy korábban (még a 7. évad előtt).
    Chloe-val mi bajod? :D Én mindig röhögök a hülye stílusán, elég egyedi, jól is játssza a kicsit ellenszenves kockát, akire azért mindig lehet számítani. :DDD
    Az új CTU-tagok viszont szinte egytől-egyig ellenszenvesek... :U Nekem az új szőke csajszi stílusa se jön be, erőltetett szereplőnek érzem. Az a srác, aki meg folyamatosan nyáladzik a szőke csajszi vállára (ahogy Chloe mondta :D), rohadt idegesítő, már kezd kicsit unalmassá válni a ratyi, csajozósnak látszani akaró dumája.
    A néger főnök butasága és idióta döntései meg már kissé szerintem túlzás, ha egy vezető ennyire gyökér, ennyire nem látja át a történéseket egy terrorelhárító egységnél, akkor nem túl hosszú karrierre számíthat... Szóval ezzel a részével kissé átestek a ló túlsó oldalára.
    Eddig kicsit olyan érzésem van, hogy túlságosan rámentek az egyes karakterek jellemvonásainak kidomborítására, sarkítására, eltúlzására (!), és mintha háttérbe szorult volna az izgalom, feszültség fenntartása, amiben a korábbi évadok (még a 7. előtt :D) olyan jók voltak.
    Na, ennyit a fikázásról, azért bizakodó vagyok, és természetesen nagy lelkesedéssel nézek meg minden részt. :D

Szerk.: uhh, ja tényleg, a 4. rész vége azért eléggé meglepett, nagyot ütött...

END OF SPOILER }

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz barnam_ #417 üzenetére

Na, bár nehéz volt megállni, de nem olvastam tovább a hsz.-edet a második sornál... :D
    Fujj, utálom a spoilereket :DD
    Mondjuk ha láttam volna már a részt, akkor jó lenne róla értekezni, de így még nem :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés