- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
tsello
aktív tag
Ezt már én is próbáltam. Megadták egy gyűjtőnek a telszámát hogy hívjam fel, felhívtam de mondta hogy sok van belőle így nem kell neki.
Van ''a vörös hadserege parancsnoksága'' és 1 milliárd millpengős papírpénzem. Mennyit érhet? -
_Petya_
őstag
Tudja valaki, hogy hol lehet a régi fém 200 Ft-osokat beváltani (vidéken)? -
Gery77
csendes tag
A legjobb megoldás tényleg a Hold utcában van, a Nemzeti Bank. Van ott automata is, de a pénztáron keresztül is meg lehet oldani. Szoktak oda olyan alakok járni, hogy kiskocsin hozzák be az aprót. Nna, akkor kicsit sokat kell várni, ha ilyenek kerülnek eléd
-
Pötyi
őstag
Hát.. szerintem ami törvényes fizetőeszköz, azt köteles elfogadni... Mintha nekem is rémlene valami darabszám-limit, ám ha van ilyen, akkor mi a helyzet a polgármesterrel, aki nem tudom hány ezer forintot fizet ki egyforintossal?
-
beeboy
addikt
el kell hogy fogadják boltban, mint hivatalos fizetőeszköz, vagy jogukban áll visszautasítani?
mármint ha bemész vásárolni valahova -
Apika
addikt
Az OTP-ben beváltják kezelési költség nélkül is. De van egy forinthatár, amitől kérnek kezelési költéget. De a Te 4-5000 forintod ezen belül van.
-
Ye_Nő
tag
Aprópénz-beváltó hely:
Magyar Nemzeti Bank, Budapest, V. Hold u. 7.
Nyitva: H-P 8-13
Nem kell rolnizni, csak fajtánként különválogatni az érméket.
Előtte érdemes telefonálni, hogy működik-e a gép, mert elég gyakran meghibásodik, központi telefonszám: 4282600, ahonnan az ún. ''aprópénzes pénztár''-t kell kérni.
Sok szerencsét! -
tessék elvinni az mnb-be ott van nagy érme számoló gép is.
nincsenek mindig nyitva, nem fogadnak mindig, de ott beváltják korrekten.
telefonon érdeklődni előbb: Központi információ: (1) 428-2752
a szabadság tér melletti utcából van a bejárata az érmés, pénzváltós résznek. pontos címre nem emlékszem, pedig már 3x 4x jártam ott... sorry... :\ -
tsello
aktív tag
Én mindig félrerakom az aprókat és néha azzal fizetek a Tescoban és nagyon figyelmen kívül tudom hagyni ki mit gondol. Egyszerqen nem érdekel hogy mit gondolnak.
-
rog
addikt
a postara nem rollnizva kell vinni?
1 forintosoknal az erdekes lehet -
Pötyi
őstag
Érdekes, hogy esztekebe se jutott BANKBA vinni beváltani a sok páncélost...
Pedig nekik még olyan érmeszámláló kézikészülékük is van, ami átpörgeti, és megmondja, hogy darabra mennyi, és az összesen hány Ft... -
-
ColDFirE
csendes tag
100-200asával kötegeld celluxal és posta. álalában át se számolják.
-
Bash
őstag
Nálunk a nagyobb áruházakban van pénzváltó automata. Csak bedobod az aprót, a gép megszámolja, és kiadja a papírpénzt. Pont erre lett kitalálva.
-
Warlock_42
senior tag
Itt helyben Ajka városában. Először a helyi diszkóban (valami California, nem szoktam odajárni) osztogattak valami ''orosz kannás vodkát''ennyiért valamilyen nagy alkalmakkor, haverék meg letarhálták a buszvezető egyforintosait...
Aztán úgy emlékszem, hogy volt még valami pub-szerűségekben is, de ebben nem vagyok biztos. Csak a hirdetésekre emlékszem. -
e-biza
őstag
válasz
Warlock_42 #14 üzenetére
melyik ez a kiválo szorakozohely? mert én csak olyat hallottam, hogy 5000db 1ft-os egy belépö
ez nekem nem tünik akciosnak
-
Bobojsza
aktív tag
En olyanokat halottam hogy ev vegen 1 hajlejktalannak adjak...
de azert par ezer forintot megse...
egyem jo otlet ? -
Bobojsza
aktív tag
Na figyuzzatok...
Van itt 3 zsak 1, 2 es 5 forintosok
Hol tudnam fajdalommentesen bevaltani oket papirpenzre?
Vagy hol tudnek vele fizetni, ugy hogy ne anyazzanak.
Ja es ne vonjanak le kezelesi koltsegnek 10%-ot...
Ez itt a kerdes!
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest